Horoscop, miercuri, 9 iunie 2021

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay/ autor Quique
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay/ autor Quique

Horoscop. Mâine vom avea o Eclipsă de Soare/Lună Nouă în Gemeni.

Berbec

Marte, guvernatorul tău, se pregătește să iasă din Rac. Este posibil ca pentru o zi-două să fii mai neliniștit și dornic să schimbi ceva însă fără a ști exact ce anume.

 

Taur

Vorbești prea des despre bani și îi vei îngrijora și pe cei din jurul tău. În plus, vei avea un mod destul de intruziv de a acționa, iar colegii se vor simți presați.

 

Gemeni

Totul este agitat în jurul tău și îți este frică să iei o decizie, dar știi destul de bine că nu poate face nimeni asta în locul tău.

 

Rac

Accepți mult mai ușor deciziile celor din jur, chiar dacă nu s-au consultat cu tine. Ceva din tine își dorește să creadă că fac alegerile cele mai bune.

 

Leu

Deși nu se întâmplă nimic special, te vei stresa în plus pentru absolut orice vei face. De parcă există cineva care te presează non-stop.

 

Fecioară

Încă de astăzi vei simți nevoia de a te retrage, de a sta mai departe de colegii tăi mai gălăgioși. Nu încerca să îi disciplinezi pentru că nu vei reuși!

 

Citește previziunile astrale pentru toate zodiile pe DCNews. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel