Horoscop pentru a doua jumătate a lunii iulie. Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru două zodii

Data actualizării: | Data publicării:
Camelia Pătrășcanu, captură video YouTube
Descriere foto: Camelia Pătrășcanu, captură video YouTube

Camelia Pătrășcanu a făcut previziuni zodiacale, pentru a doua jumătate a lunii iulie. 

Camelia Pătrășcanu a dezvăluit, în exclusivitate pentru fanatik.ro, ce le așteaptă pe zodii în a doua jumătate a lunii iulie, 2023. 

Pentru Berbeci, vine multă inspirație. Se pot rezolva multe probleme. Pot avea contact cu sufletul lor. Își dau seama ce îi onorează, ce le face bine. După 22 iulie, cu Venus retrograd, se pot răzgândi în legătură cu lucruri sau oameni. Se răcorește un pic inima.

Taurii au o lună iulie 2023 destul de înțelegătoare, în continuare. Se gândesc la ce iubesc ei cu adevărat. Pot fi locuri, activități, proiecte, acțiuni. Pot avea revelații: ce le place și ce le displace. Multe înțelesuri apar în intervalul 15-20 iulie. După 22 iulie, sunt dispute, discuții în casă, își cer drepturile.

Gemenii au o perioadă interesantă până pe 20 iulie, căci pot specula o perioadă care se ivește neașteptat. Aspectele tensionate vor fi date de Venus retrograd. Nu e vorba de bani, ci de încadrare, statut. Își pot da seama de multe mașinațiuni acolo unde lucrurile nu funcționează. Le pică multe fise, aud bârfe, comentarii sau informații.

Racii sunt preocupați de ei înșiși. Trebuie să pună accentul pe ei, pe ce le place, ce își doresc să facă. Au curajul să spună nu dacă e mai bine așa pentru ei. După 20 iulie, trebuie să fie atenți la cheltuieli. Diverse obligații ar impune niște cheltuieli. Buzunarele rămân cam goale.

Leii au multe planete în semnul lor. Sunt multe motive să reflecteze. Își dau seama că pierd teren, că poate dezamăgesc, pentru că spun nu ori se răzgândesc. Realizează care sunt costurile și efectele. Foarte mulți vor constata că nu îi onorează o anumită poziție, locul lor undeva.

Fecioarele au cam complicată a doua jumătate a lunii iulie 2023. Trebuie să se bazeze pe harurile, talentele lor, dacă au dat tot ce e mai bun, dacă au valorificat oportunitățile pe care viața le-a oferit. Au multe de analizat. Apoi, reflectează la lucrurile pe care le-au ratat sau pe care urmează să le rateze.

Balanțele au o perioadă cu accent pe socializare și prietenii. Sunt cu ochii pe tovarășii lor de distracție, divertisment, activități recreative. Aici, în această zonă, asistă la schimburi de idei, la mici confruntări.

Scorpionii au multe sarcini de rezolvat în a doua jumătate a lunii iulie 2023. Sunt tensionați și atenți la cum le afectează treburile diverse colaborări. Cumva, stau după diverși oameni de care au nevoie, pentru a putea finaliza lucrurile pe care și le-au propus.

Săgetătorii au un interval aducător de preocupare pentru călătorii în străinătate. Pentru că Venus va retrograda trebuie să fie un pic mai atenți. Pot apărea surprize, lucrurile pot fi altfel decât și-au programat. Unele călătorii sunt amânate.

Capricornii au o a doua jumătate a lunii iulie în care în centrul poveștii e partenerul de viață. Vor să știe ce simte, ce gândește, ce-i displace. E flatantă atenția pe care Capricornii o pot acorda. Alții pot simți nevoia să se ascundă, ca să nu fie nimeni cu ochii pe ei.

Vărsătorii au un interval de două săptămâni cu accent pe imagine. Activitățile lor sunt mai interactive, se întâlnesc cu oameni sau, cumva, își arată roadele muncii. Pot fi curtați, se simt mai bine în afara casei decât în casă.

Peștii au un interval cu multă muncă, mult efort. Ceva ce au făcut și le-a plăcut s-ar putea să le displacă și să nu mai meargă. S-ar putea să piardă deadline-ul. Se schimbă date, se devansează predarea unor proiecte, lucrări. Treaba bună li se dă peste cap.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel