Horoscop, OCTOMBRIE 2021. Fecioarele vor avea probleme cu banii, iar Capricornii vor fi sub lupa șefilor

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop, foto Pixabay / autor Mira Cosic
Descriere foto: Horoscop, foto Pixabay / autor Mira Cosic

Horoscop. Iată ce au pregătit astrale pentru luna octombrie 2021. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)


Octombrie va inaugura sentimente de nostalgie și sentimentalism pentru tine, Berbec. Vei petrece o parte din lună în amintiri, retrăind trecutul, petrecând timp sărbătorind viețile oamenilor pe care i-ai iubit și pe care încă îi iubești - poate cunoști persoane născute în octombrie care vor avea zile de naștere pe care le vei sărbători.


Sentimentul general al lunii, însă, se va învârti în jurul planificării viitorului. Se vor stabili noi obiective, unele în legătură cu care te vei simți încrezător, iar dragostea își face și ea intrarea - dar în mod discret, privat - nimic uriaș sau gălăgios... asta ar putea însemna că urmează vremuri liniștite, în toate modurile cele mai bune. Iubirea așteaptă - dar nu e vorba de a se etala, ceea ce înseamnă că va trebui să dai dovadă de răbdare și discreție.


Taur (20 aprilie - 20 mai)


Este o lună de schimbare pentru tine, Taur, deoarece te poți aștepta ca această schimbare să arate ca o nouă mutare - sau un nou loc de muncă. În timp ce noutatea și schimbarea nu sunt condițiile tale preferate, există prea multe "lucruri bune" care se întâmplă în viața ta ca să te dai înapoi.


Mercur retrograd ar putea să îți amâne planurile inițiale pentru primele două săptămâni, dar la jumătatea lunii, vei fi din nou pe val. Și da, așteaptă-te să-ți schimbi locația și, posibil, și situația ta profesională.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)


Octombrie este luna în care începi să îți iei sănătatea în serios. Nu, nu este nimic de care să te îngrijorezi, dar există ideea că ai tot amânat ceva de luni și luni de zile și ghici ce?


Așa cum se spune, "așteptarea este partea cea mai grea", dar, adevărul este că, în cazul tău, totul merge bine - doar că încă nu știi asta. Toată luna ta va avea acel parfum de frustrare, dar asta doar pentru că ești atât de concentrată pe un singur lucru - dacă poți să reorientezi această energie către un alt interes - unul care nu este legat de locul de muncă - atunci îți va fi mai bine.


Rac (21 iunie - 22 iulie)


Aceasta este luna în care oamenii vor apela la tine pentru îndrumare și leadership.


Aceasta este, de asemenea, perioada în care te concentrezi pe casă și pe afacerile casnice. Acest lucru ar putea însemna, de asemenea, începerea unei afaceri de acasă.


Este posibil să vă simțiți deosebit de emoțional în această lună - a fi în contact cu aceste sentimente nu este prea indulgent, de fapt, pentru voi - vă aduce mai aproape de spirit. Și oricând te simți conectat la pământ și la cosmos este un moment bun pentru tine, Rac. Aceasta este o lună de putere interioară și claritate pentru tine.


Leu (23 iulie - 22 august)


Cuvântul cheie al lunii, pentru tine, Leu, este ritmul. Ritmul tău. Ritmul acțiunilor tale. Luna octombrie te va implica în multe lucruri, atât legate de muncă, cât și de casă.


Te vei vedea cu mulți oameni pe plan profesional, în timp ce vei petrece timp de calitate acasă cu cei dragi, ascultându-le problemele și ajutându-i să se vindece.


Tu ești vindecătorul, luna aceasta, Leu, dar să nu crezi că această poziție este una pe care cineva o ia ușor; se depinde de tine, iar asta înseamnă că și presiunea este la fel de mare. Sfârșitul lunii te va face să te simți mulțumit, dar obosit. Ceea ce ai făcut este o treabă bună, dar acum este timpul să te odihnești.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)


Octombrie poate aduce cu el o datorie nedorită; ai nevoie de mai mulți bani și ceva în septembrie a făcut acest lucru. Acest lucru înseamnă că va fi nevoie să te abții de la cheltuieli și dacă îți lași mintea să se ducă prea departe în abis, te vei speria din cauza finanțelor. Acest lucru poate fi evitat dacă vei înăbuși situația din fașă.


Ceea ce este necesar din partea ta este puterea de confruntare; cineva din viața ta nu vine cu marfa, iar tu ai nevoie de această marfă pentru a menține viața în casă pe linia de plutire.


Asta înseamnă că trebuie să vă convingeți partenerul, prietenul sau membrul familiei să se alăture programului de plăți. Da, luna octombrie plănuiește să aducă stres financiar - dar nu trebuie să fie atât de rău ca toate acestea. Confruntarea și ideea de a aborda situația cu sinceritate poate împiedica escaladarea acesteia.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)


Octombrie arată destul de bine pentru tine, Balanță, deoarece se pare că acesta este un sezon foarte bun pentru tine să strălucești.

Proiectele pe care ți le-ai propus să le finalizezi vor fi pe drumul cel bun și vei putea să-ți acorzi și acea vacanță mentală pe care ți-o doreai.


Acest lucru înseamnă că veți avea timp suficient de mult timp singur pentru a vă gândi la viața dumneavoastră, precum și timp pentru a contempla ceea ce funcționează - și ceea ce nu funcționează.


Odată ce vă veți da seama de asta, vă veți mișca și vă veți mișca în ritmul noului dvs. plan, care este programat pentru succes. Ești pe o linie de noroc care va dura până la jumătatea lunii noiembrie. 


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)


Această lună are o mulțime de frustrări pregătite doar pentru tine, Scorpion, și asta înseamnă că vei lua toată această frustrare pe altcineva. Ar fi indicat să găsești o altă modalitate de a-ți descărca energiile și, totuși, îți place întotdeauna să găsești o persoană pe care să o înghesui când te simți prinsă în capcană.


Nu trebuie să hărțuiești o altă persoană doar pentru că te simți în dezacord cu tine însuți; încearcă să concentrezi acea energie negativă pe ceva care poate atrage atenția. Calea spirituală te cheamă - de ce să nu folosești această cale pentru a evita comportamentul agresiv? Cu siguranță ați putea beneficia de ea.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)


Întotdeauna ai așteptat până la sfârșitul anului pentru a te implica cu alte persoane într-un mod productiv sau serios. Acum este momentul și momentul potrivit pentru a fi productiv, creativ și expresiv.


Ești un lider înnăscut, așa că dacă ești unul care predă - atunci urcă-te pe pupitru și fă-ți treaba așa cum numai tu poți să o faci. Octombrie aduce multe uși deschise, și depinde de tine să intri pe acele uși și să vezi ce oportunități te așteaptă.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)


Dacă te simți ca și cum ai fi sub un microscop, fiind privit, ei bine, într-un fel, ai avea dreptate. Cariera și poziția ta sunt luate în considerare pentru o promovare și vei simți că toți ochii sunt ațintiți asupra ta.


În timp ce acest lucru ar putea părea stresant, adevărul este că ești un învingător, Capricorn, iar dacă cineva din poziția de autoritate se uită la tine, este pentru că observă ce învingător ești cu adevărat.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)


S-ar putea să fi durat un an întreg pentru a ajunge la ceea ce vei decide în octombrie, dar nu-i nimic, pentru că ceea ce ai acum sunt un plan funcțional și un succes aproape garantat.


Aceasta este luna marilor tale idei și ai de gând să profiți din plin de energia care vine cu acest tip de gândire. Ești de neoprit, iar ideile tale sunt chiar la fix.


Știi ce faci și știi, de asemenea, cum să produci schimbări atât în viața ta, cât și în viața altora. Aceasta este o lună de serviciu și pentru tine. Ești mâna de ajutor pentru oamenii din familia ta, iar prietenii se vor baza pe înțelepciunea ta. Ia totul cu calm și permite-ți sentimentul de succes și realizare.


Pești (19 februarie - 10 martie)


Întrebările vor apărea în luna octombrie, pentru Peștii care s-au reținut pe parcursul anului. Acest lucru înseamnă că, mai mult ca sigur, ai fost "în așteptare" în cea mai mare parte a anului 2021, așteptându-ți scopul.


Și, în timp ce s-ar putea să te simți încă puțin reticent în a merge "sălbatic" cu eforturile tale creative, există ceva în octombrie care nu te va lăsa să stai pe loc.


Exploziile de energie te vor însufleți și, înainte de a-ți da seama, vei fi mai implicat în relația cu oamenii decât ai putea tu însuți anticipa vreodată.


Acesta este un moment bun pentru a reamenaja casa, pentru a planifica aventuri interesante de toamnă și poate chiar... să vă îndrăgostiți. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel