Horoscop, miercuri, 9 februarie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. foto Unsplash.com/ autor Josh Rangel
Descriere foto: Horoscop. foto Unsplash.com/ autor Josh Rangel

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

 

Anumite persoane ar putea vorbi prea mult, iar sensibilitatea ta la bârfe este ridicată astăzi. Semnele zodiacale mai vorbărețe își lasă să se manifeste dorința de a se face auzite, dar tu vei vedea dincolo de glume pentru a cerne care este adevărul și care este pură exagerare.

 

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

 

Toată lumea iubește să aibă puțini bani la îndemână, dar s-ar putea să vă țineți strâns portofelul în ciuda iubirii dvs. de a cheltui. Dacă ești curios în legătură cu lucruri în care nu ai investit încă, dar care sunt pe prima pagină a ziarelor, aruncă o privire la orice schimbare de pe piață. 

 

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

 

Viața se schimbă, lucrurile se schimbă, la fel și tu, Gemeni, și de aceea este timpul să faci o mini-revizuire cu privire la ceea ce îți dorești în viață. Gândurile sâcâitoare sau grijile legate de viitor și de ceea ce trebuie să pregătești nu au de gând să aștepte pentru mai târziu. Așadar, folosește acest moment pentru a-ți aborda preocupările, formându-ți un plan de joc. 


Rac
(21 iunie - 22 iulie)


A ierta este divin, Rac, așa că nu uitați asta în următoarele zile. S-ar putea să simți că ți se ridică părul pe ceafă în preajma unei anumite persoane sau să îți țiuie urechile pentru că cineva a decis să te facă subiectul conversației lor. 


Leu
(23 iulie - 22 august)


Iubești oamenii, iar prietenii pe care îi prețuiești cel mai mult vor fi atât de surprinși de cât de mult te-ai schimbat. Săptămâna aceasta pășești în următorul capitol al vieții tale. Îți va plăcea să auzi toate complimentele și laudele bine meritate despre pașii mari pe care îi faci pentru a-ți îmbunătăți viața, poate după ce o relație dificilă s-a încheiat. 


Fecioară
(23 august - 22 septembrie)


O conexiune se poate transforma într-o pistă de angajare sau un fel de veste despre o potențială deschidere la birou pentru care vrei să concurezi. Există o mulțime de informații pe care le poți afla și ar putea fi ceea ce ai sperat. 


Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)


Există mai mult de un mod de a învăța un subiect nou, iar calea tradițională ar putea să nu funcționeze pentru tine. Poate că este timpul să încerci cărți audio pe care să le asculți în timp ce conduci spre serviciu. Poate că nu ai timp pentru bloguri și vrei să verifici câteva podcast-uri în timp ce te plimbi sau faci exerciții fizice. În loc să spuneți că nu aveți timp să învățați, găsirea unei modalități este posibilă în această săptămână.


Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)


Unde există voință, există o cale, iar dacă tu și un prieten vreți să formați o echipă sau să împărtășiți o experiență împreună, acesta este momentul să discutați despre asta. Există o energie reciproc avantajoasă pentru tine și pentru cineva în care ai încredere - din punct de vedere financiar și în luarea deciziilor. 


Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)


Toată lumea are nevoie de spațiu și uneori asta înseamnă și o despărțire sau o distanță creată pe neașteptate de către partener. Chiar dacă unele persoane se pot apropia mai mult de angajamentele lor, s-ar putea să te întrebi dacă ceea ce ai acum funcționează pentru tine și ce să faci dacă nu este așa. 


Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)


Pregătește-te pentru o zi încărcată, Capricorn, și multe lucruri la care să te gândești. Ia aminte la ceea ce îți drenează nivelul de productivitate și îți irosește timpul, inclusiv instalarea oricăror actualizări ale tehnologiei, abonarea la un internet mai rapid sau profitând de noile aplicații care îți țin evidența sarcinilor.


Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)


Ai parte de o descărcare de idei proaspete, iar imaginația ta te poate ajuta să vezi unde te afli acum și să te proiectezi în ceea ce vrei să faci în viitor. Este un moment excelent pentru a gândi în afara cutiei atunci când vine vorba de munca ta, de viața ta și de ceea ce ai vrea să faci diferit.


Pești
(19 februarie - 20 martie)


Viața poate deveni imprevizibilă acasă și o mare parte din instabilitatea zilei tale poate veni din testarea apelor în jurul gândirii independente. Poți fi mai deschis la idei sau aventuri în care părinții și frații tăi nu au experiență. Consideră-te un deschizător de drumuri care deschide calea înaintea celorlalți. Pe măsură ce te privesc cum îți asumi noi riscuri, s-ar putea să-i inspiri să facă același lucru în propriile lor vieți.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel