Horoscop numerologie și tarot, 5 iulie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop numerologie și tarot pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Carte de tarot: Hierofantul

Nu poți fi descris nici ca un adept al regulilor. Această carte de tarot se referă la respectarea status quo-ului și la a lăsa figurile de autoritate, guvernul mare și oamenii la putere să preia conducerea în viața ta și a altora. Mergi cu ea - chiar dacă nu ești de acord cu politicile și politicile lor.

Urmarea regulilor altora s-ar putea să nu-ți convină astăzi, iar anxietatea ta ar putea face ca furia ta să iasă în lateral. Mergi la sală sau fă o plimbare de putere cu un prieten în loc să trântești și să subtilizezi oamenii pe Twitter astăzi. S-ar putea să spui un lucru greșit în mijlocul unei dezlănțuiri înfierbântate și să trebuiască să ștergi cu regret un mesaj mai târziu.

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Carte de tarot: Roata norocului

Norocul este un joc de așteptare pentru tine în acest moment. Altcineva este o stea căzătoare la locul de muncă. Oricât de minunate ar fi acestea, simțiți că aveți același talent și capacități și că puteți face treaba lor chiar mai bine. Nu este ușor pentru tine să privești cum altcineva primește avantajele și beneficiile unui rol de lider.

Dar, în adâncul inimii tale, știi că este doar o chestiune de timp până când aceștia vor pleca și se vor duce la un alt loc de muncă cu un salariu mai bun, ceea ce face mult mai ușor pentru tine să le acaparezi poziția și să arăți lumii ce ai de oferit la un nivel mai înalt.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Carte de tarot: Magicianul


Semnul tău guvernează această carte de tarot. Cartea Magicianului se referă la talent, abilități, ingeniozitate și la a vedea dincolo de eșecuri pentru a ajunge la succes. Cu alte cuvinte, vei obține locul de muncă pe care ți-l dorești. Dar, în această perioadă de șomaj, va trebui să fii perseverent. Continuă să lucrezi la abilitățile tale, urmând cursuri, înscriindu-te pentru ajutor acolo unde poți și păstrând o atitudine pozitivă.

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Carte de tarot: Nebunul

Tu vezi viitorul în ochii acestei noi iubiri. Ești deja cucerită de personalitatea și farmecul lor. Îți dai seama că simt la fel ca tine.

Sunteți amândoi îndrăgostiți unul de celălalt. Chiar dacă toată lumea, de la mama ta până la colegul tău de serviciu, te avertizează să fii prudentă, tu simți că nu ai niciun motiv să fii prudentă. Inima ta este în flăcări și te vei bucura de acest moment atât timp cât va dura... sperăm că va dura pentru totdeauna! Dar, deocamdată, ia în considerare să iei lucrurile încet.

Leu (23 iulie - 22 august)
Carte de tarot: Moartea


Ai scos din priză relația pentru că, în adâncul sufletului tău, știai că vă pierdeți amândoi timpul. Să fii cu cineva cu care te înțelegi ușor este confortabil, dar nu te vezi în afara jocului decât pentru o perioadă scurtă de timp. Când vine vorba de relații, respecți regula celor 90 de zile. După trei luni, dacă nu crezi că lucrurile nu merg nicăieri. E timpul să întrerupi lucrurile și să încerci din nou.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Carte de tarot: Judecata


Ți-ai ținut calmul o bună bucată de vreme, dar ți se pare revoltător și lipsit de etică faptul că o persoană minte în legătură cu rolul său într-un proiect de grup. Deși nu vă place să turnați o persoană, nu vreți ca cineva să își asume merite pentru o muncă pe care nu a făcut-o.

Veți face o declarație destul de evidentă atunci când vor încerca să vă ia creditul. Este munca ta și vei cere ca ceilalți să recunoască faptul că ai realizat acest proiect aproape de unul singur. Folosește tact, astfel încât să eviți prea mult ridicolul, dar în același timp să te afirmi, dar astăzi este ziua în care începi să iei credit pentru lucrurile pe care le-ai făcut.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Carte de tarot: Puterea


Este ceva la care trebuie să te gândești și vrei să fii prudent înainte de a face ceva prea drastic, dar ești gata să te lansezi în lume cu propria ta afacere.

Este nevoie de curaj și de curaj pentru a renunța la facultate și a-ți urma un vis. S-ar putea să regreți că nu ți-ai terminat facultatea, dar simți că acesta este momentul să te arunci în rolul tău de antreprenor. În același timp, locuiești acasă cu părinții tăi.

S-ar putea să câștigați puțini bani la început, dar dacă vă oferiți tot timpul, talentul și sudoarea pentru această muncă, s-ar putea să nu mai fie nevoie să vă întoarceți niciodată la școală. Vei învăța ceea ce trebuie să știi făcând-o singur, în mod practic.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Carte de tarot: Doi de Cupă

Aceasta a fost una dintre cele mai romantice perioade din istoria ta amoroasă. Ai găsit pe cineva care te apreciază și vrea să te iubească cu abandon total. Îți dorești să fii cu cineva care înțelege cum trebuie să fie dragostea, iar acum, uite, amândoi faceți acest "lucru" împreună. Este timpul să o faceți oficial, ceea ce ar putea însemna să puneți întrebarea. Vrei să o faci imediat, atunci când știi că este momentul potrivit. Astăzi, îi vei cere să se căsătorească cu tine.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Carte de tarot: Carul

Credeai că vrei să fii proprietarul propriei tale case, dar acum că facturile, reparațiile și nevoile continuă să apară, începi să te gândești că e mai bine să fii chiriaș. A fost un gând frumos când te-ai gândit la reducerile de impozite. Totuși, preferi apartamentele de lux și lipsa responsabilităților decât să faci totul singur. Astăzi veți decide să vă scoateți locuința la vânzare pentru a vedea ce puteți obține pe ea, sau veți încerca să o închiriați și să vă mutați în ceva mai mic pentru a vă putea relaxa și a vă bucura mai mult de viață.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Carte de tarot: Trei de spade

Unii oameni spun că cineva va fi întotdeauna un infidel dacă te-a înșelat. Dar tu crezi că de data aceasta partenerul tău chiar regretă comportamentul său. Aveți inima frântă, dar o astfel de încălcare a încrederii. Ei vor să meargă la consiliere, iar tu vei decide să încerci, dar vă veți împăca din nou împreună în mod oficial odată ce vor da semne de schimbare. Trebuie să faci ce e mai bine pentru tine, protejându-ți inima.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Carte de tarot: Justiție

Dacă ai învățat un lucru, întotdeauna există două fețe ale fiecărei povești. Tu trebuie să o spui pe a ta; nu-i poți lăsa pe alții să o facă în locul tău. Fostul tău nu este părintele care trebuie să fie și îți defăimează reputația. Așa că, în loc să îi sunați din nou pentru a-i cere să înceteze, veți angaja un avocat și îi veți da în judecată. Ați avut destul; legea vă poate ajuta să obțineți soluția de care aveți nevoie.


Pești (19 februarie - 20 martie)
Carte de tarot: Luna

Ai fost nesigură în legătură cu ceea ce îți dorești, și este un pic infernal să fii atât de indecisă. Astăzi te vei deconecta de la rețelele sociale, vei sta departe de telefon și vei sta singur în gândurile tale. Trebuie să faci un plan de acțiune pentru a aduce o direcție sau un punct focal în viața ta. Continui să pierzi timpul, Pești. Dar astăzi, vei găsi claritatea de care ai nevoie, iar aceasta va fi pe hârtie, astfel încât să te poți responsabiliza pentru următoarele 6 luni. Este încă posibil să profiți la maximum de 2023.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel