Horoscop, miercuri, 30 august 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Neti Sandu, foto Instagram
Descriere foto: Neti Sandu, foto Instagram

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu cele mai importante previziuni ale zilei.

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru miercuri, 30 august 2023, la știrileprotv. Pot veni bani pentru anumite persoane astăzi, în timp ce altele pot găsi resursele necesare să plece într-un scurt concediu. Alte zodii pot avea parte de cheltuieli neprevăzute, iar anumite persoane pot da lovitura pe plan profesional.

 

BERBEC

Se poate să aflaţi care e cauza unor dureri, că poate vă parvin rezultatele analizelor de laborator şi o să ştiţi ce tratament să luaţi ca să vă reveniţi.

Poate daţi nişte piese de mobilier ieftine şi o să completaţi lipsurile de prin casă, pentru un plus de confort.

TAUR

Se observă o emancipare, poate pentru că v-a fost apreciată muncă şi aţi primit şi bani pe măsura eforturilor pe care le-aţi depus în timp.

Tot cu o vorbă de duh, cu un gest frumos puteţi ajunge la inima fiinţei pe care o iubiţi, ca să puteţi fi împreună.

GEMENI

Poate nimeriţi o cazare ieftină pe undeva, dacă nu chiar gratis, ca vă duceţi la nişte prieteni care vă invită de multă vreme.

O să faceţi o vizită la service ca să aflaţi în ce stare se afla maşina voastră că dă semne de oboseală - are nevoie de o verificare.

RAC

Apar nişte cheltuieli neprevăzute, dar şi o sumă pe care trebuie s-o luaţi acum vreo două, trei luni, dar cine ştie ce s-a-ntâmplat de n-a mai ajuns la voi.

Vă interesaţi de şcoli, examene, de câţi bani aveţi nevoie ca să vă înscrieţi pentru nişte cursuri.

LEU

O să daţi refresh - total - poate! Schimbaţi stilul vestimentar, tunsoarea, poate va duceţi şi la modelare corporală ca să arătaţi cu câţiva ani mai tineri.

O să faceţi rost de acei bani cu care să daţi o fugă la mare, ori la munte ca să vă mai bucuraţi de câteva zile de vacanţă.

FECIOARĂ

O să interacţionaţi cu nişte parteneri de afaceri ca să vă puneţi de acord, să colaboraţi în termenii cei mai buni, să vă bucuraţi de câştiguri.

O să vă luaţi diverse aparate de uz casnic, gadgeturi, dacă n-aţi reuşit să le reparaţi pe cele pe care le-aveţi.

BALANŢĂ

Se pare c-or să vă mai intre nişte bani despre care nu ştiaţi, sau vă luaserăţi adio de la ei că nu credeaţi c-o să-i mai primiţi şi o s-aveţi de cheltuială.

E cineva care tot încearcă să revină în universul vostru, după ce dispăruse fără urmă şi poate mai e cale de-ntoarcere.

SCORPION

O s-aveţi mai multă încredere în partenerul de cuplu c-a pus umărul la treabă, a preluat din responsabilităţile care vă reveneau şi relaţia devine şi mai sudată.

O s-aveţi parte de o mai bună colaborare cu şefii şi n-o să lăsaţi să treacă pe lângă voi şansă de a obţine nişte înlesniri.

 SĂGETĂTOR

Parcă tot se mai găseşte câte cineva care să vă invite în plimbare într-o altă ţară, poate e la mijloc o poveste de dragoste şi o să fie frumos.

V-aţi putea face remarcaţi prin ceva care vă reprezintă, aţi pus acolo amprenta personală şi o să fie un câştig de imagine

CAPRICORN

O definitivare, poate v-aţi pus semnătură pe un contract de muncă, sau o să vă cumpăraţi o casă, unul dintre voi poate vă luaţi maşina.

V-au rămas probabil, nişte zile de concediu şi le legaţi de un weekend şi plecați la relaxare.

VĂRSĂTOR

Încep să se vadă efectele intervenţiilor ca să vă luaţi banii cuveniţi şi or să aterizeze şi acele sume restante care or să vă prindă atât de bine.

Scoateţi lista datoriilor şi vedeţi cui şi câţi bani aveţi să-i daţi ca să scăpaţi de restanțe.

 PEŞTI

Apar veşti care să vă şi bucure, dar care să vă şi pună un pic pe gânduri, că sunt situaţii inedite şi va trebui să vă puneţi mintea la contribuţie.

Sfatul cuiva mai în vârsta o să capete greutate şi o să faceţi o alegere bună, o să faceţi, probabil, nişte achiziţii.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 30 aug 2023, 07:05 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience