Horoscop, miercuri, 3 mai 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Neti Sandu, foto Instagram
Descriere foto: Neti Sandu, foto Instagram

Horoscop zilnic, 3 mai 2023. Neti Sandu vine cu previziunile zilei. 

Horoscop 3 mai 2023, prezentat de Neti Sandu,  la știrileprotv.

 

BERBEC

Apare o ofertă surpriză, de afaceri şi o să vă mai gândiţi înainte de a da răspunsul că sunt aspecte neclare şi poate mai cereţi părerea cuiva să vedeţi despre ce e vorba.

Se poate să vă iasă în cale cineva care vede în voi un posibil partener de cuplu dacă n-aveţi pe nimeni. Ia fiţi mai atenţi.

TAUR

Se reglează situaţia financiară după ce o să vă eliberaţi de datorii, că daţi drumul proiectelor noi şi e bine să începeţi totul pe curat.

O să aveţi de făcut nişte drumuri, fie cu treaba, fie vă duceţi la odihnă pentru câteva zile, posibil în weekend.

GEMENI

O să recuperaţi bani, unuri, se încheie, poate un proces şi n-o să mai lăsaţi lucrurile împrăştiate pe la alţii, o să vă gestionaţi, ca lumea, averea.

Se poate să bateţi palma pentru un proiect care v-ar aduce mai mulţi bani decât v-aţi aşteptat şi o să faceţi nişte investiţii.

RAC

Iniţiativele vă reuşesc, şi o să vă impuneţi pe o piaţă, o să vă puteţi face un nume, un renume, să căpătaţi o funcţie şi să vă meargă bine în afaceri, în carieră.

Întrevedere cu un partener de afaceri ca să fixaţi datele unui contract, ca să vă puteţi lua nişte măsuri, prealabile,

 LEU

O să revizuiţi termenii contractuali, chiar şi în cazul unor colaborări, mai faceţi nişte ajustări ca să nu munciţi mai mult decât v-aţi înţeles.

Se poate să vă înscrieţi într-o competiţie, să câştigaţi un titlu, poate fi şi un meci amical, şi care să vă destindă, după o perioadă încordată.

FECIOARĂ

O să cheltuiţi nişte bani ca oţi fi rămas în urmă cu obligaţiile familiale, c-au tot fost alte priorităţi, cheltuieli de neevitat şi o să tot scoateţi bani din buzunar.

O să vă interesaţi de stadiul în care se afla un demers imobiliar, sau poate un proces, c-aveţi de recuperat bani, bunuri.

BALANŢA

E bine să vă luptaţi pentru drepturile voastre ca să obţineţi, odată, ce v-aţi propus, că aţi aşteptat destul şi vreţi să vă bucuraţi de nişte libertăţi.

Se poate să luaţi nişte bani, pe care să-i cheltuiţi rapid, că apar neprevăzute.

SCORPION

O să interacţionaţi cu şefii, c-or fi schimbări la serviciu şi o să vă puteţi găsi un alt loc în ierarhia de la job, şi să vă meargă şi mai bine din punct de vedere profesional.

Cineva de care sunteţi ataşaţi sufleteşte revine şi dacă mai e locul liber în inima voastră o să mergeţi mai departe, dacă nu, nu.

SĂGETĂTOR

Se rezolvă chestiuni mai vechi, care ţin de serviciu şi o să vă bucuraţi de un surplus salarial, de alte beneficii, care până acum au fost refuzate.

Aţi cam neglijat sănătatea şi s-ar putea să vă coste, cel puţin ca bani şi o să trebuiască să luaţi nişte măsuri.

CAPRICORN

E bine să ieşiţi la o discuţie între patru ochi cu fiinţa iubită şi o să vă spuneţi fiecare părerea că să vă recalibraţi relaţia, că au existat frecvente animozităţi.

Partenerul de afaceri emite din ce în ce mai multe pretenţii şi o să vă înţelegeţi în cele din urmă, dar trebuie avut răbdare.

VĂRSĂTOR

Poate mai cheltuiţi nişte bani cu casa şi o să vă pregătiţi, poate, de un eveniment care va avea loc în familie cât de curând, sau or fi mai multe.

O rază de speranţă în sfera sentimentală şi o să apară cineva care să vă admire, o să vă aprecieze şi-o să puteţi începe relaţia.

PEŞTI

Se poate să mai aveţi de susţinut un examen, un interviu, şi o să încheiaţi o etapă ca să treceţi la nivelul următor, poate vă luaţi serviciu.

E un rest de plată care trebuia mai de mult să ajungă la voi şi o să vă descurcaţi, o vreme, până va intra salariul său banii din colaborări.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel