Horoscop, miercuri, 8 mai 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens
Descriere foto: Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei de la ora 09.00 pe DC News TV, DC News și Astrosens - Facebook și YouTube.

Berbec

Luna Nouă este în casa a II-a. Aveți în casa a II-a Soare, Lună, Venus, Jupiter, Uranus. Asta înseamnă că trebuie să vină banii, dar cumva vin și pleacă. Important este că dacă apar cheltuieli, voi aveți bani pentru ele.

Taur

Aveți nevoie de prospețime. Deschideți dulapurile sufletului vostru și căutați noutatea. Este adevărat că voi sunteți mai rigizi, mai stabili, dar chiar și voi aveți nevoie de un zvâc din când în când, să o luați de la capăt într-un anumit domeniu.

Gemeni

Luna Nouă se petrece în casa a XII-a, unde e destul de multă aglomerare. Analizați-vă!

Rac

Luna este guvernatorul vostru. Cu această Lună Nouă, recomandarea este să căutați compania oamenilor care vă fac să vă simțiți bine.

Leu

În viața voastră se pot întâmpla lucruri care pe moment nu au sens. Nu înțelegeți ce se întâmplă, dar veți ajunge la vorba aceea, că nimic nu este întâmplător. Toate astea se vor întâmpla în sfera profesională. Poate apare un eveniment sau o decizie care nu vă influențează în mod direct, dar vă treziți și voi implicați.

Fecioară

Luna Nouă se petrece în casa a IX-a. Recomandarea este să manifestați dorul de ducă, iar astăzi ar trebui să vă plimbați, să citiți.

Balanță

Luna Nouă nu vă încântă atât de mult. Este în casa a IX-a, mai este și Venus acolo. Sunteți puțin în urmă, în așteptare pe durata întregii zile.

Scorpion

Luna Nouă se petrece în casa a VII-a, casa relațiilor. Pe voi vă interesează bunăstarea relației în care vă aflați, dar această bunăstare nu e cea la care vă gândiți. Recomandarea este ca cei singuri să îndrăznească să se întâlnească și cu alte tipare de oameni față de cum au făcut-o până acum, iar cei care sunt într-o relație au nevoie de prospețime. Inventați o surpriză pentru partener.

Săgetător

Luna Nouă se petrece în casa a VI-a. Aveți nevoie să vă simiți bine la locul de muncă. Astăzi nu sunteți să lăsați atât de mult de la voi.

Capricorn

Este de vis această Lună Nouă. Este un moment în care puteți să cântați, să desenați, să colorați, să dansați, să vă exprimați. Nu fiți tăcuți astăzi.

Vărsător

Luna Nouă se petrece în casa a IV-a. Recomandarea este să nu iscați discuții provocatoare în familie. Dacă vor prova alții aceste discuții, atunci participați, dar altfel nu fiți voi cei care bagă bățul prin gard.

Pești

Luna Nouă vă roagă să nu mai fiți atât de fricoși și să nu vă mai faceți scenarii în capul vostru. Fiți mai liniștiți!

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel