Horoscop, miercuri, 26 iulie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic, 26 iulie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Cu Luna în Scorpion, sufletul tău de Berbec se pregătește să dea foc la lume. Dar, sub acest exterior înflăcărat, există o dorință de a-ți dovedi valoarea, de a cuceri munții și de a fi cea mai bună versiune a ta. Ascultă cu atenție, dulce Berbec; în timpul acestui dans cosmic, poți împărtăși resurse sau colabora cu alții. Nu fi timid; asociază-te și lasă-i pe cei din jurul tău să facă parte din călătoria ta. Împărtășirea încărcăturii nu-ți diminuează puterea; îți multiplică impactul. De asemenea, fii deschis să primești cadouri neașteptate sau asistență din surse neașteptate. Spiritul tău curajos și generos atrage binecuvântările ca un magnet. Îmbrățișează frumusețea vieții, care adaugă un alt strat de bogăție la tapiseria vieții tale.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Cu Luna care îți stârnește ambițiile, te așteaptă o călătorie pe cinste. Sub acest exterior de neclintit, tânjești după stabilitate și siguranță în relațiile tale. Dar nu te împotrivi schimbării de parcă ar fi un control fiscal. Savurează ideea că o mică modificare aici și acolo poate adăuga ceva condimente conexiunilor tale fără a smulge întregul sistem de rădăcini. Vedeți, la fel ca și îngrijirea unei grădini, relațiile au nevoie de puțină udare și îngrijire pentru a înflori. Nu vă sfiiți să împărtășiți cuvinte dulci și arătați-le celor dragi că sunt prețuiți mai mult decât rețeta secretă a bunicii. Iar atunci când construiți legături mai profunde, nu vă fie teamă să vă purtați inima pe mânecă. Vulnerabilitatea nu este un semn de slăbiciune, dragă; este o cale spre o intimitate reală.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

 Cu Luna în Scorpion, mintea ta zumzăie ca un stup de albine într-o furtună de vară. Dar, în spatele acelei rafală de gânduri, există o sete în inima ta - o sete de conexiune adevărată și de stimulare intelectuală. Ești ca un copil într-un magazin de dulciuri, mereu în căutare de experiențe noi și de oameni cu care să schimbi povești. Crede în această căutare de dezvoltare mentală, prietene, pentru că este ceea ce te face să strălucești ca o stea pe cerul nopții.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Rac, cu Luna în Scorpion, ești conectat emoțional ca un radio de epocă. Dar adăpostește-te  și evită să construiești o fortăreață emoțională în jurul tău. Deschide-ți puțin mai mult inima și lasă-i pe ceilalți să intre. Vulnerabilitatea nu este slăbiciune, dragă; este un semn de putere și încredere. Cei dragi îți vor mulțumi pentru asta. Căutați puterea vindecătoare a vulnerabilității, care vă conduce la o descoperire profundă de sine și la o conexiune mai profundă cu cei care vă prețuiesc.

Leu (23 iulie - 22 august)

Ești un spectacol de foc chiar și cu Luna în Scorpion. Dar nu lăsa ca mândria de leu să-ți blocheze vederea celorlalți. Îndepărtează-te de oglindă, prietena mea teatrală, și luminează-i cu lumina reflectoarelor pe cei din jurul tău. Complimentează-le talentele și realizările și privește cum carisma ta atinge înălțimi stelare. Pe măsură ce împarți scena cu ceilalți și le recunoști strălucirea, vei descoperi că strălucirea ta arde și mai tare. Nu uitați, adevărata măreție constă în a vă îmbrățișa darurile și în a-i împuternici și înălța pe cei care împart lumina reflectoarelor cu dumneavoastră. Aura ta regală va inspira admirație și respect, făcându-te o lumină călăuzitoare pentru toți cei suficient de norocoși să se scalde în strălucirea ta carismatică.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Cu Luna care se cuibărește în Scorpion, analizezi și organizezi ca nimeni altul. Dar, sub acest exterior practic, tânjești după perfecțiune și control. În timp ce atenția la detalii este o virtute, renunță la nevoia de a micromanageria fiecare aspect al vieții tale. Bucură-te de frumusețea imperfecțiunii și acordă-ți puțin spațiu pentru a respira. Este în regulă să te lași liber din când în când.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Cu Luna în Scorpion, spiritul tău armonios s-ar putea să se simtă puțin dezechilibrat. În adâncul sufletului tău, îți dorești corectitudine și dreptate în fiecare aspect al vieții. Dar nu uita, prietena mea cu spirit corect, nu poți mulțumi pe toată lumea tot timpul. Folosește-ți darul diplomației, dar nu te sfii să iei decizii care ar putea să irite câteva pene. Inima ta bine echilibrată te va ghida în luarea deciziei corecte.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Cu Luna în semnul tău, emoțiile tale sunt la fel de intense ca o explozie solară. Personalitatea ta magnetică îi atrage pe ceilalți ca moliile la flacără, dar sub acest exterior seducător, ai o dorință de profunzime și autenticitate. Privește la puterea ta de transformare și folosește-o pentru a te vindeca și a crește, atât pentru tine, cât și pentru cei din jurul tău. Renunțarea la răni din trecut te va elibera.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

 Cu Luna în Scorpion, spiritul tău aventurier s-ar putea să se simtă puțin neliniștit. În adâncul sufletului tău, tânjești după libertate și expansiune. Dar în goana ta după cunoștințe și experiențe noi, nu uita să te împământezi în prezent. Profită de dragostea ta pentru explorare, dar ia-ți timp și pentru a învăța din trecut și folosește-l ca un ghid pentru aventurile tale viitoare.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Cu Luna cuibărită în Scorpion, ambiția ta este gata să cucerească munții. Dar, sub acest exterior determinat, tânjești după succes și recunoaștere. Folosește-ți natura harnică, dar nu uita să găsești un echilibru între a-ți atinge obiectivele și a-ți lua timp să te bucuri de călătorie. Succesul fără împlinire este un premiu gol, prietenul meu determinat.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorule, cu Luna în Scorpion, spiritul tău umanitar ar putea găsi o nouă profunzime. Sub acest exterior progresist, tânjești după un sentiment de apartenență și acceptare. Găsește fericirea în perspectiva ta unică, dar nu uita să apreciezi frumusețea conexiunilor umane. Individualitatea ta este un dar, dar la fel este și legătura pe care o împărtășești cu semenii tăi. Lasă-ți inima să te ghideze pentru a construi punți cu cei din jurul tău.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Pești, cu Luna în Scorpion, spiritul tău creativ s-ar putea să se învârtă ca un caleidoscop de culori. Sub acest exterior visător, tânjești după împlinire emoțională și empatie. Îmbrățișează-ți firea plină de compasiune, dar nu uita să-ți protejezi inima de cei care ar putea profita de bunătatea ta. Poți fi un far de lumină, dar nu uita să îți păstrezi propria flacără aprinsă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel