Horoscop pentru a doua jumătate a anului 2022. Vești importante pentru Gemeni, Pești, Fecioară și Săgetător

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White

Horoscop 2022. Previziuni a doua jumătate de an. 

Prima jumătate de an s-a dus. Cu siguranță, ai avut timp să îți dai seama de ce îți rezervă 2022. Sau măcar să îți faci unele planuri. Tranzitul vedetă al ultimelor șase luni va fi cu siguranță retrogradarea lui Marte în semnul Gemenilor(30 octombrie 2022 - 12 ianuarie 2023). Ce înseamnă asta? Ca una știai la început de an, alta vei ști pe 31 decembrie 2022. Marte, planeta acțiunii, va retrograda în semnul schimbărilor mici și dese. Deci îți dai seama că, indiferent de zodie, te vei confrunta cu unele situații surprinzătoare și diverse. Plus că vom avea parte de multe nehotărâri. 

Horoscop 2022 Berbec

Dacă ai reușit să faci un pas înapoi în primele luni, să fii sigur că îți va fi mult mai ușor să pui primele cărămizi pentru un proiect. Marte este guvernatorul tău, iar retrogradarea lui vine să îți arate că întotdeauna există și alte căi. Nu neglija totuși problemele ferite de ochii lumii. Mai ales cele legate de sănătate. 

Horoscop 2022 Taur

Pot apărea noi schimbări în sfera financiară. Retrogradarea lui Marte se va petrece în casa banilor, deci vor fi și oportunități și îngrijorări. Saturn va rămâne pe tot parcursul anului în casa a 10-a, a carierei, a statutului tău. Totul se va mișca în reluare și deși ești recunoscut pentru răbdarea proverbială, în 2022, te vei frustra din orice. În plus, relația cu autoritățile (părinți, partener, șefi, colaboratori) va fi destul de rigidă.

Horoscop 2022 Gemeni

Marte va retrograda în semnul tău, Jupiter se va întoare în casa carierei. Trebuie să știi ceva: orice veste proastă de la serviciu este o mare oportunitate. Poți schimba locul de muncă. În orice caz, va trebui să te dezveți de unele obiceiuri și să înveți să pui limite. Marte aduce curaj, forță, dar și furie. Trebuie să înveți să îți gestionezi emoțiile. Prietenii vor fi importanți. 

Citește continuarea pe astrosens.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel