Horoscop, miercuri, 22 martie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa Freepik
Descriere foto: Sursa Freepik

Horoscop zilnic, miercuri, 22 martie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Spune ce vrei să spui. Berbec, astăzi poți clarifica lucrurile și te poți face auzit. Cuvintele curg ușor pentru tine astăzi. Ai un talent natural pentru exprimare, care se pretează la scrierea de scrisori, la vorbit la telefon și la apărarea ta în întâlniri dificile. Presiunea de a spune lucrurile corect te poate face să vorbești impulsiv, dar când ai dubii, fii sincer. Este cea mai bună cale de urmat.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Universul intervine. Poate că nu ești sigur că există o putere superioară sau că Dumnezeu îți poate răspunde la o rugăciune dacă o ceri. Astăzi, ceva uimitor, cu adevărat neașteptat și totuși dorit, se manifestă în viața ta. Schimbarea este internă. Decizi să faci lucrurile diferit și îți folosești trecutul ca pe o piatră de hotar pentru a ajunge acolo.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

De ce să vă certați? Opinia unui prieten este pur și simplu asta - un punct de vedere. S-ar putea să nu fiți de acord  pe un subiect, dar vă puteți respecta unul pe celălalt și vă puteți arăta grija față de preocupările celuilalt. Cu cât înveți mai mult să îți iubești prietenul în ciuda diferențelor dintre ei, cu atât înveți să îi iubești și pe ceilalți în același mod.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Astăzi este una dintre cele mai bune zile pentru tine, Rac. Cu Soarele și Luna aliniate, vă puteți pune în valoare punctele forte emoționale și mentale. Ai ocazia să îți demonstrezi valoarea prin tipurile de alegeri pe care le faci. Folosește această zi pentru a face o impresie solidă cu figurile de autoritate de la locul de muncă. Dacă îți începi propria afacere sau dorești să o faci, este o zi bună pentru brainstorming, pentru a scrie un plan de afaceri sau pentru a-ți decide declarația de misiune.

Leu (23 iulie - 22 august)

Nu-ți poți pierde niciodată educația, și de aceea este o parte atât de valoroasă din viața ta. Luna Nouă în Berbec a deschis ușa pentru a învăța ceva nou. Dacă ești student la facultate și nu ți-ai declarat o specializare, s-ar putea să știi pe ce materie vrei să te concentrezi. Dacă te-ai gândit să te întorci la școală, următoarele câteva luni sunt ideale pentru a cerceta programe, pentru a aplica pentru împrumuturi și pentru a vedea ce presupune acest lucru.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

O ofertă generoasă sau un fel de cadou vine spre tine. Ai putea primi niște bani pentru a cumpăra un obiect pe care ți-l dorești cu adevărat sau un partener ar putea decide să te înscrie în testament ca moștenitor pentru un obiect sau o poliță de asigurare. Ziua de astăzi este despre primirea de binecuvântări și chiar dacă nu-ți place să fii cel care primește un cadou de la un prieten, bucură-te de moment. Este plăcut să fii tratat!

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Lucrurile mărunte din viață pun bazele pentru încredere și iubire. Astăzi, concentrează-te pe micile momente din viață care îți arată inima și îți dezvăluie cele mai adevărate intenții față de o persoană la care ții. S-ar putea să nu poți face atât de multe pe cât ți-ai dori, dar gesturile mici îți permit să atingi o inimă și să spui: "Sunt aici pentru tine".

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Aveți o conversație de la inimă la inimă. Astăzi, lasă-ți partenerul să vadă dincolo de zidul în spatele căruia te ascunzi uneori. Este întotdeauna plăcut să ai o conversație sinceră și să-ți exprimi îngrijorările. Cu Mercur în Berbec, ești îndrăzneț și sincer, și tu ești mai direct, de asemenea. Îți este mai ușor să găsești soluții, mai ales la situații dificile, în timp ce Pluton lucrează din greu la comunicare. Așadar, dacă se ivește o oportunitate, profită de ea.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Cineva ar putea fi gata să-ți spună cât de mult ține la tine, Săgetătorule, și nu e ca și cum nu ai ști deja. Se pregătește iubire în viața ta. A început ca o prietenie, dar a devenit mai strânsă și mai reală pe zi ce trece. Nu vrei să strici un lucru bun, așa că îl vei păstra pentru tine, dar prietenul tău s-ar putea să nu se mai poată abține. Trebuie să te anunțe!

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Ai rezistență; când alții renunță și renunță, tu continui să încerci până când îți atingi scopul. Este posibil să fi semnat un acord. În ultima vreme, ți-a fost greu să continui, dar ego-ul tău refuză să te lase să revii asupra unei promisiuni. Vei rămâne fidel până la capăt, iar apoi îți vei spune: "Niciodată din nou!".

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Puțini bani ajung departe. Ceea ce ai nevoie în acest moment este un venit peste ceea ce ai realizat până acum. Un job secundar poate fi răspunsul la problema ta pe termen scurt. Chiar dacă este puțin incomod, faptul că știi că îți întreții familia pentru a te ajuta să ajungi la finalul lunii este toată motivația de care ai nevoie pentru a încerca.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Este atât de plăcut când ai un prieten bun cu care poți să râzi și să lași grijile în urmă. Astăzi, cea mai visătoare experiență a săptămânii tale se poate manifesta prin interacțiunea cu un prieten. Acceptă-i oferta de a ieși în oraș și de a te distra.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel