Horoscop, miercuri, 29 martie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa Freepick
Descriere foto: Sursa Freepick

Horoscop zilnic, 29 martie 2023, previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Este timpul pentru o schimbare pozitivă. Cu Luna care continuă să tranziteze Racul, te concentrezi pe viața de acasă și pe lucrurile care îți aduc confort și bucurie. Astăzi, pregătește terenul pentru fericire. Aprovizionează cămara cu produse de bază pentru a pregăti o masă gătită în casă într-o clipă. Fă câteva lucruri pentru a te relaxa când ajungi acasă.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

O conversație începută ieri continuă astăzi, permițându-ți să te gândești bine, să îți repoziționezi poziția și să fii mai convingător în punctul tău de vedere. Astăzi, te poți poziționa mai oportunist, ajutând la mutarea unei situații în direcția în care speri să meargă.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Încercați să vă detașați de atașamentul emoțional față de lucrurile materiale. Este foarte ușor să presupui că a avea ceva te face să fii în siguranță. Unele obiecte care par a fi bunuri te pot pune într-o poziție în care ești vulnerabil. Asigură-te că verifici care este statutul tău.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Efectuarea unor schimbări personale importante, care să îți influențeze și să îți îmbunătățească viața, necesită timp. Ceea ce a început ieri s-ar putea să nu fi avut suficient timp să creeze rădăcini. Astăzi, va planta mai multe semințe care să te ajute să avansezi și să ai o direcție mai bună. Concentrează-te pe progres, nu pe perfecțiune.

Leu (23 iulie - 22 august)

Rezolvă lucrurile în plus. Atunci când evitați pe cineva de obicei litigios, vă deschideți calea pentru a fi invulnerabil, mai ales pentru bârfe. Faceți curățenie în casă. Pleacă în termeni buni și caută modalități de a tăia cât mai multe legături pentru a evita să aibă un motiv să ia din nou legătura cu tine.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Unele relații vor trece testul timpului, iar altele vor fi doar pentru o perioadă minoră din viața ta. Un prieten poate atrage atenția în mod negativ asupra sa, făcându-te să vezi că relația are o dată de expirare. Unii oameni s-ar putea să nu aibă nevoie să fie în viața ta pentru totdeauna, ci să te ajute să vezi ceva în tine care trebuie să se schimbe sau să crească.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Ține-te la mare respect, Balanță. Cariera ta este programată să crească într-un mod uimitor. Direcția în care te-ai putea regăsi începe să se manifeste acum. Temele care încep să se manifeste pentru tine astăzi ar putea să se manifeste mai clar odată ce eclipsa se va muta în semnul tău și în semnul zodiacal al Berbecului, mai târziu în acest an.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Aveți speranță. Credința are o componentă emoțională și, chiar dacă unii dintre voi se tem că problemele vă împiedică să aveți viața pe care v-o doriți, credeți în viitorul vostru și în voi înșivă. Puterile sunt conștiente de provocările tale, dar te-au conceput special pentru a le depăși și pentru a-ți împlini destinul destinat ție.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Postul și renunțarea la ceva pentru a deveni mai spiritual s-ar putea să ți se pară potrivit acum. Este posibil să îți dorești să te conectezi mai intim cu spiritul și personalitatea ta interioară. O modalitate de a-ți permite să te detașezi de lucrurile pe care le ai și pe care le pot avea alții - pe care te simți ușor gelos - este să renunți la toate lucrurile și să te concentrezi pe călătoria ta interioară.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Te concentrezi pe relații și parteneriate, inclusiv pe modul în care acestea adaugă valoare vieții tale. S-ar putea să nu fii de acord cu o persoană cu care ești implicat din punct de vedere sentimental; cu toate acestea, s-ar putea să îți fie mai ușor să îi înțelegi punctul de vedere atunci când ai favorizat un pic mai multă distanță și o oarecare autonomie.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Astăzi, a te concentra asupra muncii pe care o ai de făcut și a nu tergiversa este o strategie câștigătoare. Astăzi, în loc să te gândești prea mult la ce trebuie să faci și de ce, găsești un scop în aspectul emoțional al muncii. La sfârșitul zilei, vei cădea în pat cu un sentiment imens de realizare pentru tot ce ai putut face.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Fără niciun plan, cineva vă poate atinge spontan inima cu un gest simplu, care vă comunică iubire și afecțiune. Îți va fi greu să reziști la dulceața pe care ți-o acordă un prieten sau un potențial partener care știe cum să-ți facă inima să leșine.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Cristina Nacar | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel