Horoscop, miercuri, 9 martie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop ZILNIC: 9 martie 2022

Horoscop, miercuri, 9 martie 2022

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)


Ascultă-ți vocea interioară. Mercur intră acum în semnul zodiacal al Peștilor, iar acesta poate fi momentul în care simți ce obstacole întâmpini și persoanele care încearcă să te împiedice să îți atingi obiectivele. Peștii guvernează sectorul dușmanilor tăi ascunși și, chiar la începutul acestui tranzit, anumite situații pot rămâne neclare.  Dar fii atent la noile teme care sunt introduse, deoarece acestea vor continua să se aprofundeze în scopul trezirii tale la alegerile pe care trebuie să le faci.

 


Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Unii oameni intră în viața ta la momentul potrivit. Mercur care intră în sectorul tău de prietenie îți poate deschide ușile către noi cercuri sociale care sunt atât oportune, cât și perfecte pentru această perioadă a vieții tale.  Ai șansa de a experimenta modul în care călătoria vieții se poate curba și poate părea că se îndreaptă într-o direcție greșită, dar mai târziu demonstrează că ești fix acolo unde trebuia.

 

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Care este chemarea ta spirituală? Viața este aici pentru a te bate pe umăr și a-ți spune că este timpul să nu-ți mai ignori scopul vieții. Desigur, banii sunt importanți și nu poți să-ți trăiești viața urmărind vise care nu plătesc facturile. Dar, acest lucru este mult diferit. Mercur care intră în sectorul tău de carieră și statut social îți ridică gradul de conștientizare. Deși nu trebuie să renunți la locul de muncă pentru a urmări un obiectiv de viață, poți găsi o modalitate de a-l încorpora în viața ta, astfel încât să exprimi această parte a dorinței sufletului tău. 

 


Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Îți dorești să călătorești? Mercur intră în semnul zodiacal al Peștilor, casa ta solară a educației, dar acest lucru poate implica și o călătorie pe distanțe lungi.  Este momentul să faci o călătorie sau să pleci într-o excursie în străinătate și să explorezi un oraș sau o țară pe care ți-ai dorit dintotdeauna să o vizitezi? Chiar dacă nu simți că îți permiți să pleci în afara orașului chiar acum, planifică pentru viitor. Imaginați-vă că veți merge într-un loc despre care doriți să aflați mai multe și scufundați-vă în cultură înainte de a ajunge acolo, vizionând videoclipuri și învățând elementele de bază ale limbii și culturii.

 

Leu
(23 iulie - 22 august)

S-ar putea să nu-ți placă să vorbești despre moarte sau să abordezi subiectul decesului cuiva, dar este foarte important să ai un ultim testament înainte de a fi nevoie de el. Și, când Mercur intră în semnul zodiacal al Peștilor, este mai ușor să explorezi care ar fi dorințele unei persoane.  Puteți vorbi despre chestiuni spirituale cu mai puțin atașament față de ele în această perioadă, iar energia Peștilor poate ajuta la atenuarea tensiunii care înconjoară un subiect mai întunecat și greu de discutat.

 


Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Sunteți căsătorit sau vă gândiți să vă logodiți? Este momentul să luați în considerare valoarea unui acord prenupțial. Deși ți se poate părea un subiect deloc romantic, adevărul este că nu știi niciodată ce îți va aduce viitorul. Cu Mercur intrând în sectorul tău de angajamente, este bine să pui la punct faptele și detaliile, deoarece ai putea fi prea entuziast pentru a vedea potențialele steaguri roșii care ar putea exista în relația ta.

 

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Când Mercur intră în Pești, sectorul sănătății, s-ar putea să vă simțiți ușor neliniștit în legătură cu viitorul, chiar dacă simțiți că lucrurile merg bine pentru dvs. acum. Este un moment bun pentru a începe să încorporezi un sistem care te ajută să rămâi organizat, acordând o atenție meticuloasă detaliilor. Scrieți-vă programul și prioritățile pentru fiecare zi, pentru a vă ajuta să rămâneți în fruntea sarcinilor dumneavoastră.


Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ai o planșă de viziune? Cu Mercur intrând în cea de-a cincea casă solară a creativității, este momentul perfect pentru a face ceva frumos care îți permite să vezi cum ar putea fi viața ta. Poți împodobi o bucată uriașă de carton cu un colaj cu toate visele și speranțele tale. Plasează-l unde îl vei vedea în fiecare zi și începe să vezi viața pe care vrei să o trăiești.

 

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)


Semnezi un nou contract pentru o casă sau vrei să închiriezi un apartament sau o proprietate?  Atunci când Mercur intră în sectorul casei și al familiei, este un moment excelent pentru a obține feedback-ul altora cu privire la decizia pe care trebuie să o iei. O  a doua opinie asupra unei afaceri pe care o faceți poate fi de ajutor.  S-ar putea să nu vedeți ceva ce o rudă va observa datorită propriilor experiențe anterioare. Așadar, nu vă fie teamă să le cereți părerea.

 

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Auziți adevărul sau o minciună? Ai capacitatea de a citi printre rânduri, iar când Mercur se află în sectorul tău de comunicare, o parte din tine poate simți și când o persoană este lipsită de transparență sau chiar te minte. Dacă ar trebui sau nu să le confrunți este o altă poveste, dar să știi că lucrurile nu sunt în regulă este un bun punct de plecare.

 


Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Să ai instrumentele potrivite pentru a-ți gestiona finanțele este foarte util. Poate că nu folosești aplicații sau chiar o foaie de calcul pentru a ține lucrurile în ordine, dar Mercur în sectorul tău monetar pentru luna următoare te încurajează să te organizezi. Un sistem te poate ajuta să eviți greșelile costisitoare și, de asemenea, vei vedea orice potențiale scurgeri în bugetul tău care duc la datorii sau te fac să rămâi în deficit la sfârșitul fiecărei luni.

 

Pești
(19 februarie - 20 martie)

La ce te gândești cel mai mult? Mercur care intră în sectorul tău de dezvoltare personală este un moment excelent pentru a începe să-ți construiești un anumit nivel de expertiză pe un subiect care îți place deja. Există cărți pe care îți place să le citești pe această temă? Poate că anul acesta se va deschide o serie de prelegeri și vei putea asculta vorbitori invitați care să dezvolte subiectul?



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel