Horoscop, miercuri, 6 martie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Daniela Simulescu, captură video Youtube
Descriere foto: Daniela Simulescu, captură video Youtube

Horoscop zilnic, miercuri, 6 martie 2024. 

Berbec

Marte se apropie de un careu cu Uranus. Pentru că Marte, guvernatorul tău, este în continuare în casa a XI-a, oamenii pe care te poți baza pățesc ceva și nu vor mai putea fi alături de tine și trebuie să te descurci. Trebuie să de adaptezi de la o zi la alta.

Taur

E foarte greu să găsești oamenii de încredere, oamenii care să spună ceva și să se și ocupe. Nu crede în promisiuni. Nu e cea mai bună zi în care să crezi în promisiunile celorlalți, oricât de mult ți-ai dori.

Gemeni

Naivitatea și inocența sunt frumoase atunci când le vezi la o persoană, dar asta în primii ani de viață. Când crești nu-și mai au rostul. Nu poți să crezi 100% în bunătatea oamenilor. Nu există, oamenii trebuie să-și vadă interesul, fiecare și-l vede. Nu toată lumea se sacrifică. La asta trebuie să ai tu grijă, la naivitate.

Rac

Ar trebui să te preocupi de zona financiară. Uită-te în conturile pe care le ai, în portofel și pune-ți pe hârtie ce venituri și ce cheltuieli ai, pentru a vedea cum poți să le împarți astfel încât să-ți rămână bani și pentru o călătorie, o carte, un eveniment. Vremurile în care trăim sunt grele, dar din când în când trebuie să ne mai și bucurăm.

Leu

Ne apropiem de o Lună Nouă în conjuncție cu Saturn. În aceste zile poți să resimți o oarecare apăsare. Te simți copleștit, mai ursuz, nu înțelegi, ai vrea mai multe, viața nu e așa cum ți-ar plăcea, dar trebuie să accepți.

Fecioară

Încerci să le faci pe plac tuturor. Te gândești la ce zic oamenii, iar în capul tău nu știi ce se întâmplă. Stai mai departe de aceste persoane. Trebuie să fii mai selectiv, așa cum ești tu. Zilele acestea îți mai pierzi această capacitate, dar ține de ea cât de mult poți.

Balanță

În tot freamătul acestei perioade, muncă, stres, energie puțină, nu înțelegi ce se întâmplă, dar trebuie să existe și ceva bun. Acel ceva bun trebuie să vine de la tine, nu de la alții. Poate îți faci un cadou, poate te bucuri sau poate faci curățenie în camera în care nu ai mai făcut de ceva timp. Se poate găsi o soluție, cu siguranță.

Scorpion

Ești cel mai bun la vrăjeală zilele acestea, dar să nu te păcălești și tu pe tine. Vrei să-i păcălești pe alții și s-ar putea să te păcălești tu sau să-i lași pe ei să te păcălească pe tine. Nu tot ce zboară se mănâncă. Trebuie să ai o suspiciune permanentă.

Săgetător

Nu crede în promisiunile familiei și nici tu nu promite mai mult decât este cazul membrilor familiei. Încearcă să fii diplomat. Nu refuza, nu promite, dar nu crede nici tu ce-ți promit ceilalți.

Capricorn

Nu scăpați de cheltuieli! Vor fi cu siguranță în zilele următoare, însă trebuie să fiți atenți cei care conduceți. Dacă nu v-ați mai dus mașina la service, atunci aveți grijă cu asta. Mai aveți grijă cu redactarea documentelor, întocmirea și tot ce ține de chestiuni administrative.

Vărsător

E un risc foarte mare să vă lăsați păcăliți pe plan financiar, fie că e o negociere pentru un salariu, fie că e o negociere pentru un bonus sau o primă, fie că aveți voi speranța să primiți niște bani. De asemenea, dacă i-ați primit, atunci nu-i aruncați imediat la primul produs văzut într-o vitrină.

Pești

Somn, oboseală, epuizare. Sunteți copleșiți. Aveți nevoie de blândețe în aceste momente, de la voi, de la ceilalți pentru voi sau de la voi pentru alții. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel