Horoscop, miercuri, 27 septembrie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, HOROSCOP 2023/ captură video Stirile PRO TV
Descriere foto: Neti Sandu, HOROSCOP 2023/ captură video Stirile PRO TV

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu principalele previziuni astrale ale zilei.

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de miercuri, 27 septembrie 2023, potrivit știrileprotv

 

BERBEC

Vă puteţi pune de acord cu nişte angajatori ca să lucraţi împreună, dar o să le pretindeţi să ţină cont de voi că să vă puteţi apuca de treabă.

O să faceţi cunoştinţă cu nişte oameni care pot fi partenerii voştri de afaceri şi să găsiţi puncte comune care să vă garanteze succesul.

TAUR

E bine să vă dozaţi energia ca să vă ajungă pe o perioadă mai lungă de timp, că Jupiter din zodia voastră retrogradează şi trebuie să munciţi mai mult ca s-aveţi succes.

O să vă faceţi de lucru pe acasă şi dacă e mult şi greu poate angajaţi o firmă ca să vă puteţi vedea şi de alte treburi.

GEMENI

O să vă descoperiţi, poate, un nou hobby şi o să mai uitaţi de griji şi de alte stresuri, şi dacă aveți o îndeletnicire deconectantă o să fiţi în formă, revigoraţi.

Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care să se muleze pe stilul vostru şi să iasă o relaţie de toată frumuseţea.

RAC

O să vă drămuiţi banii în aşa fel încât să v-ajungă pentru o reamenajare interioară şi să creaţi un alt confort acasă, că e locul în care vă simţiţi cl mai bine.

O veste bună de la cineva aflat departe şi care v-anunţa că vine, sau că v-aşteaptă să-i faceţi o vizită.

LEU

Se observă un echilibru sufletesc care s-ar putea să fie dat de faptul că relaţia voastră de cuplu a căpătat stabilitate şi restul vă interesează mai puţin.

O să vă regrupaţi cu prietenii după ce aţi fost plecaţi care-ncotro şi poate vă vedeţi mai des pe la mondenităţi, la o sală de sport.

FECIOARĂ

O să faceţi progrese la slujba, la şcoală, poate treceţi în altă grupă, ori vă mutaţi la altă şcoală ca să fiţi mai aproape de casă, ori aveţi alt motiv.

Vă daţi întâlnire cu cineva care vă poate fi un bun companion de viaţă şi să construiţi pas cu pas această relaţie.

BALANŢĂ

Sunt câteva probleme de serviciu pe care va trebui să le luaţi în discuţie ca să vă achitaţi de orice fel de responsabilitate şi să vă puteţi lua - la timp - banii.

O reuşită - poate le-aţi dat de capăt unor dureri, aţi luat tratamentul potrivit şi o să fiţi în formă.

SCORPION

Întrevedere cu cineva care va face o propunere de afaceri şi o să vă gândiţi dacă va mai rămâne timp pentru aşa ceva sau nu acceptaţi oferta

E cineva care vrea să ieşiţi împreună, în speranţa c-o să se sudeze o relaţie care să v-ajute să deveniţi un cuplu.

 SĂGETĂTOR

O invitaţie la o cafea, la un spectacol, poate fi un eveniment pe linie de serviciu şi să vă placă atmosferă, c-o să vă destindă.

Se poate să comandaţi nişte piese pentru interiorul locuinţei şi o să puneţi casa la punct, c-aşa v-aţi propus la întoarcerea din concediu.

CAPRICORN

Vi se mulţumeşte pentru munca pe care aţi depus-o poate primiţi nişte bani, ori alt gen de compensaţie, câteva zile libere să plecaţi pe undeva şi tot e ceva.

Poate sunteţi selectaţi să faceţi parte dintr-un juriu, o comisie, şi o să vă convină postura în care-o să vă aflaţi.

VĂRSĂTOR

Se rezolvă, în sfârşit, şi problema banilor şi o să vă puteţi deplasa cu lejeritate şi să vă cumpăraţi şi acele lucruri care v-au lipsit şi pe care le-aţi tot amânat.

Se poate să aflaţi răspunsul la întrebarea pe care i-aţi pus-o partenerului de suflet şi o să ştiţi ce se va întâmpla cu relaţia voastră.

PEŞTI

Poate bateţi palma pentru o afacere şi nu vă lăsaţi până n-o să bateţi toată concurenţa, să deveniţi mai vizibili, să câştigaţi bani şi notorietate.

O să puteţi semna şi acele acte pe care le aşteptaţi de 2, 3 luni, dacă nu mai mult şi o să faceţi progrese în planul legalizărilor.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel