Horoscop, miercuri, 26 iulie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu cele mai proaspete previziuni ale zilei.

Neti Sandu a prezentat horoscopul zilei de miercuri, 26 iulie 2023, potrivit știrileprotv. Este o ocazie bună pentru mai multe zodii pentru a pleca într-o vacanță sau pentru a a petrece într-un cadru mai organizat. Este o perioadă bună și pentru găsirea sufletului pereche, iar profesional, se pot întâmpla lucruri bune. 

 

BERBEC

O să ieşiţi mai des pe la evenimente, că n-aţi avut timp, poate sunteţi şi în concediu şi o să se poată, o să fie mai lejer, oricum e nevoie şi de distracţie.

Viaţă sentimentală se reaşează pe un alt făgaş, o să fie stabilitate, poate vă doriţi copii şi o să vi se umple, frumos, viaţa.

TAUR

Se poate să vă luaţi casă, maşina, să vă schimbaţi serviciul, să vă căsătoriţi, dacă n-aţi făcut-o deja, şi să faceţi orice lucru la care aţi visat, c-aşa e cu Jupiter în zodia voastră.

O problemă de sănătate vă poate deranja şi dacă o ignorați, o să lucreze în continuare până o s-o luaţi în serios.

GEMENI

E posibil să vi se dea nişte bani şi să-i puneţi deoparte pentru concediu, ori pentru evenimentele festive ale familiei, care vor avea loc în curând.

O să mai cheltuiţi nişte bani cu casa şi o să vă străduiţi să nu depăşiţi bugetul, că mai aveţi multe de cumpărat pentru familie.

RAC

O reuşită! Vi se plătesc nişte ore suplimentare, o deplasare, vi se decontează benzina, cazarea pe unde o să vă duceţi sau aţi fost în interes de serviciu - apar despăgubiri.

Se poate să întâlniţi şi voi pe cineva care să vă placă aşa cum sunteţi şi să formaţi un cuplu, să fiţi fericiţi.

LEU

Întrevedere cu cineva care vine cu oferte de afaceri și o să le lăsaţi la dospit. ca să vă mai interesaţi, între timp, să ştiţi dacă sunt serioşi, bun platnici ofertanţii.

Poate adunaţi nişte oameni în jurul vostru, ca să plecaţi undeva, ori poate aveţi preocupări comune, sport ori altceva.

FECIOARĂ

Se poate să vă lansaţi într-o aventură profesională şi să daţi toată măsură valorii voastre, să vă faceţi cunoscute calităţile.

Se poate să vă interesaţi de o plecare în vacanţă, faceţi rezervările necesare, şi o să vă luaţi câteva zile ca să vă recreaţi.

BALANŢA

Poate intraţi la cheltuială, c-aveţi nişte lucruri obligatorii de cumpărat, şi o să mai păstraţi o rezervă pentru o plecare în vacanţă, ca să-i faceţi fericiţi pe ai voştri.

Vă faceţi socoteli financiare, ca să vedeţi dacă e cazul să luaţi un împrumut, sau strângeţi bani din salariu.

SCORPION

O să vă daţi osteneala să vă achitaţi de toate obligaţiile atât profesionale, cât şi personale, ca să vă rămână un timp liber pentru viaţa de cuplu, căreia o să-i acordaţi mai multă atenţie.

Vă interesaţi de petrecerea timpului liber al copiilor, îi trimiteţi într-o tabără sau la antrenamente, ca să practice un sport.

SĂGETĂTOR

Chiar dacă sunteţi în concediu, tot or să vă dea directive șefii, că e un an cu muncă multă la serviciu, şi o să vă depăşiţi pe voi înşivă în anumite privinţe.

Se poate să vă invite cineva în străinătate şi o să lăsaţi toată treaba pentru după concediu, şi să vă duceţi.

CAPRICORN

Poate vă invită cineva la un botez şi o să vă rezervaţi un timp pentru weekend, ca să plecaţi în alt oraş, poate e posibil să vi se ceară să fiţi naşi de botez.

E posibil să întâlniţi pe cineva care e în stilul vostru şi să vreţi să petreceţi mai mult timp împreună, ca să vedeţi dacă sunteţi compatibili.

VĂRSĂTOR

Se poate să luaţi startul într-o nouă aventură profesională şi să fie un succes, c-o s-aveţi susţinere din partea unor oameni care vă acaparează.

Se poate să vă implicaţi în pregătirea unui eveniment care v-ar aduce în centrul atenţiei şi v-ar deschide nişte uşi.

PEŞTI

Relaţia cu partenerul de cuplul are un uşor impas, o nesiguranţă, poate şi pentru că aţi muncit prea mult şi n-aţi avut timp să ieşiţi, în doi, după program.

E posibil să apară o ofertă de job şi să vă decideţi instantaneu s-o viraţi spre alt serviciu. Va fi o decizie spontană.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel