Horoscop, miercuri, 26 octombrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Freepik
Descriere foto: Horoscop. Foto Freepik

Horoscop zilnic. 26 octombrie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Înainte de a putea schimba lumea, există câteva lucruri în interiorul tău care trebuie rezolvate. Astăzi, o reacție emoțională puternică te poate determina să-ți vezi viața cu alți ochi. Acolo unde trebuie să dedici mai mult timp și atenție va fi chiar în fața ta, așa că fii foarte atent.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Este important să încheiați treburile nerezolvate din trecut. Chiar și atunci când simți că ai trecut peste o fostă iubire, o parte din tine s-ar putea să mai mediteze la ce s-a întâmplat și să se gândească din când în când la ei. Nu trebuie să ajungi la acest fost pentru a obține o încheiere, dar scrierea unui bilet în care să spui tot ce simți, doar pentru binele tău, poate fi de ajutor pentru vindecarea ta.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Ai așteptări mari de la prieteniile tale și asta pentru că ești atât de feroce loial. Atunci când ții la cineva, îi aperi spatele și ai grijă de el. Dedicarea ta față de ceilalți este motivul pentru care te aștepți la același lucru în schimb. Dacă simți că o persoană nu este pe aceeași lungime de undă, o parte din tine ar putea începe să se retragă puțin pentru a vedea de ce.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Chiar dacă îți iubești jobul actual, Jupiter retrograd în Berbec te poate face să te gândești dacă ar trebui sau nu să găsești noi oportunități. Lucrurile care nu vă plac la poziția actuală încep să vă epuizeze și aveți nevoie de o pauză de la stres. Acesta poate fi un moment bun pentru a-ți lua o zi liberă doar pentru a te odihni, astfel încât să te simți mai revigorată în perspectiva ta.

Leu (23 iulie - 22 august)

Ești  independent, iar atunci când trebuie să iei o decizie, timpul tău privat este un loc în care se întâmplă magia. Odată cu venirea sezonului de sărbători și cu reîntâlnirea membrilor familiei, o parte din tine s-ar putea să se simtă foarte sensibilă în legătură cu subiectele politice sau conversațiile despre religie. Deocamdată, este timpul să devii mai încrezător în filosofiile tale personale în cazul în care te simți provocat și vrei să le susții cu fapte.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Este timpul să aduci în discuție cu membrii cheie ai familiei subiectul dificil al morții, al asigurărilor și al altor chestiuni care implică planificarea proprietății și a succesiunii. Este posibil să doriți să aveți toate actele în ordine. Vrei ca cei dragi să se simtă pregătiți în cazul în care se întâmplă ceva neprevăzut. Planificarea din timp poate asigura faptul că toată lumea este pregătită și știe ce să facă într-un moment de stres.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Fiecare relație trece prin momente dificile, iar viața ta amoroasă nu este diferită. Sărbătorile pot pune multă presiune pe relația voastră și s-ar putea să simțiți că trebuie să vă retrageți doar pentru a evita o ceartă. Este posibil ca tu și partenerul tău semnificativ să nu fiți pe aceeași lungime de undă atunci când vine vorba de sărbătorirea sărbătorilor. Această săptămână este un moment bun pentru a vă pregăti din timp și a încerca să discutați lucrurile.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Ziua îți poate scăpa destul de repede dacă nu ții cont de modul în care îți petreci timpul. S-ar putea să aveți mai multe de făcut astăzi decât de obicei și, dacă vă simțiți copleșit, spuneți acest lucru. Sunteți o ființă umană și ceilalți știu că viața poate scăpa de sub control. Atunci o bună comunicare ajută cel mai mult.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Singura modalitate de a scăpa de o parte din stresul pe care îl simți este să faci ceva distractiv și creativ.
Ești pregătit pentru un proiect de anvergură care îți scoate la iveală copilul interior în toate culorile. De la pictură la muzică, trebuie să trăiești viața ca și cum ar fi un cântec interpretat prin artă.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Părinții și membrii familiei pot avea o mulțime de intenții bune, dar uneori livrarea lor este total greșită. Trebuie să stabilești limite clare astăzi, atunci când simți că o persoană a început să își impună propria agendă. Modul în care îți trăiești viața este alegerea și decizia ta și este bine să le spui oamenilor că le respecți alegerile, dar îți dorești și libertatea de a-ți trăi viața în termenii tăi.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Unele subiecte vor trebui să fie scoase de pe masă astăzi. Deși există momente în care o bună dezbatere poate fi vindecătoare și utilă, Jupiter aflat astăzi la un grad critic în Berbec poate însemna probleme pentru tine după ce conversația s-a încheiat.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Ești gata să faci niște schimbări importante în viața ta, iar finanțele sunt cel mai bun loc pentru a începe. Asigură-te că îți urmărești bugetul și că nu faci nimic riscant de care nu ești sigur.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel