Horoscop numerologie și tarot, 7 iulie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop numerologie și tarot pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Carte de tarot: Hierofantul

Astăzi ești un profesor, care îi ajută pe alții să-și găsească locul în această lume. Nu trebuie să fii perfect pentru a începe. Ești o lucrare în desfășurare. A fi în tranșee este mai util decât îți dai seama. Dacă faci o greșeală și înveți din ea, sunt șanse ca și alții să facă același lucru și să vrea să audă de la tine "că nu ești singur; suntem împreună în asta".

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Carte de tarot: Magicianul

Poți fi hipercritică, iar când oamenii spun că ești negativă, poate fi adevărat, dar oare este acesta un lucru atât de rău? Uneori da, dar astăzi slăbiciunea ta este un punct forte. Astăzi te poți evalua cu adevărat pentru a descoperi cine ești și cine vrei să fii. La fel ca și Magicianul, care simbolizează o persoană cu multiple talente, știi să faci o mulțime de lucruri - un bilet rapid cu sens unic spre mediocritate. Astăzi, întreabă-te ce îți place cel mai mult să faci și ești cel mai bun la asta?

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Carte de tarot: Puterea

Deseori vezi ce va aduce viitorul, iar atunci când intuiești o modalitate mai bună de a face lucrurile să se întâmple, ești la fix. Unii oameni sunt puternici în corp, iar tu ești puternic cu mintea. Astăzi, crede în tine, chiar și atunci când simți că viața nu-ți întinde o cale ușoară de urmat. Aveți instrumentele și mentalitatea necesare pentru a trece prin orice experiență pe care o trăiți.

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Carte de tarot: Moartea

Atunci când cineva a decis să plece pe ușă, prima ta reacție poate fi să încerci să îl oprești să plece. Ești mai bună decât atât, Rac. Nu este treaba ta să încerci să convingi o persoană să te iubească. Ai dat tot ce ai avut mai bun din tine și s-ar putea să nu fi fost atât de fericit pe cât credeai că ești. Ei vor să plece și tu ar trebui să-i lași; vei găsi o persoană care nu numai că va dori să rămână, dar va lupta pentru tine dacă vei dori vreodată să pleci.

Leu (23 iulie - 22 august)
Carte de tarot: Luna

Nu poți cunoaște întotdeauna gândurile sau intențiile unei persoane. Oamenii se surprind adesea pe ei înșiși. Așa că, indiferent cât de mult crezi că cunoști o persoană, aceasta găsește întotdeauna o modalitate de a te surprinde și pe tine. Acest adevăr te ajută să înțelegi că a garanta pentru integritatea cuiva atunci când nu știi cum va fi în orice împrejurare poate fi o prostie, mai ales dacă abia v-ați cunoscut. Rămâi la ceea ce știi că este adevărat și nu te hazarda atât de mult încât să cazi din copac.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Carte de tarot: Roata norocului

Norocul te poate face să te simți confortabil; prea confortabil, Fecioară, dacă nu ești atentă. Norocul lovește doar de atâtea ori în aceeași situație, iar norocul poate trece pe lângă tine. Dacă ți se oferă un loc de muncă, nu te uita la calul de dar în gură. Acceptă dacă este ceea ce îți dorești. S-ar putea să nu vi se mai ceară a doua oară și veți pierde.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Carte de tarot: Nebunul

Ești foarte grăbită în ultima vreme. Ai multe lucruri pe care ai vrea să le faci, dar ai nevoie de ceva mai mult timp pentru a le face. Îți place să afli faptele înainte de a te arunca într-o situație necunoscută. Ziua de astăzi s-ar putea să nu-ți permită să fii precaută și este greu să decizi dacă este necesar să îți asumi un risc.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Carte de tarot: Carul

Este o urcare abruptă spre vârf, dar este relația una de vis? Vezi că merită să te bucuri de ea, chiar și peste câțiva ani? Ai multe pe cap, iar astăzi te-ai putea întreba dacă nu cumva ar trebui să renunți și să lași pe altcineva să se ocupe de un job care nu este altceva decât o. durere de cap pentru tine.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Carte de tarot: Justiție

Când viața îți dă lămâi, nu te interesează să faci limonadă. Nu, vrei să ceri universului un răgaz pentru a obține ceva mai bun. Astăzi, aceasta nu este mâna pe care ai vrut să o primești. Este posibil ca altcineva să nu înțeleagă că acest lucru nu îți stă în fire, iar tu vrei să fii auzit. Vocea ta poate fi mică astăzi, dar este puternică.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Carte de tarot: Temperance

Mintea ta este plină de idei și nu ești sigură pe care este mai bine să te concentrezi mai întâi. Aici poți intra în necazuri dacă nu ești atent. Nu vrei ca anxietatea să fie liderul în luarea deciziilor tale. Oamenii fac alegeri în fiecare zi, dar este mult mai greu să rezolvi o problemă pe care ai creat-o tu. Este mult mai bine să o eviți în schimb.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Carte de tarot: Împărăteasa


Imaginația ta face ore suplimentare și ai nevoie de mai multe fapte pentru a lua o decizie concretă. Ești un bun ghicitor, dar astăzi chiar și tu te vei găsi nesigur în legătură cu ce să crezi sau ce să gândești. Ai muncit din greu pentru a desluși misterul din spatele a ceea ce face o persoană. S-ar putea să fii nevoit să renunți și să încerci calea mai lentă de a cunoaște o persoană pe care abia ai întâlnit-o - timpul.

Pești (19 februarie - 20 martie)
Carte de tarot: Marea Preoteasă


Ai încredere în inima ta, Pești, dar și în mintea ta. Atunci când adevăratele culori ale cuiva strălucesc, crede ceea ce vezi. Lucrurile nu ți se prezintă întotdeauna așa cum sunt. Faci tot posibilul să le acorzi oamenilor beneficiul îndoielii, dar uneori o persoană este atât de bună în a-i păcăli pe ceilalți, încât îți trage chiar și ție un fir de păr. Cine ar fi crezut?



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel