Horoscop Mihai Voropchievici. Ce putere secretă are fiecare zodie

Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Horoscop. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit cu ce puteri secrete au fost înzestrate zodiile. 

Invitat în platoul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3, numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt darurile divine pe care fiecare zodie le-a primit și care le influențează viața și personalitatea. 

 

BERBEC


Este omul potrivit, la locul potrivit. Este acolo când trebuie, îl ajută Dumnezeu, probabil. Este un observator bun, simte fantastic de ușor niște manifestări ale celor din jur. De exemplu, avem 100 de persoane - el simte că în acelea 100 de persoane e o persoană care va ieși în evidență. Că va fi un sportiv extraordinar, că va un muzician. Asta e puterea lui ieșită din comun. De multe ori chiar nu înțelege că o are, spune că a nimerit, pentru că nu stă să-și forțeze această calitate.

 

TAUR

 Vede ușor dincolo de toate barierele care ne înconjoară și trece neobservat. Îi simte foarte ușor pe profitori, are un simț bun în domeniul financiar. E zona lui. În momentul în care a simțit, nu este omul care să treacă cu vederea, ia măsuri imediat și te pune și la punct.

 

GEMENI

 Sunt cei care spun ce trebuie, când trebuie. Gemenii sunt buni oratori, sunt distractivi, guralivi și își găsesc ușor cuvintele, se adaptează tuturor situațiilor. Acolo unde e nevoie de el și trebuie să reușească nu se lasă până nu obține.

 


RAC

 Au niște percepții extrasenzoriale și simt cam ce se întâmplă. Anticipează, au darul premoniției. Au o colaborare bună în timpul somnului cu planul divin, mai primesc și de acolo tot felul de mesaje, dar nu țin pentru ei.  Puterea lor este de a fi vizionari, nu neapărat ghicitori, dar au niște calități pe care nu le posedăm toți.

 

LEU


 Leii știu când să tacă, dar și când să vorbească și să iasă în evidență. Ies în evidență prin faptul că sunt punctuali, vin chiar mai devreme dacă au o întâlnire. Există și excepții ,când Leul e aerian. Cu toate că e o zodie de foc are perioade când are nebuloase, uită de el și de tot ce se întâmplă. Dar fructifică orice moment și când sunt în perioada "nu vreau".

 


FECIOARA

 Nativii din Fecioară se întâmplă să aibă informațiile înaintea celorlalți. Ei știu să se informeze și să analizeze. Așa că sunt întotdeauna cu un minut înaintea celorlalți. Văd peste tot acele oportunități de care trebuie să profite. Știu foarte ușor cine le este prieten și cine nu le este. Îi simte ușor pe profitori și sunt foarte tăioși. Dacă ai intrat în foarfecele unei Fecioare te croiește bucățele mici


BALANȚA

 Au o meteahnă: pot să cunoască oamenii ca și cum ar fi intrat în mintea lor, în sufletul lor. Îi percepi foarte ușor, dar ele nu se uită în oglindă ca să se citească pe ele însele. Când ajungi să te citești tu, de multe ori ți-e frică de tine, adică ai multe calități, dar și multe defecte și dacă nu vei învăța ca Balanță să-ți cunoști acele defecte, să nu încerci niciodată să le pui în evidență la alte persoane.

 


SCORPION


 Scorpionul este o sită deasă care discerne fantastic, are o forță de a prelucra informațiile. E un computer pe două picioare, analizează fantastic,  îl recunoaște pe cel din fața lui pe care se poate baza. Are o ciudățenie a lui, poate, în comparație cu celelalte zodii, ieșită din comun - nu acceptă niciodată mincinoșii. Dacă vrei să strici o relație, minte un Scorpion.

 


SĂGETĂTOR


 Dând dovadă de un optimism ieșit din comun, își rezolvă singur toate problemele. De multe ori, nu are nevoie de ajutorul celor din jur. Este omul care se informează foarte mult, dă senzația că le știe pe toate, pentru că are o bogăție de informații, iar când lucrează într-un colectiv știe să-și împartă succesele și cu alții.

 


CAPRICORN


 Face mișcări gândite, programate, analizează - e acel croitor înțelept care măsoară de 10 ori și taie o singură dată. Uneori, mișcările acestea pe care le face Capricornul, mai ales când e nemulțumit, sunt radicale. E cel care l-ai scăpat într-o grădină de zarzavat sau de flori, nu rupe buruiana numai de deasupra - scoate cu rădăcină cu tot. Pe unde a trecut Capricornul se vede curățenie, ordine, disciplină, toate puse la punct, dar numai dacă e sigur de acel lucru. Dacă nu e sigur, nu acționează. Foarte interesant e că acționează la momentul potrivit.

 


VĂRSĂTOR


Și ei sunt vizionari. Anticipează foarte bine, sunt jucătorii de șah care anticipează trei mutări ale adversarului. Știu astfel să-și  ia măsurile de cuviință. Citesc gândurile și obțin foloase prin puterea minții lor. Pătrund așa de adânc, folosindu-se fie și de zâmbet. Scot  perla din scoică și te fac să crezi că nici nu au deschis scoica.

 


PEȘTI

 Văd totul în ansamblu, știu tot ce mișcă în jurul lor, văd tot ce mișcă în jurul lor și au o privire atotcuprinzătoare. Te scanează imediat. Au un simț de observație fantastic. Simt cum ar trebui să pună toate lucrurile - sunt 'constructorii de puzzle', pentru că văd toate piesele și știu unde să le așeze. Și tot cu zâmbetul pe față și cu o dăruire interioară fantastică.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel