Horoscop până pe 21 IUNIE 2023, cu Neti Sandu. Zodiile favorizate de astre

Data publicării:
Neti Sandu, HOROSCOP 2023/ captură video Stirile PRO TV
Descriere foto: Neti Sandu, HOROSCOP 2023/ captură video Stirile PRO TV

Soarele a intrat în zodia Gemenilor pe 21 mai și va sta aici timp de o lună, până pe 21 iunie. Neti Sandu a dezvăluit ce urmează pentru fiecare zodie.

Neti Sandu a dezvăluit, la Știrile ProTv, ce le așteaptă pe zodii în următoarea lună. 


Berbec

La berbec casa banilor, casa contractelor, casa care are legătură cu semnarea contractului de muncă și care să aducă bani, e activată frumos un an de zile.

Pentru că Jupiter a stat la ei, le-a dat toată puterea să găsească pe cineva cu care să se înțeleagă, să formeze un cuplu, să facă o familie. Și acum din nou se reactivează posibilitatea asta.

Mai există încă o variantă de a face bani într-o combinație parteneriat, să se asocieze cu cineva și după aceea pot călătorii, pot vorbi frumos, își pot expune ideile oriunde găsesc ei o platformă și să devină interesanți, pentru că ei deja au la activ o doză jupiteriană de 1 an de zile infuzie, așa că ei pot face multe lucruri, practic să fructifice tot ce au primit în decursul unui an.

Marte, patronul lor, va fi în zodia leului, împreună cu Venus. Asta poate să fie ceva bun, dar și o intrigă amoroasă de care să aibă grijă.


 Taur 

Taurul este zodiacului anul ăsta. Este vedeta zodiacului pentru că Jupiter a intrat în zodia Taurului, Uranus este și el acolo, Mercur este și el și este un triolet, să-i zicem, care-i poate aduce foarte multă coloratură Taurului, care e obișnuit, semn fix, să stea și să vină universul la el.

Dar acum el o să aibă idei, să fie întreprinzător, o să fie solicitat, o să se miște din fixitatea lui, asta-i nemaipomenit. Uranus îi dă dintr-o dată un ambitus extraordinar și el o să fie foarte surprins de ce posibilități are, că e ca și cum i-ar pune dintr-o dată cineva aripi.

Jupiter îi poate aduce și bani și satisfacții profesionale și, dacă își dorește, o casă, poate să fie, dacă vrea să intre la facultate, da, dacă vrea să se căsătorească, dacă nu știu, vrea să călătorească sau să înceapă o afacere. Lucrurile astea îi pot reuși dacă și le dorește, dar pot să-i cadă și în cap și el să zică nu, mersi, se poate și așa, doamne ferește.

Mai e acolo o încurcătură, poate acasă, trebuie să mai schimbe ceva, să mai arunce din lucruri, să se mute pentru o vreme, că poate mai repară ceva.

Ei pot câștiga banii rapid fix în perioada asta pentru că Mercur intră în casa banilor, care e zodia Gemeni, când suntem în iunie și acolo va scormoni după niște bani, poate mărunțiș.

Prietenii or să fie drăguți așa și pot să dea o fugă și la munte, la mare. Adică e bine să folosească perioada asta și ca să se plimbe. 

 

Gemeni

Ar trebui să fie nemaipomenit pentru Gemeni, numai că patronul lor rămâne în zodia de dinainte pentru că a retrogradat. Acolo este și Jupiter, îl întâlnește și pe Uranus, și atunci înseamnă că au fost niște probleme de sănătate pe care probabil Gemenii nu le-au luat în serios.

 

Acum trebuie neapărat să își facă niște analize, zic eu medicale, și după aceea să vadă dacă e ceva sau nu, și eventual să ia un tratament. Lăsând asta la o parte, planeta Venus o să intre în zodia banilor, pe acolo, face niște speculații financiare și nativii pot încropi niște colaborări, și sunt activități de grup și care lor le-ar prinde bine să facă mișcare, să organizeze ceva, că ei se pricep la lucrurile astea și ar trebui să fie foarte bine. Deci au de unde să extragă niște rezultate favorabile. Dar, în primul rând să aibă grijă de sănătate și după aceea comunicarea, actele, toate lucrurile care țin de rezolvări și de învățământ, și din sfera asta a comunicării vor fi foarte bine aspectate, pentru că Mercur, patronul lor, intră în zodia Gemeni, în domiciliu, deci se încheie apoteotic.


Rac

Ne mutăm un pic în zodia Rac, să vedem pentru ei cum e. Da, acolo sunt niște aspecte favorizante în zona asta de proiecte de afaceri, pentru că Marte activează acolo zona creativă din punct de vedere al speculațiilor financiare, și atunci ei poate vin cu vreo idee sau fructifică una mai veche și se pot folosi de prezența lui Marte care să aducă un proiect avantajos. Intră și Venus acolo, o să fie o combinație favorizantă în zona asta financiară și în plus, de fapt e o grupare de care s-ar putea folosi ca să rezolve diverse alte lucruri pe scara socială. Adică ei au avut la dispoziție un an de zile, un Jupiter care a stat în casa succesului. Dacă au fructificat asta, a fost nemaipomenit. Dacă nu, încă se mai poate încropi ceva și să iasă ceva foarte bun, pentru că au deja infuzia lui Jupiter.


Leu

Pentru Leu e o casă a succesului foarte bine conturată. E un tablou frumos acolo la Leu și avem Jupiter, Uranus și Mercur o bună bucată de vreme în sfera asta a norocului, a succesului, a luminozității sociale și poate capătă o funcție, au o rezolvare la examen, la diverse alte lucruri în sfera asta, carieră.

Dar există o foarte mare energie, dar trebuie dozată, filtrată, pentru că poate da o mare impulsivitate. Marte de foc, în semnul Leului de foc e cam mult. Uneori mai vine o lună plină, o lună nouă și astea potențează, poate prea mult, dar ei pot folosi acea energie care vine doar în perioada asta a anului, deci au cu ce se lăuda. Casa succesului e activată la maximum și restul de relații care tot așa se activează în perioada asta


Fecioară

Da, Fecioarele am văzut că au casa deplasărilor foarte bine aspectată. După aceea o doză de succes, dintr-o postură, așa, în care vor fi puși, pentru că se descoperă cât de talentați sunt, de harnici, de muncitori, primesc o recompensă.

Și dacă până acum a fost o utilitate oarecare la capitolul relație cu șefii, parcă se aplanează, în sensul că șefii nu-i mai au în vizor, să le tot ceară tot lor, că atunci când tu ești foarte muncitor, nu mai ție ți se cere și ceilalți scapă, mai scapă și ei de data asta.


 Balanța

Balanțelor li se pot atribui niște succese în sfera asta financiară. Mă duc direct la filonul Jupiter, în zodia Taurului, care pentru ei înseamnă casa averii și a contului bancar. Acolo intră niște bani,  și pentru că au cerut un împrumut, și pentru că cineva le-a dat banii înapoi și pentru că partenerul de cuplu ce-a primit, a îndesat acolo în contul comun. Deci e foarte bine.

După aceea, Marte ăsta mai face curățenie la prieteni, pentru că e cam încurcată treaba acolo, unii rămân, alții pleacă, dar mai sunt niște succese. Asta e foarte important.

După aceea, ne gândim că Mercur din 11 iunie, de pe acolo, este în domiciliu, și e într-o relație foarte bună cu Balanța. Semn de aer cu semn de aer, Mercur, în domiciliu se crează un echilibru, o stare de bine.


Scorpion 

La Scorpion avem o casă partenerială foarte bună, foarte ofertantă. Interlocutorii reușesc să îi scoată din carapace, că ei sunt destul de închiși, retractilii, nu sunt dispuși să vorbească prea mult, dar ceva anume o să-i facă să fie deschiși, pentru că e Jupiter mare, benefic acolo în casa partenerială, și pot rezolva ceva și la capitolul parteneriat de afaceri, dar și să întâlnească pe cineva care să le fie partener de viață, și să fie nemaipomenit.

Va fi cineva pe sufletul lor și ăsta o să fie marele câștig. Nu va fi cineva, așa, să aibă și ei pe cineva. Nu, o să fie cineva care să fie exact ce le trebuie și să construiască frumos o relație, până la căsătorie, adică într-un an de zile, că un an de zile stă Jupiter acolo și poate să fie foarte bine.

După aceea mai fac ei niște invenții, speculații financiare, intră în casa banilor, acolo obțin ceva.

Mai avem un Marte în zodia Leului, care e foarte intrigant, așa, și bagă bățul prin gard, și nu o să le prea placă. Lor le place să joci cinstit, dar e foarte greu să respecte toată lumea codul ăsta comportamental, că știm bine toți, pe pielea noastră. Deci trebuie să se apere și să fie en garde, așa, dar ei știu cum să o scoată la capăt și se vor descurca fără probleme, pentru că ei vor face progrese la capitolul diplomație în relația cu celălalt, oricare ar fi celălalt partener de viață, sau partener de afaceri.


Săgetător 

Săgetătorii au mult de lucru la serviciu, așa s-a nimerit, dar întotdeauna când Jupiter ajunge în casa serviciului, ei muncesc foarte mult. Deși nimic nu prevestea așa ceva, dintr-o dată, toată lumea are nevoie să mai facă ceva, să mai pună el umărul, deși sunt mai mulți în colectiv acolo, nu doar Săgetătorul.

În plus de asta, e ceva care lor le reușește, pentru că e marele lor patron, Jupiter, în casa serviciului, deci ei știu să facă lucrul ăla, chiar foarte bine. Sunt și bani, așa ar trebui.

După aceea Mercur intră în domiciliu, în casa partenerială, și atunci ei o să discute foarte bine cu niște colaboratori, cu niște oameni interesați de soarta lor profesională, dar și personală. E o interacțiune și de aici poate să iasă ceva bun, o colaborare sau o altă activitate deconectantă, că poate să fie colaborare de serviciu, dar și deconectant, că ne întâlnim noi și facem ceva împreună, chiar cu alți prieteni, alți colegi. Da, poate să iasă ceva bun.

Marte pentru ei e într-o casă a deplasărilor și singurul lucru ar trebui să aibă legătură cu actele, adică să nu piardă trenul, să aibă toate documentele parafate, adică să nu fie expirate, în sensul ăsta. Și pot călători foarte ușor cu Marte în casa drumurilor, Săgetătorii fiind casa străinătății și a drumurilor lungi. Și atunci patronul invită la rezolvarea lucrurilor de genul ăsta și Marte, care e tot o planetă de foc, e în casa drumurilor și le arată că ei pot pleca


 Capricorn 

Capricornul are mare beneficiu din ciorchinele astea de planete din zodia Taurului, care pentru ei reprezintă casa copiilor, casa dragostei, casa creativității și oricum o zodie de pământ, ca a lor. Și atunci ei pot câștiga niște bani, să zicem, din ceva, vedem din ce, dar în primul rând vor avea un echilibru interior, pentru că odată activată zona asta, ei or să aibă încredere că pe ce pun mâna, lucrul ăla se va rezolva, că e vorba de sfera copiii, adică să-i ducă la educație, la sport, la ceva.

Dacă vor să călătorească, se poate, pentru că înseamnă și casa corpului diplomatic. Și după aceea mai e câte ceva la serviciu, adică pot câștiga, să zicem, câte ceva. Casa partenerială din nou se activează cu un Venus și după aceea Venus se mută într-o casă pe acolo, unde pe de o parte ar putea câștiga bani, pe de altă parte îi va cheltui, că nu are ce să facă. Așa e conjunctura, se lucrează pe scripeți.


 Vărsător 

La Vărsător avem așa: o casă a locuinței, să zicem, care poate fi super aranjată. Poate cumpără diverse lucruri noi, poate le primesc, poate se mută în casă, poate primesc credit ca să cumpere o casă.

După aceea intră Mercur în zodia Gemeni, care pentru ei înseamnă același element de aer și să facă un echilibru și sufletesc, că e în sfera afectivă Mercur, dar să-i facă și mai comunicativi, pentru că ei sunt destul de plutitori, așa, și vor ca lucrurile să se rezolve de la sine, că ei așa fac. Dar nu, lucrurile ca să vină spre ei, acel agent, trebuie să aibă și el starea, la fel ca lui. Și de data asta, Mercur o să contribuie cu o idee, cu o concretizare în sfera asta a colaborării, care ar putea aduce o sumă de bani, dar pe de altă parte înseamnă și că găsesc undeva să se ducă în concediu, zic, pentru că Mercur e în domiciliu și rezolvă și aspectul ăsta.

Apoi avem în casa partenerială o combinație Venus-Marte, care cam întărâtă spiritele. Nu e obișnuit Vărsătorul cu așa ceva. Și el va atenua orice discuție, că dacă vine cineva pus pe hartă, el știe cum să-l deturneze și să găsească ceva frumos de comentat, de organizat, că el la asta se pricepe. E bun organizator și găsește un grup cu care să facă o acțiune. Și atunci să-l coopteze pe cel pus pe harță să facă și el ceva bun. Se rezolvă, e bun așa, da, am făcut un pas și am sărit și la Berbec.


Pești 

La Pești avem, așa, un Saturn, de care ar trebui să ne fie cam teamă, că el are o aură mai umbroasă, așa. Dar ca un făcut, de data asta Jupiter, pentru că e deja în zodia Taurului împreună cu Uranus și Mercur, până pe 11 iunie, toată combinația asta îi dă stabilitate nativului din Pești.

E an bun pentru comunicare, pentru adunat copiii, nepoți în jurul lor, să aibă activități comune, să se mute ori ei la nepoți, ori nepoții la ei, ceva de genul ăsta, sau să călătorească în sensul ăsta, să le fie de ajutor, să le fie unii altora.

Echilibrul ăsta le poate da starea interioară de încredere și să treacă mai ușor peste alte complicații care pot veni. Mă gândesc din sfera serviciului, sau e acolo ceva care se mai încruntă, și o să fie bine.

Mai sunt niște treburi de făcut pe acasă, pentru că Mercur va intra în domiciliu, în casa lor, și asta poate le aduce o rezolvare: cum să mai creeze spațiu acasă, cum să facă o curățenie. Una e să câștige spațiu în casă, și alta e să dea o nouă dimensiune, încă un etaj sau ceva, să reorganizeze pe acolo, și să fie bine pentru toată lumea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel