Horoscop, miercuri, 8 februarie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic, 8 februarie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale


Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Vrei să te ridici la un nivel superior, dar asta înseamnă să renunți la greutățile inutile și la persoanele care te țin pe loc. Începi bine săptămâna aceasta să te organizezi în viața personală din toate unghiurile și din toate părțile.

Săptămâna aceasta, când Luna în Fecioară vorbește cu Neptun în sectorul tău de finaluri, poți avea unele confuzii cu privire la trecut și la direcția în care se îndreaptă viața ta.

Mercur, la ultimele grade ale Vărsătorului, îți deschide calea, încurajându-te să vorbești cu un prieten care poate vedea lucrurile dintr-o perspectivă exterioară.


Taur (20 aprilie - 20 mai)

Astăzi, s-ar putea să vă simțiți ca un intrus printre prieteni și colegi de muncă datorită perspectivei și intuiției dvs. unice.

O conversație pasionată pe un subiect te poate face să te gândești la o nouă abordare, iar astăzi ai putea lua decizii pripite în care te simți încrezător, dar pe care le vei regreta mai târziu în această săptămână din cauza incertitudinii.

Săptămâna aceasta, concentrează-te pe fapte și asigură-te că eviți să dai înapoi după ce ai ales o cale bazată pe fapte și date.

 

 


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Este timpul să faci ordine și să începi să tai câteva relații cheie. Unele situații nu se rezolvă, indiferent cât de mult încerci să le îndrepți.
S-ar putea să ți se pară mai ușor să te dezamorsezi și să blochezi o persoană de pe telefon și din social media pentru a trece peste perioada de tranziție. Așa cum spune proverbul: "Departe de ochi, departe de minte". Există o cale mai bună pentru tine pe partea cealaltă.


Rac (21 iunie - 22 iulie)

Nimănui nu-i place să se simtă expus, dar astăzi s-ar putea să te simți vulnerabil atunci când împărtășești gânduri și sentimente doar pentru că nu este ușor să fii atât de transparent acum.
Cu Mercur care își încheie tranzitul în Vărsător, sectorul tău secret este activat intens. Fiecare secret se simte ca o povară pe care trebuie să o porți și cauți ușurare.

Mai degrabă decât să dezvălui gândurile și sentimentele pe rețelele de socializare, ia în considerare un prieten bun în care ai încredere sau apelează la un terapeut.

 


Leu (23 iulie - 22 august)

Rămân multe de despachetat emoțional în această săptămână. Pe măsură ce energia Lunii pline din weekend începe să se diminueze, ești gata să îmbrățișezi pe deplin ceea ce Luna Fecioară are de oferit la nivel personal.

Este momentul să faci curățenie în casă și să aduci din nou ordine structurală în viața ta. Lucrurile încep și se termină cu tine, Leu. Și, acest lucru ar putea însemna o întreagă revizuire a spațiului tău personal, de la mobilier până la tipul de îmbrăcăminte pe care îl porți.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Te gândești destul de mult la următorul capitol al vieții tale. Cu planeta ta guvernatoare care se pregătește să intre într-un nou semn zodiacal, lucrurile se simt altfel, dar nimic nu s-a schimbat încă.
Inima ta este agitată într-o nouă direcție. Creativitatea curge și în curând vei fi gata să faci ceva mare.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Ești practic, dar există și o parte din tine care este un visător. În acest moment, partea visătoare din tine este dominantă din cauza lui Venus în Pești. Venus în sectorul tău al rutinelor poate submina progresul. Preferați o evadare din fiecare zi, mai degrabă decât să vă ocupați de detalii.

Cu Luna în Fecioară în spatele tău, poate părea mai greu decât de obicei să rămâi concentrat pe aspectele pozitive; dar poți face acest lucru! Cu Venus vorbindu-i dulce lui Uranus astăzi, ceva pozitiv se poate.întâmpla. Nu vrei să ratezi miracolul de astăzi conceput doar pentru tine.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Uneori nu poți pune degetul pe o problemă pentru că ești prea aproape de foc pentru a o observa. Romantismul se poate simți ciudat și trebuie purtată o conversație importantă pentru a limpezi apele.

Un lucru de care trebuie să fii atent este faptul că Pluton lucrează în prezent îndeaproape cu Mercur în sectorul tău de comunicare. Așadar, prea multă intensitate se poate întoarce împotriva ta. Fiți atenți, deoarece s-ar putea să păreți mai duri decât vă dați seama.

 


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Astăzi nu te poți gândi decât la muncă și la rezultate. Îți place procesul și ești pasionat de ceea ce faci.
Cu toate acestea, este bine să știi că ești apreciat. O vorbă bună și o verificare pot face mult bine spiritului tău. O zi în care se anunță oportunități


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Ceva trebuie să cedeze, iar tu ești pregătit pentru schimbare.

Dacă ai o problemă legală în curs de rezolvare sau o întâlnire importantă în această săptămână, vei avea ocazia să îți expui cazul și să obții o rezolvare.

 


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Ai crescut destul de mult în ultimul an, iar cu Soarele în semnul tău luna aceasta, lecțiile de viață pe care le-ai însușit și care se dovedesc acum a fi la îndemână și utile.

Saturn nu a terminat cu sarcinile pe care le mai ai de îndeplinit, mesajul important de astăzi este să rămâi încrezător și sârguincios. Când Saturn părăsește semnul tău, în martie, vei primi ceva bun pentru problemele tale.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)

Un pic de spațiu îți face bine, Pești. Cu Venus în semnul tău pentru încă două săptămâni, îți este foarte ușor să exagerezi, mai ales în domeniul iubirii.
Perspectiva s-ar putea să nu fie atât de ușor de obținut cât timp Venus și Neptun sunt cuibărită atât de aproape în semnul tău.
Dar, cuadratura pe care Venus o face cu Marte te obligă să recunoști că unele lucruri trebuie tratate fără emoții, iar asta include și relațiile



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel