HOROSCOP NOU 2023 pentru TOATE zodiile. Daniela Simulescu aduce previziunile pentru anul viitor

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Moritz Knöringer
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Moritz Knöringer

Anul 2023 se anunță plin de evenimente astrologice importante. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, spune că unii dintre noi vor avea mai multe oportunități, iar alții, mai multe lecții de învățat. Iată care sunt previziunile pentru fiecare zodie/ascendent.

Astrologul punctează modul în care debutează anul, mișcările planetei acțiunii, Marte, cum anume ne va afecta trecerea lui Jupiter în Taur, dar și retrogradarea lui Venus de vara viitoare. Să nu uităm nici de tranzitul lui Saturn în Pești, care cu siguranță va muta anumite sfere de influență în viețile noastre, ale tuturor. Sau de scurta vizită a lui Pluto prin Vărsător. 

Horoscop Berbec/ Ascendent în Berbec 2023

Berbecii vor avea parte de resurse noi în 2023, pentru că Jupiter intră în semnul lor. Este o planetă care vorbește despre călătorii, credință și expansiunea minții. Chiar dacă începe cu Marte retrograd în Gemeni, prima parte a anului este una benefică. Berbecii pot fi confuzi, dar își dau silința pe toate planurile. Bazează-te mai mult pe ceea ce îți dorești să faci și încearcă câte puțin din toate. Vor fi luni foarte bune și pentru diplome sau examene, până în mai. Ai mai multă grijă de tine și în 2023, creează fonduri de rezervă, pentru că banii nu doar vin, dar și pleacă. De la jumătatea anului, poți să cunoști oameni noi sau relația în care te afli este testată. Nu lua decizii tranșante, fiindcă riști să fii dezamăgit.

Horoscop Taur/ Ascendent în Taur 2023

Ca să-ți meargă bine în 2023, începe prin a face curățenie, atât în viață, cât și în sufletul tău, pentru că Jupiter, planeta benefică, tranzitează Casa a 12-a de pe 1 ianuarie până pe 16 mai. În aceeași perioadă, trebuie să te vindeci. Mănâncă mai sănătos, dormi mai bine și evită relațiile toxice, indiferent de natura lor. Jupiter poate să vină și cu mult curaj pentru schimbări, fie că vorbim despre un nou loc de muncă sau o casă nouă. Bucură-te mai mult de viață în noul an, pentru că ai în față niște luni favorabile. Tot atunci vei învăța și că nu poți controla toate aspectele vieții. Pot să apară oameni, să dispară alții și din punct de vedere sentimental, nu știi ce vrei. Încearcă să trăiești prezentul și nu uita că toate experiențele te ajută să te maturizezi. 

Horoscop Gemeni/ Ascendent în Gemeni 2023

2023 debutează cu multă furie pentru Gemeni, care poate să vină din diferite zone. Pe 1 ianuarie, Marte este în continuare retrograd și va rămâne în semnul tău până spre finalul lunii martie. Marte vrea să fii mai curajos, mai agresiv și să-ți susții punctul de vedere. S-ar putea să apară probleme cu sănătatea, discuții în relație sau dificultăți pe plan profesional. Se anunță un început de an nesigur, în care ești adesea influențabil. Totuși, soluția se află chiar la tine, fie că este vorba despre casă sau locul de muncă. În noul an, ai putea să renunți la unele obiceiuri pe care le tot repeți și nu-ți fac bine. Construiește-ți propriul drum și nu stă în locuri în care îți pierzi speranța, fiindcă te poți îmbolnăvi. 

Horoscop Rac/ Ascendent în Rac 2023

În 2023, Racii vor avea un an foarte bun, cu extrem de multe oportunități, deși prima parte a anului poate fi apăsătoare. Vei fi în stare să faci multe lucruri la care nu te-ai gândit niciodată. Se anunță și schimbări pe plan profesional. Dacă ai avut discuții legate de promovare sau de schimbarea locului de muncă, totul merge ca pe roate în 2023. Fii îndrăzneț și cere-le pe toate. Jupiter vrea doar să ai încredere în tine și să ceri ce ți se cuvine. Primești și sprijin de la colegi. Apar oportunități să pleci din țară sau să-ți iei o diplomă, așa că poți să progresezi mult din punct de vedere educativ.

Citește continuarea pe ASTROSENSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel