Horoscop pentru a doua jumătate din luna martie 2023, cu Camelia Pătrășcanu. ZODIA care are parte de multe schimbări: „Finalul de lună poate fi curajos”

Data publicării:
Camelia Pătrășcanu
Descriere foto: Camelia Pătrășcanu

Astrologul Camelia Pătrășcanu vine cu noi previziuni astrale.

Camelia Pătrășcanu a dezvăluit ce le așteaptă pe zodii în a doua jumătate a lunii martie, potrivit Fanatik

Berbec

Pentru Berbeci, a doua jumătate a lunii martie vine cu lucruri bune. Ei lucrează în ritmul lor, iar planurile pe care le conduc singuri ies mai bine. Pot fi one man show! Ei, singuri, pe scena lumii! Până pe 21 martie, nativii de foc sunt în plină glorie. Pe 23 martie, atenție la bani, fără cheltuieli imprudente! Pe 31 martie, să-și depășească neîncrederea.

Taur

Taurii au un început frumos în viață, dar poate nu în legătură cu planurile de până acum ci în privința altor activități. Nu vor sâcâieli, bătăi de cap. Își pot face niște strategii discrete fără ca nimeni să îi vadă. În tot cazul, Luna Nouă îi învață care sunt strategiile cele mai bune de supraviețuire. Își fac tot felul de calcule, mai ales financiare.

Gemeni

Gemenii au parte de probleme legate de carieră, rol, funcție, mai ales pe 19 și 20 martie 2023. Se consultă cu adevărații prieteni, pentru că și prietenii se testează în această a doua jumătate de martie. Poziția lor poate deveni ingrată. Își caută oameni care gândesc asemenea lor. Asta se va întâmpla mai ales după 21 martie. Atenție și la sănătate după 28 martie!

Rac

Racii vor fi interesați de viața socială, de interacțiunile cu ceilalți. Pe 19 și 20 martie, trebuie să fie atenți la reguli, regulamente, acte scrise, semnături, ordini care vin. Luna Nouă le dă curajul să spună un punct de vedere supărător pentru cei din jur. Nu acceptă să facă lucruri care le mustră conștiința.

Leu

Leii au o perioadă marcată de un nou început. Unii pot înțelege că nu mai e loc de ei acolo unde se află. Trebuie să schimbe banca. Unii își schimbă casa. Dacă vor sesiza lucruri incorecte, le vor spune. Pe 21 martie, au suficient curaj să spună dacă mai merg pe un drum sau nu mai merg. Nu vor mai accepta convingeri, lămuriri sau discuții: vor fi pe pozițiile lor, fermi!

Fecioară

Fecioarele au o perioadă în care se activează relația cu persoanele care le înțeleg și care le sprijină. Sunt foarte atente la acest aspect. Sunt atente la gesturile subtile. Luna Nouă le va aduce un aspect foarte important. Ele trebuie să renunțe la ceva, poate la complexe, la autocritică sau la bârfirea, criticarea unor situații sau oameni cu care trebuie să colaboreze. Pe 23 martie le pică fisa și înțeleg lucruri.

Balanță

Balanțele au pe 19 și 20 multe plângeri. Luna Nouă din 21 martie vine cu curajul de a privi cu luciditate, într-o oglindă, să se vadă așa cum sunt. De aici își dau seama ce schimbări trebuie să facă. Pot fi discuții cu partenerul de viață în aceste două săptămâni. Discută și despre bani, despre acte și legi. Finalul de lună poate fi curajos, în sensul că se eliberează și pot accepta chiar și o pierdere dacă asta le face fericite.

Scorpion

Scorpionii au în vizor colaborările. Zilele de 19 și 20 sunt importante, pentru că intuiția le spune cum să se apropie de anumite persoane, cum să le abordeze. Pot veni și proiecte noi, poate chiar cu sacrificarea unora vechi. Dacă nu merge ceva, s-ar putea opri. Le explodează, pur și simplu, adevărul în față. Fac schimbări rapide, recuperează timp.

Săgetător

Săgetătorii au două săptămâni în care talentele lor ies la suprafață. Vor să se trăiască pe ei înșiși, la modul cel mai pragmatic. Vor să fie liberi, să aibă puterea să își spună păsurile. Asta se întâmplă încă de pe 19 și 20. Încep să sesizeze dacă sunt în forță de putere sau nu. Apar discuții în casă. Luna Nouă aduce dificultăți în plan sentimental. Nu li se răspunde cu aceeași monedă. Pe 23 martie pot obține bani.

Capricorn

Capricornii au multe de analizat și de pus în altă cheie. Au multe reglaje de făcut mai ales în relația cu partenerul, cu propria lor biografie. Mulți Capricorni vor o altfel de viață. Pe 23 martie, sunt plini de avânt.

Vărsător

Vărsătorii pornesc către proiecte interesante odată cu Luna Nouă. Pot accepta niște invitații și caută experiențe deosebite. Pe 23 martie, apar realizări în casă și cămin. 28 martie e zi de efort, dar muncesc foarte bine. Finalul de Lună e un test de putere interioară.

Pești

Peștii au multă energie bună. Luna Nouă se produce chiar în semnul câștigurilor prin forțe proprii. Ei singuri lucrează și-și dau puterea de care au nevoie. 23 martie poate însemna semnarea unui contract onorant. 28 martie vine cu un prag de trecut, iar pe 31 trebuie să fie atenți cum își organizează munca și să fie atenți și la loialitatea persoanelor cu care lucrează.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel