Horoscop, miercuri, 8 noiembrie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu principalele previziuni astrale ale zilei.

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de miercuri, 8  noiembrie 2023, potrivit știrileprotv.

 

BERBEC

Se pare c-o să recuperaţi nişte bani care or să vă prindă bine dacă vreţi să plecaţi în weekend într-o staţiune de agrement co să vă rupeţi de stresul cotidian.

Bine ar fi să vă asiguraţi că sănătatea este bună, iar dacă e ceva să interveniţi cu un tratament, la recomandarea medicului.

TAUR

Apar câteva oferte de lucru şi o să vă consultaţi cu colegi, prieteni, familie, ca să vedeţi dacă e vremea care să merite, în mod deosebit.

Relaţia cu partenerul de cuplu poate căpăta un plus de stabilitate şi să vă faceţi planuri legate de casă, - poate
să vă cumpăraţi una.

GEMENI

O să mai luaţi diverse lucruri pentru casă, printre altele, şi o să vă asiguraţi că vă rămân bani şi pentru distracţie, ca să aveţi cu ce pleca în excursii.

Se poate să vă treziţi cu un musafir spre după-amiază şi să petreceţi câteva ore împreună să vă întreţineţi frumos.

RAC

O să vă umpleţi timpul liber cu o activitate care să vă relaxeze, să puneţi cap la cap nişte idei şi poate o să lansaţi la apă un proiect care să vă pună în lumina reflectoarelor.

Poate aţi făcut comandă online de o piesă de mobilier sau de vreo aparatura electrocasnică să vă oferiţi un alt confort.

LEU

Apar din alte surse nişte bani şi o să vă orientaţi spre acel;e lucruri care v-au lipsit c-aţi avut cheltuieli mari în ultima vreme şi acum completaţi golurile.

Poate faceţi o rezervare pentru vineri, sâmbătă, într-o staţiune de agrement, dacă nu cumva o să vă invite cineva.

 FECIOARĂ

O recompensă, un cadou, o sumă de bani şi or să vă pice bine sufleteşte - poate şi vizita cuiva o să conteze că v-a lipsit, persoana respectivă.

Poate or să vă aprecieze, mai mult, şefii, o să primiţi ceva în plus la salariu, dar şi ceva în plus de lucru.

BALANŢA

O stare de acalmie, înţelegeţi lucruri care până acum doar va derutau, şi o să le şi acceptaţi ca să vă împăcaţi cu voi înşivă.

Poate vă bate gândul să vă schimbaţi garderoba, să vă alegeţi şi altă coafură, să vă compuneţi un alt look, dac-o fi şi-o fi.

SCORPION

Se poate să vă asociaţi cu nişte oameni care se vor strădui să duceţi la bun sfârşit nişte proiecte şi să vă bucuraţi de succes.

O să puteţi întâlni şi voi pe cineva care să vă însoţească în viaţă şi să puteţi fi fericiţi.

SĂGETĂTOR

O să aveţi o stare de spirit foarte bună şi pentru că e sărbătoare, şi pentru că o să primiţi o atenţie specială din partea cuiva care vă apreciază.

O să vă bucuraţi de un surplus financiar, o primă, de o numire în funcţie poate, că e momentul recompenselor.

CAPRICORN

Se pot rezolva chestiuni mai vechi şi să vă croiţi un alt drum profesional că exista nevoia de a vă reinventa şi vreţi s-aveţi şi stabilitate financiară.

Vi se vor semna nişte acte şi o să vă puteţi vedea de restul treburilor, ca să puneţi pe picioare o afacere.

VĂRSĂTOR

O să vă puteţi recupera banii şi destinele că prin minune, o relaţie care v-a ţinut în tensiune o să puteţi fi şi voi fericiţi.

Poate vă înscrieţi într-o cursă a funcţiilor de conducere şi se poate să daţi concurs, dar se poate să fie şi o numire pur şi simplu.

PEŞTI

O întrevedere cu cineva care vă cheamă să lucraţi împreună, să vă sincronizaţi la proiectul respectiv, poate şi pentru şcoală, sau ca să-i ajutaţi pe copii.

E cineva care vă face ochi dulci şi dacă nu e nimeni în viaţa voastră sentimentală poate daţi curs relaţiei.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel