Horoscop, miercuri, 30 martie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop zilnic: miercuri, 30 martie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Este o zi a sfârșiturilor, dar și a câștigurilor materiale. În timp ce, pe de o parte, Luna te îndeamnă să renunți la vise pe care le-ai depășit, Jupiter îți înmânează ceva mai concret pe care să-ți construiești viața. În general, în ciuda tristeții pe care o poți simți în perspectiva despărțirii, urmează ceva mai bun.

Taur

Iubești oamenii, iar atunci când ești prieten cu cineva, loialitatea ta este până la capăt, așa că te doare când descoperi că cineva nu are aceeași viziune asupra prieteniei.  Te îndepărtezi de ceea ce este ingenuu, Taur, te doare, dar acest lucru face loc pentru o prietenie adevărată, una care este asemănătoare și oportună - deci va dura.

Gemeni

Sunt prea multe lucruri de făcut în orice zi și, chiar dacă ești o persoană multitasking care nu are nicio problemă în a purta mai multe pălării, te vei simți epuizat de tot ceea ce se întâmplă. Așadar, este timpul să delegi, Gemeni. Este timpul să renunți la lucrurile pe care nu ai nevoie să le faci cu adevărat, chiar dacă îți plac. Nu este vorba de a păstra controlul, ci de a renunța la aceste elemente minore, astfel încât să îți poți gestiona mai bine timpul și energia.

Rac

Speranțele și visele nu sunt decât niște paravane și oglinzi dacă nu ai un plan sau nu știi cum să ajungi din punctul a în punctul b.  Așadar, astăzi, când lucrurile scapă puțin de sub control, ți-ai dat seama că trebuie să rămâi în fruntea viziunii tale și să pui lucrurile la punct astfel încât să știi exact ce faci și să nu improvizezi în această săptămână.

Leu

Sunteți o persoană care dăruiește, dar vă bucurați și de faptul că aveți un jucător de echipă care își dedică timpul și energia în părți egale. Ceea ce vă poate strigă este faptul că anumite persoane nu sunt la fel de generoase ca dumneavoastră cu timpul lor. S-ar putea să nu ceri mai mult decât timp de calitate, respect și atenție, dar atunci când nu primești acest lucru, poate fi un afront greu de ignorat și te-ar putea determina să strigi și să abordezi această problemă.

Fecioară

Dinamica iubirii și a parteneriatului se poate schimba într-un mod pe care nu l-ați prevăzut. S-ar putea să simțiți un anumit nivel de distanță față de partener sau pereche, și totuși acest spațiu este ceva rezonabil și necesar. Ți se oferă mai multă libertate pentru a face ceea ce trebuie să faci, iar acesta este un lucru bun pentru productivitate și pentru activitățile de care trebuie să te ocupi în această săptămână.

Balanță

Atunci când planurile se năruie și ziua nu este deloc așa cum ați sperat, s-ar putea să dați din cap, întrebându-vă cum să apăsați butonul de resetare și să readuceți lucrurile pe drumul cel bun. Dar, astăzi este momentul să vă extindeți gândirea și să vedeți că viața nu are întotdeauna nevoie de o foaie de parcurs. În schimb, există zile în care trebuie să te lași purtat de val și să vezi unde te duc lucrurile, în timp ce te străduiești să fii agil și spontan.

Scorpion

Este atât de ușor să te pierzi în romantism și să crezi că acest moment este tot ceea ce ți-ai dorit vreodată. Bucură-te să trăiești clipa, pentru că acestea sunt amintiri prețioase care pot dura o viață întreagă și păzește-ți inima să nu presupui că această înălțime poate dura pentru totdeauna. În cele din urmă, toate înălțimile își găsesc din nou locul pe pământ.

Segetător

Este posibil ca cineva din familie să dobândească încet-încet mai mult control asupra lucrurilor din cauza nevoii de a ajuta în domeniile în care ceilalți au cea mai mare nevoie. Acest lucru ar putea veni sub forma unui părinte care are nevoie de ajutor pentru a configura tehnologia sau pentru a răspunde la întrebări confuze sau a unei persoane dragi care poate beneficia de ajutorul dvs. de susținere pentru a efectua apeluri telefonice sau a stabili întâlniri. Astăzi, asertivitatea și capacitatea ta de a prelua comanda este o abilitate pozitivă pe care toată lumea o apreciază, iar intuiția ta este binevenită și reconfortantă.

Capricorn

În mijlocul unei conversații dificile se află atât adevăruri, cât și unele lucruri care pot fi întinse un pic. Cu toate acestea, din cauza diferențelor de perspectivă, a stresului, a incapacității de a trece dincolo de ego și a nevoii de a scuti pe cineva de durere și tristețe. Nu va fi ușor, dar, Capricorn, vei juca rolul de arbitru și atunci când simți că trebuie să decizi ce este corect, fă tot ce poți. 

Vărsător

S-ar putea să fi pierdut o anumită poziție financiară într-un anumit fel, dar să descoperiți mai târziu că ați câștigat un element monetar de o valoare semnificativă într-un alt domeniu al vieții dumneavoastră.  Chestiunile financiare rămân fluide și este mai bine să economisiți și să rămâneți cumpătați până când lucrurile devin mai evidente și piața începe să se stabilizeze din nou.

Pești

Învățați unde să vă dezvoltați interesele și unde să vă cultivați și să vă dezvoltați talentele pe care le-ați avut întotdeauna, dar nu le-ați exprimat.  Deoarece timpul este o resursă atât de limitată, nu fiți surprins dacă va trebui să renunțați la mici activități la care participați adesea, dar care nu vă permit să vă concentrați timpul într-un mod de care veți avea nevoie acum.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel