Horoscop, miercuri, 8 decembrie 2021. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Pixabay
Descriere foto: Horoscop. Foto Pixabay

Horoscop zilnic: miercuri, 8 decembrie 2021. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Ferește-te de invidia din partea prietenilor care îți zâmbesc în față și apoi par să te facă pe la spate. Luna în Vărsător aduce în centrul atenției prietenii și atașamentele emoționale care îți complică viața în moduri pe care îți vei dori să le poți evita. Când Luna se află în cuadratură cu Uranus, vor exista unele tensiuni legate de bani și bunuri personale, care pot avea legătură cu un prieten care pare să aibă mereu nevoie de ceva de la tine, cum ar fi bani, ajutor sau o ureche pentru a-i asculta drama. Oricât de mult ai vrea să ajuți, fii atent. Unii oameni s-ar putea să nu-și dorească ajutorul tău atât de mult cât ar vrea să-ți piardă timpul.

 

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Aceasta poate fi o zi confuză pentru tine. Pe de o parte, te vei descurca foarte bine la serviciu, dar, pe de altă parte, îți vei dori mult mai mult de la viață și îți vei pune așteptări extrem de mari, poate unele pe care le vei putea atinge, doar că nu imediat. Ești o ființă umană în evoluție, Taur, iar presiunea pe care o simți acum este menită să te construiască, nu să te dărâme sau să te îngroape sub presiunea emoțională. Când Luna în Vărsător se află în cuadratură cu Uranus, identitatea ta intră în conflict cu imaginea publică și cu viața ta interioară de gândire pentru un motiv. Lasă-ți interacțiunea cu lumea să îți dezvăluie zonele din viața ta care au nevoie de muncă și cele pe care poate nu vrei să le schimbi pentru că sunt perfecte așa cum sunt acum.

 

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Totul se întâmplă cu un motiv, iar acesta include și întâlnirile cu oameni care te enervează, îți strică viața și mai târziu regreți că ai apucat să îi cunoști. Luna în Vărsător se află în cuadratură cu Uranus, aducând tensiune în sectorul dușmanilor tăi ascunși, iar aceste persoane pot fi unii dintre cei mai neplăcuți oameni pe care a trebuit să îi întâlnești vreodată, dar natura ta inteligentă și curioasă poate învăța din această experiență. Vei dobândi înțelepciunea lumii reale care îți adâncește conștiința. Deși s-ar putea să nu dorești asta nimănui în viitor, atunci când vei întâlni o persoană care trece prin ceea ce ai trecut tu, vei avea un umăr pe care să plângă și o mulțime de sfaturi care valorează.

 

Rac

(21 iunie - 22 iulie)


Nu-i așa că urăști să fii ultima persoană care află ceva?  S-ar putea să descoperi că unii oameni ți-au ținut lucruri secrete și, chiar dacă poate că doar au exclus niște informații fără să încerce să-ți facă rău, te va supăra faptul că nu au crezut că poți face față adevărului. Așadar, ai fost exclus. Luna în Vărsător se află în cuadratură cu Uranus, aducând tensiuni în sectorul tău de prieteni, iar tulburarea liniștii tale sufletești te va speria. 

 

Leu
(23 iulie - 22 august)

Nu poți fi totul pentru toți oamenii, Leu, iar atunci când încerci, ai putea fi surprins de faptul că aceasta este o rețetă pentru eșec. Te afli la o răscruce de drumuri chiar acum.  Există lucruri pe care relația ta le cere de la tine, iar apoi există oameni de la locul de muncă care se așteaptă ca tu să performezi la cel mai înalt nivel al jocului tău.  Unul dintre aceste două lucruri va trebui să cedeze, iar ție îți va fi greu să te decizi care dintre ele va trebui să treacă în plan secundar în favoarea celuilalt. Luna în Vărsător se află în cuadratură cu Uranus, aducând tensiuni în sectorul carierei și al reputației, astfel că s-ar putea să decizi că jobul este cel care primește mai puțină atenție și energie emoțională din partea ta. Este o decizie dificilă, dar, în cele din urmă, trebuie să trăiești cu tine însuți.

 

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Faci atât de multe pentru ceilalți, punând adesea nevoile tale în plan secundar, și totuși, la sfârșitul zilei te vei trezi întrebându-te dacă a meritat? S-ar putea să mai fie ceva timp rămas în această zi pentru a face ceva mic pentru tine. Luna în Vărsător se află în cuadratură cu Uranus, aducând tensiune în sectorul tău de credințe, iar aici energia ia o turnură într-o nouă direcție. Începeți să credeți că există suficient pentru voi. În loc să vă concentrați toată atenția spre o viață care vă lasă să vă simțiți gol în interior.

 

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Iubirea te poate orbi, iar uneori, când gândești prea mult cu inima, poți pierde din vedere lucrurile care contează cel mai mult. Luna în Vărsător se află în cuadratură cu Uranus, aducând tensiune în sectorul tău de resurse comune, iar în acest moment, emoțiile ar putea să-ți tulbure claritatea. Trebuie să te întrebi dacă vezi lucrurile așa cum sunt sau așa cum ai vrea să fie. 

 

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Să ai pe cineva de încredere lângă tine va fi o nevoie esențială în această săptămână, iar faptul de a ști că ai în viața ta oameni în care poți avea încredere cu atât mai mult. Luna în Vărsător se află în cuadratură cu Uranus, aducând tensiune în sectorul angajamentelor tale, dar uneori promisiunile și hotărârea ta de a le respecta vor fi puse la încercare. Este posibil să pui totul la îndoială, să te îndoiești de toate și să te întrebi ce se mai poate face. 

 

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Comunicarea este cea mai puternică abilitate a ta, așa că următoarele zile vor fi ca și cum ți-ai ascuți o abilitate la care deja ești un as. Luna în Vărsător se află în cuadratură cu Uranus, aducând tensiune în sectorul îndatoririlor tale zilnice, și ai multe de împărtășit despre cum trebuie făcute lucrurile, despre cel mai bun mod de a le face și despre cine ar trebui să le facă (dacă nu ești deja tu). Vei părea dur ca piatra, Săgetătorule, iar pentru unii prea greu de auzit sau de stat în preajma ta. 

 

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Banii investiți bine merită cheltuiți, Capricorn, așa că dacă simți că este nevoie de niște mărunțișuri cheltuite pentru casa ta sau pentru proiectele tale, pentru a le face mai estetice, atunci ar trebui să o faci.  Luna în Vărsător se află în cuadratură cu Uranus, aducând tensiune în sectorul tău de creativitate, iar din fericire pentru tine, sezonul sărbătorilor aduce ample oportunități de a adăuga bucăți de culoare în lumea ta și de a-ți lumina casa în moduri festive pentru a arăta că ești cu adevărat în spiritul sezonului.

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Luna în Vărsător se află în cuadratură cu Uranus, aducând tensiune în sectorul tău de acasă și, pentru tot ceea ce merită, vei încerca să forțezi nota pentru a încălca câteva tradiții și poate unele reguli de familie. Există ceea ce îți dorești de la viață și apoi există așteptările pe care alții le-au pus asupra ta fără niciun motiv, decât pentru a se satisface pe ei înșiși. 

 

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Auzul selectiv te va ajuta să treci peste zi, iar atunci când instinctul îți spune că cineva minte, atunci trebuie să-ți asculți instinctul.Luna în Vărsător se află în cuadratură cu Uranus, aducând tensiune în sectorul tău de comunicare, iar cuvintele pot fi cel puțin distorsionate.Este posibil ca oamenii nici măcar să nu aibă intenția de a fi înșelători în mod intenționat, dar rezultatul final poate fi același, așa că depinde de tine, Pești, să ai grijă de tine, iar asta include să discerni când un sfat sau o opinie nu ar trebui să fie luată ca atare. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel