Horoscop, miercuri, 25 octombrie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic, 25 octombrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Întoarceți-vă la ceea ce funcționează. Luna este în conjuncție cu Neptun, așa că pot apărea sentimente puternice cu privire la ceea ce funcționează și ceea ce nu funcționează. Este o zi bună pentru a-ți evalua rutinele și a analiza tiparele pentru a afla ce este cel mai eficient pentru situația ta. Chiar dacă nu faci un efort să schimbi o rutină sau să încerci ceva nou, lucrurile se pot schimba pentru tine în mod organic.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Relațiile se schimbă. Prieteniile vin și pleacă, iar atunci când se implică romantismul, lucrurile se pot simți un pic lipicioase. Astăzi s-ar putea să vă împăcați cu faptul că o anumită prietenie are nevoie de limite mai bune. Este posibil să existe unele zone gri care trebuie redefinite pentru a vă ajuta pe amândoi să înțelegeți rolul pe care îl jucați în viața celuilalt.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Unele munci nu merită efortul, Gemeni. Vechiul mod de a face lucrurile poate că te simți bine pentru tine, dar există o modalitate mai eficientă de a economisi ceva timp. Luna de astăzi în conjuncție cu Neptun te invită să insiști pentru standarde mai înalte. Vezi cum să încorporezi tehnologia în viața ta, la serviciu și acasă. S-ar putea să fie nevoie să abordezi o curbă de învățare abruptă, dar va merita.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Un vechi mod de gândire trebuie abordat. Vă purtați pică sau aveți așteptări prea mari de la dumneavoastră? Astăzi, Luni în conjuncție cu Neptun este o invitație la explorarea unor convingeri alternative. Acest lucru va necesita să investești timp și energie în ascultare. Veți dori să auziți ce au alții de spus și să nu vă grăbiți să vă întrerupeți sau să vă închideți mintea înainte ca ei să fi împărtășit ceea ce au pe inimă.

Leu (23 iulie - 22 august)

Secretele te pot ține în jos doar pentru o perioadă de timp. Când ai eliberat puterea lor, nu-ți mai pasă și grijile ies pe fereastră. Luna de astăzi în conjuncție cu Neptun te poate ajuta să abordezi ceea ce simți în legătură cu părțile întunecate ale istoriei tale. S-a întâmplat, dar nu acolo se află viitorul tău. Iei decizii mai bune.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

O singură minciună este tot ce este nevoie pentru a vedea că o relație începe să se destrame. Astăzi este posibil ca tu sau un partener să trebuiască să lucrați la problemele de încredere care trebuie rezolvate. Acest lucru ar putea fi mai ușor de spus decât de făcut, dar cu dragoste de sine, răbdare și timp s-ar putea să constați că procesul devine din ce în ce mai ușor de realizat.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Nu trebuie să faci totul singur. De fapt, de multe ori este mai bine să lași pe altcineva să o facă, chiar dacă tu crezi că nu lucrează așa cum ai face-o tu. Luna în conjuncție cu Neptun scoate în evidență nevoia pe care o ai de a controla rezultatele. S-ar putea să preferați ca estetica să fie exact cum trebuie sau să fie rezolvată într-un anumit interval de timp. Dar astăzi este ziua în care trebuie să renunți și să eliberezi controlul. Te vei bucura să ai mai puțină presiune pentru a performa asupra ta.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Sezonul de cătușe este aici și s-ar putea să vă fie greu să vă luați rămas bun de la o aventură pe care ați crezut că va dura. Este greu atunci când relațiile se încheie. În timpul Lunii în conjuncție cu Neptun, este greu să te agăți de lucruri care nu se mai simt bine. Poți încerca, dar decizia de a rămâne prieteni ar putea fi chiar o provocare în timp ce Luna este opusă lui Venus în sectorul tău de prietenii.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Este timpul să te muți? Sentimentele sentimentale pe care le-ai putea avea față de o locuință s-ar putea diminua în timpul tranzitului Lunii în conjuncție cu Neptun. Acesta este un moment excelent pentru a te simți motivat și impulsionat să dublezi eforturile și să faci munca care trebuie făcută pentru a economisi pentru o nouă locuință. S-ar putea chiar să începi să te uiți la ceea ce este accesibil pentru bugetul tău. Verificați evenimentele de case deschise sau discutați cu un agent imobiliar pentru a începe să vă explorați opțiunile.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu poți retrage cuvintele odată ce au fost rostite. Tranzitul Lunii în conjuncție cu Neptun în Pești îți poate aduce înțelepciune atunci când vine vorba de obiceiurile tale de comunicare. Dacă ești brutal de sincer de dragul transparenței, ia în considerare impactul pe care îl pot avea opiniile tale puternice. S-ar putea să-ți fie greu să îți păstrezi o opinie, dar este posibil dacă te gândești de ce este important să te gândești înainte de a vorbi.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Investiți cu înțelepciune. În timpul tranzitului Lunii în conjuncție cu Neptun, investițiile în lucruri precum cripto sau obiecte dubioase pot fi extrem de riscante. Banii se disipă în timpul acestui tranzit și s-ar putea să crezi că ai mai multe schimbări decât ai. Aveți grijă să nu supraestimați ceea ce considerați a fi o decizie financiară norocoasă.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Poți schimba cine ești dacă vrei, Pești. Luna în conjuncție cu Neptun poate face dificil să-ți vezi rolul tău în lucruri. Cu toate acestea, dacă te-ai hotărât să îți schimbi un obicei sau să intri într-un nou stil de viață, o poți face. Este o zi bună pentru a găsi un partener de responsabilitate și pentru a încuraja o conversație deschisă și mărturisiri sincere atunci când nu ți-ai atins obiectivele sau așteptările.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel