Horoscop, miercuri, 28 februarie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Daniela Simulescu, captură video Youtube
Descriere foto: Daniela Simulescu, captură video Youtube

Horoscop zilnic, miercuri, 28 februarie 2024

 

Berbec
Ziua vorbește despre probleme de sănătate, despre puțină izolare, este vorba despre un pas un spate. Orice s-ar întâmpla, adu-ți aminte că nu trebuie să forțezi nimic, nici partenerial, profesional, stai în banca ta.

Taur
Unii prieteni nu vor fi acolo când vrei tu, dar nici tu nu poți să ajuți niște oameni dragi și apar situații care te mâhnesc, că oamenii vor prea multe, e puțină tristețe.

Gemeni
Poate fi un moment definitiv pentru carieră, în care vă dați seama că într-un loc nu mai puteți să creșteți, că șeful e șef și voi trebuie să-l priviți așa, la locul de muncă nu suntem prieteni și trebuie să ne comportăm ca atare.

Rac
Pentru cei cu examene, care fac cursuri e o zi mai grea, mintea nu merge la fel de bine, vă focusați, dar nu puteți face lucruri ca în alte zile, spre exemplu. Unele călătorii nu decurg așa cum v-ați plănuit.

Leu
Banii sunt o problemă, investițiile, accesarea unui credit. Dacă sunteți în divorț, într-un proces de partaj sau trebuie să împărțiți niște lucruri, nu este o zi foarte bună.

Fecioară
Nu primiți de la ceilalți mare lucru, nici la propriu, nici la figurat. Unii dintre voi s-ar putea să apreciați foarte mult persoanele mai în vârstă, alții vă veți simți neiubiți de partener, dar nu e vorba de vorbe, ci de fapte.

Balanță
Condițiile de muncă nu se schimbă de pe zi, pe alta. Și dacă ați sperat că o să fie mai bine, luați-vă gândul. Mai bine schimbați-vă locul de muncă, decât să aștepți schimbări aici. Stați departe de prieteniile la locul de muncă, pentru că s-ar putea să fie surprize neplăcute. Ocupați-vă și de imunitate, de starea generală.

Scorpion
S-ar putea ca mulți să vă simțiți depășiți în ceea ce privește un copil, să simțiți că voi investiți mai mult în relația în care vă aflați, iar ceilalți nu. Este o stare cu iz de nefericire.

Săgetător
Pot fi niște probleme legate de locuință, de familie, dar acest aspect vorbește de maturizare, nu de victimizare.

Capricorn
Vouă vă priește și sunteți înțelepți, oferiți sfaturi, vă implicați, e o zi bună. Vă pot veni idei de cum să faceți mai mulți bani.

Vărsător
Poate veni cu o revelație ziua, poate ai cheltuit prea mulți bani și spui că nu mai cumperi lucruri prea scumpe sau inutile.

Pești
Pe unii ziua îi îmbătrânește, copleșește, pe alții îi întinerește. Până nu acceptați viața așa cum e, să nu aveți impresia că puteți să construiți, vor veni și evenimente neplăcute și trebuie să fiți pregătiți să le primiți. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel