Horoscop, miercuri, 6 iulie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White

Horoscop zilnic: 6 iulie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Berbec, astăzi este despre ceea ce vor și au nevoie ceilalți față de ceea ce trebuie să faci tu pentru tine. Cu Luna în Balanță, acea distanță sigură care îți permite să îți arăți natura ta de susținător este acolo, așa că folosește-o pentru a promova amintiri calde atunci când poți.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Taur, astăzi poate fi o zi aglomerată și vei dori să îți separi emoțiile de rezultate. Poate fi greu să renunți la ceea ce se va întâmpla în continuare. Aveți încredere că dacă faceți tot ce puteți mai bine, tot restul se va aranja pentru voi.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Este posibil să te simți ușor separat de bucuria și fericirea ta astăzi. S-ar putea să fii înclinat să treci prin mișcări chiar dacă inima ta nu este în ceva. Nu te sfii să recunoști că te simți așa, mai ales dacă partenerul sau prietenii tăi preferă sinceritatea crudă.


Rac (21 iunie - 22 iulie)

Rac, familia și timpul petrecut alături de persoanele în vârstă pot fi o experiență minunată pentru tine. Folosește acest timp pentru a pune întrebări pentru a beneficia de ani de înțelepciune, de intuiție și de ajutor în chestiuni despre care simți că ai putea învăța mai multe.

 

Leu (23 iulie - 22 august)

Leu, atunci când vorbești cu prietenii, familia și colegii de muncă, concentrează-te pe abilitățile tale de ascultare în loc să încerci să împărtășești ceea ce gândești și simți. Vei fi uimit de ceea ce se întâmplă atunci când le permiți celorlalți să preia conducerea conversației. S-ar putea să fie o ușurare binevenită pentru tine.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Cel mai bun moment pentru a trece în revistă problemele financiare este atunci când ești odihnit și ai mintea limpede. Luna de astăzi în Balanță vă poate ajuta să vă distanțați emoțional de problemele legate de bani care par a fi copleșitor de complexe. Este o zi bună pentru a-ți elibera o oră din program pentru a naviga câteva facturi importante și a da telefoanele necesare legate de ajustări, corecții sau programări de plăți.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Descoperă-te pe tine însuți și gândește-te la viitorul tău. Cu Luna în semnul tău, acesta este un moment minunat pentru a-ți explora sentimentele legate de viață, ceea ce îți dorești și ceea ce trebuie să faci în această săptămână. Dacă nu ți-ai creat o listă de obiective sau nu ai lucrat la lista de lucruri de făcut, asigură-te că faci acest lucru înainte ca timpul să zboare.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Istoria relației tale este atât de importantă, dar uneori este bine și să nu mai aduci vorba despre ea. S-ar putea să simți că trebuie să amintești cuiva despre momentul în care ți-a rănit sentimentele, dar astăzi distanța te ajută. S-ar putea ca și ei să se gândească la indiscreția lor, iar cu puțină tăcere din partea ta, există spațiu pentru a te autoevalua și a reflecta. 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetător, este întotdeauna bine să iei legătura cu un prieten cu care nu ai mai vorbit de mult timp. Dacă aștepți ca ei să fie primii care să îți întindă mâna, poate că și ei fac același lucru. Fii tu cel care inițiază, deoarece acest lucru reflectă faptul că îți pasă, iar asta este atât de plăcut de știut.

 


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă ești genul de persoană care preia controlul, astăzi s-ar putea să-ți fie atât de ușor să inițiezi proiecte, și conversații și să faci îmbunătățiri. După un weekend prelungit, mintea ta este pregătită să se întoarcă la muncă și să realizezi multe.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Religia și politica sunt subiecte sensibile pentru tine astăzi și s-ar putea să preferi să nu-ți fie contestat punctul de vedere de către persoane bine intenționate, mai ales dacă acestea sunt membri ai familiei tale sau un prieten apropiat. Astăzi, stabilește limite clare și spune pur și simplu atunci când simți că ceva este în afara limitelor. Este mai bine să-i anunți decât să te impui într-o conversație care te face să te simți inconfortabil.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)

S-ar putea să te gândești puțin mai mult decât de obicei la chestiuni legate de moarte și viața de apoi astăzi. Dacă ai întrebări importante de natură privată sau ai nevoie de cineva căruia să te confesezi, ia în considerare să contactezi un prieten în care ai încredere, un mentor sau un consilier în această săptămână.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel