Horoscop, miercuri, 5 ianuarie 2022. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Data publicării:
Horoscop. Foto pexels.com. autor Mikhail Nilov
Descriere foto: Horoscop. Foto pexels.com. autor Mikhail Nilov

Horoscop zilnic: 5 ianuarie 2022. Previziuni pentru toate zodiile.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

 

Pentru tine zilele următoare reprezintă un test la adresa prietenilor. Berbec, trebuie să fii atent la oamenii din jurul tăi și să observi dacă acele prietenii vor rezista timpului și diferitelor obstacole. Fii foarte atent la situațiile care par să-ți compromită simțul încrederii. 
Acest lucru înseamnă că ceea ce nu este menit pentru tine se poate manifesta acum pentru a-ți da o idee despre cine și ce trebuie să lași în urmă, la începutul anului 2022.

 


Taur
(20 aprilie - 20 mai)

 

Unii oameni vin în viața ta doar pentru o perioadă de timp iar scopul lor este să te învețe ceva, o lecție importantă. În perioada care urmează vei lega o prieteni puternică cu o persoană. 

Întâlnirea bruscă a cuiva și lucrurile care par să se așeze la locul lor pentru a vă ajuta pe amândoi să treceți peste o perioadă dificilă este un semn că universul te ajută întotdeauna când ai cea mai mare nevoie.

 


Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

 

Rămâi umil, Gemeni. Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor, sectorul tău de carieră și statut social, și ai putea da impresia că ești mai mult decât ești în această perioadă. 

Unii oameni ar putea găsi farmecul și trăsăturile tale de personalitate seducătoare, dar acest lucru poate fi acuzat mai târziu de înșelăciune. Încearcă să rămâi cât de autentic poți, chiar dacă îți place să fii pus pe un piedestal pentru moment.

 

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

 

Chiar dacă nu ești o persoană care are timp să se scufunde încă într-o carte, Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor, sectorul tău de învățare superioară, și te invită să studiezi lucruri spirituale, profund filozofice și poate chiar ușor dincolo de zona ta de confort. 

 


Leo
(23 iulie - 22 august)

 

Fii prudent cu dependențele tale astăzi, deoarece obiectele de care ai putea avea nevoie ar putea deveni rare și mai greu de găsit. 

Așadar, pentru astăzi, nu vă asumați riscuri și nici mentalitatea de îndreptățire. Dacă vezi că ceva este disponibil, apucă-l cât poți, deoarece ar putea fi indisponibil mai târziu.

 


Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

 

Uneori, oamenii promit lucruri și au intenții bune, dar când vine vorba de a le duce la îndeplinire, intențiile lor nu sunt pe măsură. 

Odată cu intrarea Lunii în sectorul tău de angajament, poți deveni foarte conștient de natura nestatornică pe care o posedă indivizii și de ceea ce îi face pe alții să nu fie de încredere. 

 

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

 

O practică zilnică, ceva care te ajută să îți dedici timpul unei puteri superioare este întotdeauna un lucru inteligent de făcut, chiar dacă o parte din tine tinde să fie cinică în legătură cu Dumnezeu sau cu domeniul spiritual. 

Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor, sectorul tău de îndatoriri zilnice, iar dacă ești pregătit să începi să te eliberezi de lucrurile pe care nu le poți controla, acum este un moment excelent pentru a face acest lucru. 

 


Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

 

Eliberați orice reguli sau inhibiții pentru imaginația dvs. deoarece următoarele câteva zile sunt perfecte pentru a face ceva nou.

Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor, sectorul tău de creativitate, iar aceasta este o energie minunată pe care o poți valorifica pentru a picta o cameră, pentru a crea o idee de decorare a casei sau pentru a planifica o seară de întâlnire cu gândul la viitoarea Zi a Îndrăgostiților.

 

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

 

Doar pentru că cineva face parte din familia ta, asta nu înseamnă întotdeauna că este o persoană în care poți avea încredere. 

Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor, sectorul tău de acasă, iar cineva îți poate dezvălui că nu este o persoană în care poți avea încredere în acest moment. Lucrurile s-ar putea schimba, dar atunci când vezi un semnal de alarmă sau când instinctele îți spun să fii prudent, ascultă.

 

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

 

Oricât de șocant ar părea, o relație sau un lucru în care te-ai simțit cu adevărat investit s-ar putea să nu mai aibă acest farmec. 

Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor, sectorul tău de angajament, iar aceasta ar putea fi o perioadă de finaluri. Este posibil să simți nevoia de a-ți lua rămas bun sau de a pune punct unui proiect sau unei relații în această săptămână.

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

 

Aveți grijă cu cheltuielile și nu vă asumați riscuri atunci când vine vorba de a cumpăra lucruri care sunt atractive sau se simt ca o achiziție impulsivă. 

Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor, sectorul tău al banilor, și este atât de ușor să te lași prins de entuziasmul sau de ideea de a deține un anumit obiect, dar mai târziu pot urma remușcările cumpărătorului.

 

Pești
(19 februarie - 20 martie)

 

Luna intră în semnul tău zodiacal, iar acest lucru te invită să acorzi o atenție sporită sentimentelor tale. 

Când Luna se află în semnul tău, este un moment minunat pentru a face o mini-curățenie de dezordine, pentru a renunța la obiectele de care nu mai ai nevoie și pentru a înlocui produsele de frumusețe sau hainele cu piese noi, mai la modă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel