Horoscop, miercuri, 29 martie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto: Neti Sandu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Neti Sandu, instagram

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu cele mai proaspete previziuni ale zilei.

Horoscop 29 martie  2023, prezentat de Neti Sandu, la știrileprotv.

BERBEC

Efervescență la voi. Aveți multe pe cap, dar și energie să faceți față tuturor provocărilor, că e momentul vostru și nu e de ratat nicio șansă din cele care vin spre voi. Se poate să încasați niște bani, sursele pot fi diferite și puteți să vă descurcați cu cheltuielile acestei perioade. Se poate să vă implicați într-o campanie, să lucrați la un proiect care o să vă aducă un câștig de imagine și bani.

TAUR

O reușită, un accept într-o zonă în care ați fi întâmpinat restricții și o să aveți drum deschis să lucrați ceva sau să învățați, să faceți, poate, și niște achiziții. O să vă preocupe în continuare felul în care arătați, poate vă duceți la cosmetică, la masaj, la SPA, schimbați garderoba, totul, ca să arătați și mai bine. Se adună bani din mai multe surse, dar și cheltuielile vor fi pe măsură, însă una peste alta o să vă descurcați.

GEMENI

O să luați niște bani, că aveți de recuperat din muncile din particular și o să puteți scapă, la rândul vostru, de alte obligații financiare, că vreți să lichidați restanțele. E posibil să vi se facă oferte de colaborare și să vă consultați și cu ai voștri să vă puneți de acord în privința alegerii. Apare cineva în viața voastră care vă insuflă o doză generoasă de optimism și o să vă echilibrați și voi, în sfârșit, sufletește.

 RAC

Se poate să intrați într-o competiție pentru un titlu, o funcție și o să puneți la bătaie toate resursele că să fiți numărul unu, să câștigați lozul cel mare. Poate să fie zi de salariu, sau să vă asigurați banii din sursele colaterale, că ați mai lucrat ceva, pe ici, pe colo.  E agitație la serviciu, dar se poate să se lanseze un nou proiect și să vi se dea și niște bani despre care nu știați.

LEU

Puteți pleca pe undeva cu treabă, în străinătate și o să îmbinați utilul cu plăcutul, ca puteți rezolva și treburi de serviciu și să mai și vizitați cate ceva pe-acolo. Se poate să vă descoperiți o nouă vocație și să începeți niște studii, să urmați un master, un doctorat, ori alte cursuri. Se poate să vă luați o mașină sau poate o duceți întâi la reparat pe actuala și dacă nu se mai poate face nimic, atunci treceți la pasul următor. Vă luați alta.

 FECIOARĂ

Poate vă aproba banca un împrumut și o sa dați avansul pentru o casă, ori pentru o mașină, ori aveți nevoie de bani pentru un concediu care să vă priască anul acesta. O problemă de sănătate a tot erodat și dacă luați măsuri o să fie deranjant - mai bine vă duceți la un control medical. Vin de undeva niște bani, vin și oferte de lucru, însă trebuie avut mare grijă de sănătate, pentru că ați cam neglijat-o.

 BALANȚĂ

O să trebuiască să luați o decizie referitoare la partenerul de cuplu că s-a ajuns în pragul căsătoriei și trebuie să știți dacă sunteți convinși sau nu. Se adună bani în cont. O să și cheltuiți, cu frenezie, că ați adunat un depozit, ca să puteți pleca într-o vacanță. Apare un deznodământ fericit în cazul unei relații care își cam pierduse busola, dar se pare că v-ați redresat din mers.

SCORPION

Se poate să întâlniți pe cineva care să vă fascineze și să aflați cât mai multe despre această persoană, că poate vi s-ar potrivi pentru o relație de cuplu. O veste bună de la cineva care o să vă facă o vizită, că se dorește să colaborați la o activitate, fie ea și de timp liber. Voi o să fiți înconjurați cu căldură și lumea o să vă întindă o mână de ajutor, ca să mai și respirați, să ieșiți pe la mondenități, să fiți văzuți.

SĂGETĂTOR

Relația sentimentală permite să fie la înălțime, e cineva care vă face curte și o să răspundeți avansurilor dacă nu e nimeni și simțiți o chimie, o efervescență. O să puteți practica un hobby și să vă bucurați și de compania unor buni prieteni și o să fie totul la superlativ. Poate să fie o zi a revelațiilor pentru voi și să descoperiți ce simte, ce gândește celălalt și poate luat și niște decizii.

CAPRICORN

Încă vă mai consultați cu ai voștri, ca să știți ce să luați pentru casa, pot fi obiecte de uz casnic, decorațiuni, ceva care să înnoiască locuința de Paște. Poate începeți reamenajarea locuinței că o să organizați Paștele la voi acasă și vreți să le oferiți musafirilor o nouă perspectiva, ambiantă. Se poate să fie mult de lucru la serviciu, ca de obicei, și să fie și acasă, poate cine știe. Ați lăsat prea multe lucruri pentru ziua de azi, dar poate mai amânați pe mâine.

VĂRSĂTOR

Se anunță o colaborare cu grupul și toată lumea o să aibă de câștigat, că e o sincronizare care dă randament bun și o să se vadă efectele, cât de curând. O să aveți succes la aparițiile în public, o să vă puteți capătă notorietate. Părerea voastră o să conteze și o să fie o relansare în societate. Atât muncă în colectivitate, cât și preocupările deconectate sau sportul o să vă aducă beneficii de tot felul. Pare să fie un reviriment.

 PEȘTI

O să dați zor să vă achitați de restanțe, ca să dați drumul unui nou proiect și o să vă implicați cu forțe proaspete, că vreți să cuceriți noi teritorii. Anturajul feminin o să vă fie de ajutor, o să vă țină isonul dacă vreți să vă plimbați sau să mergeți la shopping. Voi o să vă recuperați banii după o perioadă cam mare de timp și o să vă puteți plimba în weekend. Vă duceți pe undeva într-o stațiune de agrement.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel