Horoscop, miercuri, 24 august 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White

Horoscop zilnic: 24 august 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Nu va fi nevoie de prea mult pentru a vă motiva să faceți ceea ce vă doriți astăzi. Luna care intră în Leu vă ajută să vă valorificați natura voastră determinată și energică. Este o zi excelentă pentru a-ți umple timpul cu activități pe care îți face plăcere să le faci. Dacă ai vreo mică fereastră de oportunitate de a adăuga un lucru care îți aduce bucurie, țintește spre el și satisface-ți dorința.


Taur (20 aprilie - 20 mai)

Taur, natura ta echilibrată primește un impuls de susținere din partea Lunii care intră astăzi în Leu. Pasiunea ta pentru lucruri precum familia, tradiția și ceea ce știi că este adevărat sunt toate acolo, în fața ta, pentru a le experimenta și a te bucura. Ceea ce face ca această zi să fie atât de specială pentru tine este faptul că ai această frumoasă oportunitate de a planifica în avans, mai ales pentru lunile de iarnă, când sezonul sărbătorilor intră în plină desfășurare. Gândiți-vă la planurile voastre pentru noiembrie și decembrie și începeți să puneți lucrurile în ordine.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Gemeni, ți se oferă un dar care îți permite să spui ce gândești și să împărtășești deschis din inimă. Luna în Leu îți oferă un curaj amplu pentru a vorbi despre lucrurile care te entuziasmează. Dacă ai un prieten cu care îți place să-ți împărtășești ideile, în loc să trimiți mesaje, ridică telefonul și dă-i un telefon pentru a-i auzi cu adevărat vocea și a vedea cât de fericit este și el pentru tine.


Rac (21 iunie - 22 iulie)

Astăzi, ai grijă cum cheltuiești banii. Luna în Leu vorbește cu o varietate de planete și s-ar putea să te simți puțin prea optimist cu privire la viitorul tău financiar. Poate fi atât de ușor să cazi în datorii dacă nu ești atent. O mică achiziție impulsivă de pe rețelele de socializare sau răsfoind un magazin online preferat te poate duce la cheltuieli excesive. Dacă nu puteți rezista impulsului de a răsfoi, atunci poate vă gândiți să vă umpleți coșul și să îl lăsați să stea până mâine.

 

Leu (23 iulie - 22 august)

Chiar dacă luna în care te-ai născut a rămas în urmă, mai ai la dispoziție un an întreg pentru a face schimbări importante care să-ți influențeze viața într-un mod pozitiv. Folosește acest timp pentru a crea un tablou de viziune sau pentru a începe o listă de recunoștință pentru toate lucrurile pe care le ai în prezent și adaugă pe această listă ceea ce ți-ar plăcea să vezi intrând în viața ta, în așteptarea sosirii sale în viitor.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Trecutul poate fi o pastilă greu de înghițit, mai ales dacă te simți jenat de ceva ce ai făcut sau nu ai făcut. S-ar putea să nu poți face lucruri pentru a schimba istoria și poate fi greu să știi dacă ar trebui să îți ceri scuze sau să te apropii de persoana care este supărată pe tine.
Un lucru pe care îl poți face astăzi, în mijlocul celui mai curajos moment, este să sapi în inima ta și să asculți vocea interioară care te va ajuta să te ghidezi cu înțelepciunea și cunoștințele de care ai nevoie în acest moment.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Prietenii buni te pot ajuta să găsești curajul de care ai nevoie în inima ta pentru a fi persoana care știi că poți fi. Schimbarea nu este niciodată ușoară, iar atunci când ai îndurat o mulțime de eșecuri și dezamăgiri poți uita cine ești și te poți întreba dacă nu cumva îți pierzi timpul încercând să atingi un obiectiv dificil.
Dar, ceea ce nu vezi este cât de departe ai ajuns, pentru că ești atât de aproape de tine însuți și progresul tău este neclar. Cu toate acestea, prietenii buni văd și sunt martorii creșterii tale. Ei te susțin și astăzi îți pot oferi ajutorul de care ai nevoie.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

S-ar putea ca munca să solicite de la tine mult mai mult decât ai anticipat că ar fi necesar, așa că s-ar putea să fii nevoit să te apuci de treabă mai mult timp înainte de a face schimbări importante.
S-ar putea să vă fie greu să vă încadrați în timpul liber atunci când aveți cu adevărat nevoie de el. Oricât de tentant ar fi să vă simțiți "erou" pentru ceilalți, faceți-vă timp pentru dumneavoastră atunci când aveți nevoie.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Ai încredere, Săgetătorule. Atunci când simți că ceva este menit să se întâmple și totuși toate semnele și semnalele par să indice contrariul, poți sta și te poți întreba cum de te înșeli atât de mult. De ce inima ta refuză să renunțe la această viziune a vieții tale și ce înseamnă acest lucru pentru viitorul tău?
Poate că nu poți renunța la această idee pentru că este cu adevărat menită pentru tine Astăzi, petrece timp imaginându-ți chemarea și roagă-te pentru ca ea să vină la tine așa cum trebuie să fie.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Să-ți împarți inima cu cineva este un act de curaj uriaș și, cu toate acestea, vei găsi curajul de care ai nevoie pentru a fi transparent, darnic, generos și bun. Ai atât de multă iubire de dăruit și poate că dăruirea ta include și împărtășirea resurselor pe care le ai la dispoziție. Nu lăsa frica de respingere să te oprească să mergi până la capăt cu ceea ce crezi în inima ta că este chemarea ta.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Este un lucru frumos atunci când o relație pe care o ai începe să dea semne de creștere. O implicare romantică poate începe să dezvăluie rădăcini profunde bazate pe încredere, compatibilitate și atracție reciprocă.
Următoarele câteva zile pot fi un moment puternic pentru tine de a investi în partenerul tău și de a petrece ceva mai mult timp împreună.


Pești (19 februarie - 20 martie)

Este una dintre acele zile în care te concentrezi pe finalizarea treburilor și pe îndeplinirea sarcinilor importante.
Ai o mulțime de lucruri mărunte de care trebuie să te ocupi, așa că răsfață-te cu o cafea bună și concentrează-te până când bucuria este complet rezolvată.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel