Horoscop, miercuri, 7 decembrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Freepik
Descriere foto: Horoscop. Foto Freepik

Horoscop zilnic, 7 decembrie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Este timpul să clarifici câteva lucruri într-o relație în care s-a instaurat confuzia.

Luna Plină are loc astăzi în Gemeni, aducând intensitate în sectorul tău de comunicare. Fii curajos. Este întotdeauna o idee bună să fii deschis și sincer. Ce se va întâmpla după aceea va depinde de cealaltă persoană.


Taur (20 aprilie - 20 mai)

Banii sunt un factor important pentru tine astăzi?

Luna Plină are loc astăzi în Gemeni, aducând intensitate în sectorul tău monetar, iar acest lucru te poate face să arunci cu monede într-o problemă care nu poate fi rezolvată în acest fel. Este timpul să ieși din propriile gânduri și să începi să cauți mai adânc în inima ta.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Luna Plină în semnul tău îți arată că e timpul pentru a renunța la lucrurile care știi că nu funcționează și pentru a începe un nou capitol în viața ta.

Ce înseamnă cel mai mult pentru tine, Gemeni? Cu asta trebuie să începi pentru a începe să te miști într-o direcție care îți dă un sentiment de scop și speranță.

 

 Rac (21 iunie - 22 iulie)

Nu toată lumea este menită să facă parte din viața ta, și asta nu pentru că tu ești o persoană rea, ci pentru că viețile voastre se îndreaptă în direcții diferite.

Luna Plină are loc astăzi în Gemeni, aducând intensitate în sectorul tău de dușmani ascunși, iar aceștia pot apărea sub diverse forme. De la timp pierdut la zapperii de energie, gândește-te la ceea ce te face să pierzi din vedere măreția ta și concentrează-te pe asta.

 

Leu (23 iulie - 22 august)

Sunteți gata să deschideți ușile unui nou cerc social; în unele privințe, acesta poate fi un moment de petrecere.

Luna Plină are loc astăzi în Gemeni, aducând intensitate în sectorul tău de prietenii, așa că extinde aceste orizonturi și nu sta acasă în pat pentru că așa este confortabil.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Astăzi, vei munci "din greu pentru bani", deoarece Luna Plină are loc în Gemeni, sectorul tău de carieră și statut social.

Acesta este un moment excelent pentru a începe să pui bazele succesului. Mergi devreme la întâlniri și fii deschis la sugestii, feedback și sfaturi care te pot ajuta să-ți îmbunătățești meseria.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Luna Plină va aduce intensitate în sectorul tău de învățământ superior, ceea ce poate însemna că dorința ta de a-ți extinde orizonturile poate începe să dezvăluie fisuri în educația ta actuală. S-ar putea să nu fie nevoie să te întorci la școală pentru a învăța ceea ce ai nevoie să știi. Verifică pe YouTube sau programe online care îți pot oferi un curs rapid pe un subiect din domeniul tău de interes.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Sectorul tău de resurse comune poate demonstra o oportunitate norocoasă pentru tine în timpul acestei Luni pline. S-ar putea să afli că cineva ți-a observat etica muncii tale asidue și plănuiește să-ți ofere resursele de care ai mare nevoie pentru a te ajuta să-ți duci compania la următorul nivel. Această Lună poate fi plină de surprize pentru tine, iar unele dintre ele pot avea chiar și randamente monetare pentru timpul și investițiile tale.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Vei dori să te asiguri că te angajezi din toată inima în ceea ce dorești să faci. Această Lună îți activează sectorul parteneriatelor, așa că se poate crea un grup sau o nouă echipă la locul de muncă pentru ca toată lumea să lucreze la un proiect substanțial în această săptămână.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Este timpul pentru o schimbare? Întotdeauna este loc de îmbunătățiri, iar când Luna Plină are loc astăzi în Gemeni, anumite rutine pot părea mai puțin fructuoase și depășite. Este posibil să tânjești după schimbare din plictiseală sau din dorința de a încerca ceva nou.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Este o perioadă creativă pentru tine în această săptămână, iar Luna Plină în Gemeni te poate face să îți dorești distracție și joacă. Dacă îți place să urmărești spectacole de teatru live sau să pui mâna pe niște arte și meșteșuguri, ia în considerare să verifici ce este disponibil în această săptămână. Poate vei găsi ceva ce îți dorești cu adevărat să faci și care îți poate aduce bucurie și îți poate anima fericirea.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)

Familia este totul, dar sunt zile în care ai nevoie de spațiu pentru a face lucruri pentru tine.


Luna în Gemeni pune accentul pe renunțarea la lucrurile pe care nu le poți controla. S-ar putea să nu îți poți alege familia, dar poți alege cum să le răspunzi.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel