Horoscop, joi, 25 noiembrie 2021. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop. Foto Pixabay
Descriere foto: Horoscop. Foto Pixabay

Horoscop zilnic: joi, 25 noiembrie 2021. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Ai curaj, Berbec. Se întâmplă multe, dar vei găsi o modalitate de a le gestiona pe toate. 

Luna în Leu se află în cuadratură cu Marte în Scorpion și s-ar putea să descoperi o forță ascunsă pe care nu știai că o ai, iar acest lucru te poate ajuta să treci peste un moment dificil care apare pentru tine în această săptămână.

 

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Trebuie să lupți pentru o cauză, Taur, așa că alege una în care crezi cu adevărat. 

Luna în Leu este în cuadratură cu Marte, așa că relațiile tale, familia, totul se poate simți atât de intens, iar acest lucru îți poate da senzația că nu ai unde să lași garda jos, dar prin toată criza cu care te confrunți astăzi, ceva bun va ieși din ea pentru tine. 

 

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Când spui ce gândești, asigură-te că este cu adevărat ceea ce te condamnă, Gemeni. 

Luna în Leu se află în cuadratură cu Marte, iar atunci când apare sentimentul de vinovăție sau acel sentiment de "nu ar fi trebuit să spun asta", va trebui să te sprijini pe siguranța că, indiferent de ceea ce se va întâmpla în continuare, cuvintele tale se sprijină pe adevăr și asta este ceea ce contează cel mai mult.

 

Rac

(21 iunie - 22 iulie)

 

Luna în Leu se află în cuadratură cu Marte în sectorul creativității tale, așa că distrează-te la cumpărături astăzi. Delectează-te cu reducerile de la magazinul tău preferat sau petrece-ți restul săptămânii plănuind să confecționezi ceva pe care să-l oferi cadou prietenilor și familiei în acest sezon de sărbători. 

 

 

Leu
(23 iulie - 22 august)

Atunci când familia ta nu pare să te vadă așa cum ești, este alegerea ta să lași acest lucru să te descurajeze sau să te încurajeze să rămâi încrezător în tine însuți, Leu. 

 Luna în semnul tău se află în cuadratură cu Marte în sectorul tău de acasă, te poate împinge în afara zonei tale de confort, forțându-te să îți găsești un nou loc în lume.

 

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Trecutul te poate înfuria, Fecioară, și nu vei dori să te agiți asupra lui mai mult decât este necesar. 

Luna în Leu în cuadratură cu Marte te poate face să sesizezi nuanțe de tensiune în conversațiile cu ceilalți. Acest lucru te poate lovi cu adevărat într-un mod la care nu te aștepți, așa că, în ciuda naturii tale obișnuite reci, fii pregătit pentru emoții puternice.

 

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Prietenii îți pot da curajul de care simți că îți lipsește în tine, Balanță, dar despre asta este vorba în relații, iar tu știi asta mai bine decât oricine altcineva. 

Luna în Leu se află în cuadratură cu Marte și s-ar putea să te confrunți cu o decizie dificilă care te obligă să lași ceva în urmă, ceva la care ai ținut. 

Și, oricât de mult ți-ai fi păstrat identitatea în acest domeniu al vieții tale, este timpul să treci la lucruri mai mari și mai bune, chiar dacă nu poți vedea acest lucru acum.

 

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Este greu să te ridici deasupra unui eșec care te-a făcut să te simți învins, și totuși, există ceva în tine care îți va da capacitatea de a accepta provocări diferite, pe care nu le-ai mai înfruntat până acum. 

Luna în Leu se află în cuadratură cu Marte în semnul tău, iar acesta este momentul în care trebuie să pui suflet. Trage din interior, Scorpionule, deoarece vei descoperi că o mulțime de putere se află acolo, mai ales atunci când ai cea mai mare nevoie de ea.

 

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Este nevoie de mult curaj pentru a recunoaște că crezi într-un anumit fel, dar onestitatea este cea mai puternică trăsătură a ta, Săgetătorule, și probabil că o vei folosi. 
Luna în Leu se află în cuadratură cu Marte, iar ziua este o reamintire solidă a ceea ce nu ești și a ceea ce îți propui să fii, indiferent de cât de acceptat ești de ceilalți.

 

Capricorn

(22 decembrie - 19 ianuarie)

Uneori, lucrurile se întâmplă cu un prieten într-un mod la care nu te așteptai și nici nu ai fi putut vreodată să prevezi. 
Așadar, când Luna în Leu se află în cuadratură cu Marte, ciocnirea cu cineva de care te-ai simțit cândva apropiat te poate face să îl vezi pe el, relația voastră și tot ceea ce este între ei așa cum este - din păcate, toxic.

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Când vei găsi timp pentru iubire, Luna în Leu în cuadratură cu Marte, dorința și determinarea ta de a te împinge dincolo de orice limită te poate face să simți că nu sunt suficiente ore în zi pentru a le face pe toate. 

Există conflicte între muncă și iubire și, în cele din urmă, una va trebui să cedeze, dar care? Va trebui să fii tu cel care va trebui să supraviețuiască.

 

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Practica face perfecțiunea, iar în viață există anumite ritualuri care îți liniștesc mintea pentru a face mai ușor ceea ce este complicat pentru tine. 

Luna în Leu se află în cuadratură cu Marte și acesta este un tranzit dificil pentru tine, deoarece îți va cere să fii puțin rigidă în ceea ce privește modul în care îți petreci timpul astăzi.

Pregătește-te să ții cont de tot și, în ciuda faptului că îți place să te lași dus de val, s-ar putea să nu poți face acest lucru astăzi.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel