Horoscop, miercuri, 24 noiembrie 2021. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Unsplash.com/ autor James Lee
Descriere foto: Horoscop. Unsplash.com/ autor James Lee

Horoscop zilnic: miercuri, 24 noiembrie 2021. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Onestitatea este cea mai bună politică, Berbec, și cum ai tendința de a fi potrivnic minciunii, acest tranzit este extrem de important pentru tine. 

Mercur intră în semnul zodiacal al Săgetătorului, sectorul tău de studii superioare. Cu Marte încă în Scorpion, sunteți deschis la provocări și dezgropați tot ceea ce miroase a falsitate. 

Istoricul tău de căutări online va fi o nebunie astăzi, în timp ce îți scoți telefonul pentru a verifica acuratețea a tot ceea ce auzi și vezi.

 


Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Răspunsurile clare au fost greu de obținut, dar lucrurile încep să se schimbe. 

Bine că ești încăpățânat și ai așteptat ceea ce meriți, nu-i așa Taur? Mercur intră în semnul zodiacal al Săgetătorului, sectorul tău de resurse comune. 

Se știe că revendici lucruri care îți aparțin, dar sunt și momente în care vrei doar să știi ce ai la îndemână și cum să poți să le folosești - din păcate, pentru astăzi, s-ar putea să trebuiască să ai nevoie de ajutorul altor persoane. Încearcă să fii cât se poate de agreabil în această perioadă.

 

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

„Numai vorbe și nicio acțiune” te va enerva, Gemeni, iar în timp ce Mercur intră în semnul zodiacal al Săgetătorului, sectorul tău de angajament, cauți semne concrete că nu-ți pierzi timpul cu unele lucruri.

S-ar putea să vorbești cu un zid astăzi, dar nu lăsa ca acest lucru să te rănească prea mult. Mercur va fi în grade critice pentru câteva zile, dar odată ce va trece de această perioadă, conversația va începe să se fluidizeze pentru tine.

 

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Stabilirea priorităților necesită timp pentru tine. ți-ai făcut un obicei de a te pune pe plan secundar, dar nu mai este cazul. 
Mercur intră în semnul zodiacal al Săgetătorului, sectorul tău de sănătate. Sănătatea înseamnă bogăție, iar tu trebuie să ai mai multă grijă de tine decât ai făcut-o până acum. 

Viața înseamnă mult mai mult decât să faci pe placul oamenilor, să faci lucruri pentru toți ceilalți și să te neglijezi pe tine. Este timpul să schimbi asta.

 

Leo
(23 iulie - 22 august)

Ieși din zona ta de confort, Leu, este timpul să te pui în mișcare și să îți asumi câteva riscuri. Mercur intră în semnul zodiacal al Săgetătorului, sectorul tău de creativitate.

Știi cât de mult îți place să atragi atenția, așa că de ce să nu profiți la maximum de acest sezon de vacanță. Profită din plin de culorile toamnei, de straturile de haine confortabile și de un motiv pentru a-ți scoate cizmele preferate la purtare.


Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Contracte, înțelegeri și, poate, unele actualizări și schimbări... viața ta casnică se va schimba, iar acest lucru ar putea include o schimbare a locației tale sau dorința de a te muta într-un loc nou. 

Mercur intră în semnul zodiacal al Săgetătorului, sectorul tău al căminului și al familiei. Acest lucru îți poate scoate la iveală curiozitatea cu privire la ceea ce este disponibil pe piața locuințelor sau a chiriilor pentru tine. 

 

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Să vorbești din inimă poate însemna că trebuie să fii deschis și la a asculta punctul de vedere al celeilalte persoane. 

Se întâmplă multe schimburi de replici și poate fi confuz și conflictual. Mercur intră în semnul zodiacal al Săgetătorului, sectorul tău de comunicare. Așadar, fii mai îndrăzneț decât de obicei. 

Nu-ți face griji dacă nu ai "cuvintele potrivite", ele vor veni, iar dacă nu, persoana potrivită va încerca să citească dincolo de neînțelegere și să ajungă la adevăratul tău sens.

 

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

De ce sunt întotdeauna atât de problematice hârtiile, Scorpionule? S-ar putea să te trezești că treci prin destul de multe hârtii în încercarea de a recupera facturile înainte de sfârșitul anului.

Mercur intră în semnul zodiacal al Săgetătorului, sectorul tău al banilor, și acesta este momentul să pui lucrurile la punct acolo unde poți. S-ar putea să trebuiască să mutați câteva lucruri, dar dacă o faceți acum, este posibil să aveți o tablă financiară curată până la sfârșitul anului.

 


Scorpio
(October 23 - November 21)

Why is paperwork always so problematic, Scorpio? You may find yourself going through quite a bit of your billing in an attempt to catch up on bills before the year ends.


Mercury enters the zodiac sign of Sagittarius, your sector of money, and this is the time to square up things where you can. You may have to move a few things around, but if you do it now, you may have a clean financial slate by the end of the year.

 

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)


Este timpul să vă stabiliți obiectivele pentru noul an și să o faceți din timp. 

Ai în minte ce ai vrea să se întâmple și poate chiar ai vizualizat acest lucru pentru tine. Mercur intră în semnul zodiacal al Săgetătorului, sectorul tău de dezvoltare personală. 


Fii foarte clar în legătură cu ceea ce vrei să vezi în următorul an. Începeți să vă planificați obiectivele pe 5 ani, 10 ani și nu vă fie teamă să cereți universului să vă îndeplinească visele.

 

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)


Nimic nu este mai rău decât faptul că cineva își dezvăluie adevărata față chiar atunci când ești cel mai vulnerabil. 

Mercur intră în semnul zodiacal al Săgetătorului, sectorul tău al dușmanilor ascunși, iar acesta este momentul în care persoanele care nu sunt tocmai o companie de calitate sunt menite să iasă din viața tal, Capricorn. 

Ai nevoie de această perioadă din viața ta pentru a-ți limpezi mintea, pentru a-ți aranja viața și pentru a îndepărta toată energia negativă care te înconjoară și te ține pe loc.

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Acesta este un anotimp al recunoștinței, iar tu ești o persoană care apreciază cu adevărat loialitatea și bunătatea din partea celorlalți. 

În această lună, Mercur intră în semnul zodiacal al Săgetătorului, sectorul tău al prieteniilor, iar aici strălucești cu brio. Începe să împărtășești cât de mult apreciezi cu adevărat prezența lor în viața ta.


Pești
(19 februarie - 20 martie)

Dacă ești în căutarea unei măriri de salariu, a unui nou loc de muncă sau ai dorința de a vedea cât de vandabil ești, acesta este momentul să o faci. Mercur intră în semnul zodiacal al Săgetătorului, sectorul tău de carieră. 

Discută cu un recrutor sau fă o anchetă în cadrul companiei pentru a vedea dacă există oportunități de promovare pentru care ești eligibil. Lumea este larg deschisă pentru tine. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel