Horoscop, miercuri, 3 noiembrie 2021. Previziuni pentru fiecare zodie

Data publicării:
Horoscop. Foto Pixabay
Descriere foto: Horoscop. Foto Pixabay

Previziuni astrologice pentru toate zodiile: miercuri, 3 noiembrie 2021.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)


În ultima vreme, ai văzut paharul pe jumătate gol și ți-ai pierdut speranța că banii, accesul la oportunități se pot regăsi în modul în care ai nevoie. 


Dar ești atât de aproape de a găsi aurul, Berbec, și ai nevoie doar de o credință cât un bob de muștar. 


Taur (20 aprilie - 20 mai)


Care este intenția ta atunci când vine vorba de relația în care te afli acum? Sau, dacă nu ești într-o relație, ce îți dorești de la persoana cu care speri să te întâlnești? 


S-ar putea să te reții și să te retragi de frică, astfel că rezultatul final este că relațiile sau întâlnirile la care mergi nu par promițătoare. 


Experiența te-a învățat să nu ai încredere în viitor, dar viitorul nu este trecutul tău. Cunoașteți diferența.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)


Lucrurile mărunte care fac ca ziua să se desfășoare fără probleme sunt cele care îți alimentează sentimentul de siguranță. Astăzi, Ritmul Vieții te încurajează să păstrezi lucrurile la fel, modificând și schimbând doar ceea ce este cu adevărat necesar să fie lucrat. Nu încercați să cuceriți lumea atunci când o mică parte a vieții voastre este tot ceea ce trebuie să vă concentrați.


Rac (21 iunie - 22 iulie)


Eliberează-te de nevoia de a controla totul, Rac. 


Ce te oprește să te exprimi pe deplin? permite-ți imaginației tale să exploreze lumea chiar dacă nu știi exact încotro se îndreaptă lucrurile. Acordă-ți permisiunea de a fi puțin nesăbuit și de a-ți abandona energia pentru a face să se întâmple ceva frumos fără să fie nevoie să existe un scop sau un obiectiv final.


Leu (23 iulie - 22 august)

Într-o zi te trezești și vezi adevărul vieții tale, iar acesta poate fi dur. 


Sezonul Scorpionului poate scoate la iveală secretele, inclusiv pe cele din familia ta de origine. Acolo unde altădată nu erai conștient de obiceiurile sau tendințele părinților sau bunicilor, acum vezi lucrurile clar din punctul de vedere al unui adult. Acest lucru îți oferă o oarecare compasiune, deoarece nu depinzi de deciziile lor. 


Dar, de asemenea, acest lucru vă poate ajuta să înțelegeți de ce anumite lucruri din viața personală nu funcționează așa cum vă doriți și ce trebuie să schimbați pentru voi înșivă. 


Fecioară (23 august - 22 septembrie)


Mintea ta este ceea ce te face cel mai atractiv în acest moment. 


Te-ai gândit mult la probleme și la soluțiile care ar putea face viața mai bună pentru tine și pentru ceilalți. Energia spirituală pe care reușești să o comunici cu ceilalți este cea care îi intrigă pe oamenii din viața ta și i-ar putea determina să se asocieze cu tine într-un proiect.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)


Deciziile legate de bani ar trebui să fie mai practice decât să meargă pe sentimente, nu-i așa? 


Ascultați un sfat bun atunci când vine vorba de a cheltui ceea ce câștigați. 


Regulile fiscale se schimbă, așa că este o idee bună să te uiți la reguli și să te sfătuiești cu alții despre ce trebuie să economisești și ce ai nevoie pentru a-ți asigura propriul viitor.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)


Schimbări importante sunt în aer pentru tine, iar cum aceasta este luna ta de naștere, este momentul să le faci.

 
Privește trecutul și vezi dacă ești mulțumit de rezultatele de astăzi. 


Revizuiește ce a funcționat și ce nu a funcționat, astfel încât să poți decide ce ai vrea să schimbi în ceea ce privește îmbrăcămintea, activitățile și stilul de viață ales.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)


Momentul nu este întotdeauna potrivit, iar asta poate însemna că trebuie să așteptați până mai târziu. Acest lucru poate fi o dezamăgire imensă, dar dacă universul îți face o favoare? Trebuie să fii moderat cu activitățile tale, sau cel puțin să fii atent. 


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)


O nouă relație și un nou început sunt pe cale să aibă loc, deoarece v-ați deschis către oameni noi. 


Aceasta poate fi o șansă de a vă întâlni cu cineva la un eveniment sau prin intermediul unei prezentări de la un coleg de serviciu. Vei simți o conexiune puternică care este incontestabil reală și semnificativă pentru tine, în plus, sentimentele vor fi reciproce.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)


Ce îți place să faci? Munca care vă place este scopul și puteți găsi un scop în activitățile dvs. dacă îl căutați. 


Așadar, dacă ești nemulțumit de cariera pe care o ai acum, nu ezita să încerci să găsești una nouă. Începeți să aplicați și să vă puneți pe jar pentru oportunități care să atragă mai mult ceea ce vă place să faceți.


Pești (19 februarie - 20 martie)


Atunci când crezi în ceva precum astrologia, cărțile de tarot sau cristalele, este important să îți găsești tribul, astfel încât să te bucuri să vorbești și să îți împărtășești gândurile și interesele. 


Așadar, nu-ți ascunde interesele de ceilalți. În schimb, caută persoane care sunt mai apropiate de tine. Ei sunt acolo și îi poți găsi.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel