Horoscop, miercuri, 28 iunie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Neti Sandu, Instagram
Descriere foto: Neti Sandu, Instagram

Horoscopul zilei, cu Neti Sandu. Iată care sunt cele mai importante previziuni astrale ale zilei. 

Neti Sandu a prezentat horoscopul zilei pentru miercuri, 28 iunie 2023, la știrileprotv. S-ar putea ca mai multe persoane să fie răsplătite cu un bonus la locul de muncă sau să li se ofere un proiect neașteptat, din partea unui partener. De asemenea, se pot face niște achiziții importante, cum ar fi o mașină sau o casă, însă trebuie să alegi atent între cele două, astfel încât să nu cheltuiești prea mult din bugetul casei.

 

Berbec

E posibil să vină niște bani din urmă și să vă luați și acele lucruri obligatorii pentru casă și familie și să vă puteți și distra în timpul liber.

Taur

E cineva care vrea să puneți umărul la o afacere care v-ar prinde bine că ar rotunji bugetul casei și ar deschide o nouă perspectivă de business.

Gemeni

Se poate să vă încânte un angajator cu o muncă pe măsură voastră, dar trebuie văzut dacă și plata e ca lumea, să nu fie banii prea puțin.

Rac

Poate vă lăsați convinși de șef să preluați un proiect care poate fi o adevărată provocare pentru voi și o să vă implicați cu totul, ca să iasă ceva de care să fiți mândri.

Leu

O să faceți o evaluare a banilor din cont ca să vedeți cum stați, că vreți să vă luați altă mașină dar să plecați și în concediu și nu prea merg împreună cele două.

Fecioară

Se poate să apelați la un avocat care să vă reprezinte dacă vreți să reintrați în posesia unor bani sau bunuri, ori poate vă gândiți la o separare

Balanță

O să vi se mulțumesc pentru că ați muncit și poate luați o primă, veți beneficia de niște zile libere sau poate chiar de bilete de vacanță din partea conducerii.

Scorpion

Se pare c-o să aveți parte de surprize plăcute din partea cuiva care ține cont de ce vă place și vă invită la plimbare, la un spectacol sau să plecați în weekend pe undeva.

Săgetător

Poate se ivește ocazia să vă mutați în altă casă fie că o cumpărați, fie că o să apară cineva cu care o să vă întemeiați o familie și o să vă mutați la partener.

 Capricorn

O să aveți grijă să diminuați tensiunile din relațiile de cuplu cuplu ca să fie armonie acum când vă pregătiți de concediu sau poate chiar sunteți prin lume pe undeva.

Vărsător

Sunt multe de făcut la serviciu, sau poate mai aveți și în particular ceva colaborări și o să dați zor să vă achitați de toate obligațiile ca să vă luați banii la timp.

Pești

Poate vă luați bilete de vacanță și plecați într-o stațiune exotică și să vă recreați că ați acumulat destulă oboseală și fizică și psihică.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 28 iun 2023, 07:04 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience