Horoscop, miercuri, 31 mai 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Neti Sandu, HOROSCOP 2023/ captură video Stirile PRO TV
Descriere foto: Neti Sandu, HOROSCOP 2023/ captură video Stirile PRO TV

Horoscop zilnic, 31 mai 2023. Neti Sandu vine cu previziunile zilei.

Neti Sandu a făcut noi previziuni astrale pentru 31 mai 2023, potrivit știrileprotv. Celebrul astrolog a dezvăluit astfel ce ne așteaptă, în funcție de semnul zodiacal, în ultima zi de primăvară. Mai multe zodii își vor încheia niște polițe mai vechi, iar în cazul anumitor semne zodiacale pot apărea cheltuieli neprevăzute.

 

BERBEC

Vă puteţi înţelege în privinţa banilor cu un partener de afaceri şi să meargă totul strună, să existe finanţare până la finalul proiectului.

TAUR

O să aveţi fler în afaceri, şi ca atare o să puteţi spori banii din cont că veţi pune toată experienta acumulată la bătaie ca să vă bucuraţi de succes.

GEMENI

Vi se pot împlini nişte aşteptări şi să semnaţi un contract care v-ar asigura un câştig constant ca să vă mai puteţi şi deplasa încoace şi-ncolo.

RAC

Se rezolvă chestiuni mai vechi referitoare la nişte colaborări şi o să vedeţi şi cu ce sentimente vine spre voi fiinţa în care v-aţi pus mari speranţe.

 LEU

O să cheltuiţi nişte bani, că apar neprevăzute şi o să luaţi diverse lucruri pentru casa şi ai voştri, c-aveţi de făcut completări - aparatura, mobilier.

FECIOARĂ

Sunt plăţi de făcut, sunt şi nişte drumuri pe care o să le faceţi că vă roagă părinţii, bunicii să le duceţi în altă localitate poate, ce au nevoie.

BALANŢA

O vizită care o să vă facă plăcere, poate vă invită cineva într-o plimbare în weekend și o să fiţi de acord, c-aveţi nevoie de o evadare din nota obişnuită.

SCORPION

Pe voi vrea cineva să vă ia într-o aventură profesională şi o să fie cu adrenalină, o să vă daţi peste cap să iasă bine - e pariul vostru cu voi înşivă.

SĂGETĂTOR

O să vă străduiţi să redaţi farmecul de altă dată al unei poveşti de dragoste dac-o să treceţi peste nişte neînţelegeri care nu erau esenţiale.

CAPRICORN

E un anturaj mult mai cooperant şi or să tot fie ocazii să ieşiţi pe la mondenităţi şi să vă încărcaţi frumos din punct de vedere emoţional.

VĂRSĂTOR

E cineva care insistă să vă alăturaţi unei echipe ca să iasă frumos un proiect şi promite să fie un succes după o perioadă în care v-aţi ales cu munca, fără recompense.

PEŞTI

O să strângeţi relaţiile cu rudele apropiate c-aveţi un eveniment în familie, în curând, şi o să contribuiţi fiecare cu câte ceva ca să fie toată lumea mulţumită.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel