Horoscop, miercuri, 31 ianuarie 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursă foto: Freepik
Descriere foto: Sursă foto: Freepik

Horoscop zilnic, miercuri, 31 ianuarie.

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Ei bine, ce să vezi, Berbec, afacerile și plăcerea chiar se pot amesteca. Dacă visul tău de-o viață este să intri în afaceri sau să lucrezi cu partenerul tău romantic, atunci ziua de astăzi îți prezintă o energie incredibil de favorabilă pentru a-ți îndeplini această dorință.Soarele continuă să tranziteze sectorul tău de relații de afaceri, iar astăzi, vorbește pe un ton dulce cu Luna Balanță. Această energie tandră aduce un echilibru frumos în viața ta, în care tu și un iubit puteți medita la viitor.

Este posibil să aduci abilități unice și să le monetizezi. Iubirea și banii într-un meci făcut în ceruri? Berbec, pentru tine, acest lucru ar putea fi un câștig / câștig.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Astăzi va fi una dintre acele zile incredibil de productive în care proiectele se îmbină fără probleme, iar lista ta de lucruri de făcut pentru ziua respectivă se încheie cu un flux constant de bife verzi uriașe, una după alta. Tranzitul Soarelui în trigon cu Luna este aici cu energie pozitivă pentru a-ți susține munca și eforturile depuse. Soarele în sectorul carierei tale aduce o conștientizare sporită a ceea ce ai nevoie și când. Iar când vorbește pe tonul potrivit unei Luni în Balanță, găsești calea de minimă rezistență. Ușile se deschid pentru tine, Taur. Nu ai cum să dai totul peste cap!

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

 Cu Soarele într-un semn de aer tovarăș, mintea ta este una dintre cele mai atractive caracteristici ale tale. Oamenii găsesc gândurile tale intrigante și antrenante. Latura ta imaginativă este activată cu Luna în Balanță, așa că atunci când Soarele îți trimite un mic imbold, emoțiile tale își găsesc cea mai bună exprimare prin activități creative. Poți să mergi la dans sau să alegi un proiect de bricolaj perfect pentru viitoarea Zi a Îndrăgostiților. S-ar putea să-ți placă să scrii o scrisoare sentimentală către o persoană iubită sau o postare cu adevărat emoționantă pentru toți cei care te urmăresc pe rețelele de socializare.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Sfârșitul este un început deghizat, iar când Soarele își face drum prin casa ta a secretelor întunecate, a moștenirii și a renașterii, te afli la o răscruce de drumuri. Ai putea experimenta sentimente de tristețe pentru că ești foarte sentimental, dar, în același timp, relația Lunii cu Luna Balanță îți permite să vezi cum acest lucru îți îmbunătățește viața din interior spre exterior. Există câteva zone secrete ale vieții tale de acasă și poate ale vieții tale de familie care au fost greu de gestionat pentru tine. Acesta este sezonul schimbării, în care poți atenua aceste presiuni nedorite și poți face din viitorul tău ceea ce îți dorești să fie.

Leu (23 iulie - 22 august)

Puterea de a aduce o nouă viață în relația ta este în mâinile tale, datorită Soarelui în sectorul tău de parteneriat și a Lunii care se transmite prin casa ta de comunicare. Cuvintele sunt superputerea ta, iar atunci când poți să îl încurajezi pe celălalt, îl ajuți să se simtă încrezător în dragostea voastră. Aceasta este o zi în care poți contribui la construirea încrederii și la îmbunătățirea interacțiunii dintre voi. Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a vă consolida relația, consecvența și bunătatea sunt esențiale.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Meriți să fii plătit pentru munca pe care o faci și chiar dacă nu este un beneficiu monetar pe care îl primești, poate exista o formă de compensație pentru eforturile tale. Cere recenzii dacă te oferi voluntar pentru a câștiga credibilitate într-o anumită industrie. Dacă v-ați redus tariful pentru a obține clienți, rugați-i și pe aceștia să vă ofere o recenzie online. Astăzi nu este o zi în care să dai totul pe gratis. Puneți-vă în valoare energia și cereți ceea ce aveți nevoie. Universul recunoaște acest lucru și vă onorează atunci când faceți acest lucru.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Ziua este făcută pentru ca tu să urmărești fericirea. Aveți o singură viață de trăit și, în mod ideal, vă doriți ca aceasta să fie plină de satisfacții și să vă satisfacă. Deși nu vei putea evita toate neplăcerile, poți începe să reduci la minimum ceea ce nu îți place și să îți umpli ziua cu activități mai pline de bucurie. Chiar și în cazul muncii, vedeți dacă există o oportunitate de a vă folosi cele mai bune abilități pentru companie. S-ar putea să descoperiți cât de mult vă apreciază oamenii și să doriți să vă investiți talentele pentru a face relația de afaceri mai echitabilă pentru toți.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu toate casele sunt pline de membri ai familiei care îi iubesc și îi apreciază și. s-ar putea să aveți un membru al familiei care vă antipatizează de-a dreptul pentru că sunteți voi înșivă. Tranzitul Soarelui în trigon cu Luna este o invitație de a merge pe drumul cel bun. S-ar putea să descoperi o modalitate de a folosi vitriolul lor pentru binele general. Așa cum se spune în recentul film American Fiction, "Dușmanii se văd mai bine decât prietenii". Poți învăța din comportamentul lor plin de ură și îl poți folosi pentru a te autodepăși.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Unele zile sunt făcute pentru a sta de vorbă cu un prieten bun. Sună-ți un prieten bun și puneți-vă la curent cu viața celuilalt, dacă nu ai timp, poate reușești să faci ceva. Programează un apel Zoom sau FaceTime pentru această săptămână și bucurați-vă de o cină împreună sau împărțiți o ceașcă de cafea dimineața. Tranzitul Soarelui în trigon cu Luna este revigorant pentru prietenii, mai ales pentru cei care au o istorie lungă unul cu celălalt. Este atât de ușor să te îndepărtezi și să nu mai ai experiențe comune în viața reală. Astăzi poți schimba acest lucru.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Vă place sentimentul de a vă câștiga drumul. Uneori, te poți gândi că ar fi frumos ca cineva să aibă grijă de tine, dar, în adâncul sufletului, există un sentiment de mândrie în capacitatea ta de a fi o persoană independentă. astăzi poate fi ziua în care te decizi să te aventurezi pe cont propriu într-o afacere sau un concert secundar. Explorează-ți opțiunile și vezi dacă ideea ta de afacere ar putea funcționa.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Ești un poliglot înnăscut, iar când Soarele se află în semnul tău, mintea ta strălucitoare strălucește în văzul tuturor. Iar Luna de astăzi, în armonie cu Soarele, te încurajează să studiezi un nou subiect și să îmbrățișezi învățarea. Este posibil să găsești un curs online gratuita. Ești unul dintre acele tipuri de persoane care cred că trebuie să înveți mereu lucruri noi. Îți menține mintea ascuțită și viața interesantă.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Ești o persoană profund spirituală, Pești. Tranzitul Soarelui în trigon cu Luna vă ajută să procesați ideea de schimbare din punct de vedere spiritual. Astăzi este momentul perfect pentru a studia și a te documenta pe tema morții. S-ar putea să-ți facă plăcere să explorezi viața de după moarte într-un mod intelectual și să-ți împărtășești cunoștințele cu alții.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel