Horoscop, miercuri, 22 mai 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens
Descriere foto: Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei de la ora 09.00 pe DC News TV, DC News și Astrosens - Facebook și YouTube.

Berbec

Nu ți-ai mai adus aminte de ceva timp că Marte, guvernatorul tău, te vizitează și dacă nu îl pui în funcțiune, dacă nu nu îl folosești, atunci te folosește el pe tine și nu în cel mai plăcut mod, ci prin foarte multă furie, nerăbdare și neliniște. Nu lăsa plictiseala să se instaleze în viața ta!

Taur

În această perioadă este un exces de zel în viața ta. Recomandarea este să nu cheltuiești sau să nu te dai în stambă doar pentru a cuceri atenția celorlalți, doar pentru a primi validarea lor. Dacă vrei să acționezi în acest fel, atunci fă-o doar pentru că faci pentru tine sau îți aduce ție o îmbunătățire.

Gemeni

Trigonul dintre Soare și Pluto te sprijină foarte mult. Dacă ai o formă spirituală de a te manifesta, ziua aceasta este bună pentru relația cu viitorul, cum te crezi tu în el sau cum îl rogi tu să îți aducă aminte anumite lucruri.

Rac

Luna Plină de mâine nu îți priește neapărat, pentru că se va petrece în casa a VI-a. Asta înseamnă că astăzi nu ar trebui să iei mai multe proiecte la locul de muncă decât poți duce. Nu îți supraestima puterea, energia, că ai putea să ai surprize neplăcute zilele următoare. Bazează-te mai degrabă pe ce poți primi de la ceilalți.

Leu

Ne apropiem de o conjuncție extraordinară dintre Venus și Jupiter în casa a X-a. Ar fi bine să fii recunoscător pentru ceea ce se întâmplă din punct de vedere profesional. Sunt oameni care nu au ce ai tu și ar fi bine să fii recunoscător. Atunci când vei fi conștient de ceea ce ai vei primi mai mult.

Fecioară

Trebuie să fiți smeriți, foarte umili. Nu modestia acea falsă de ochii lumii și victimizarea, ci să recunoști că nu le știi pe toate. Trebuie să înțelegeți și variantele celorlați oameni și să învățați să vă puneți în postura lor, măcar să aveți un grad crescut de empatie. Veți avea foarte mult succes dacă veți face asta.

Balanță

Marte este în casa a X-a. S-ar putea să apară multe neînțelegeri cu partenerul sau cu oamenii cei mai apropiați, dar vă găsiți puterea. Venus se apropie de o conjuncție cu Jupiter în casa a VIII-a și orice criză poate să fie o mare oportunitate pentru voi zilele acestea.

Scorpion

Luna Plină de mâine se petrece în casa a II-a pe axa financiară II-VIII. Trebuie să aveți în vedere tendința de a da mai mult decât este cazul, de a da timpul vostru, energia sau orice altă resursă. Învățați să vă protejați! Nu are cine să o facă dacă nu o faceți voi.

Săgetător

Vă trebuie spirit combativ, de competiție. Trebuie să fiți cât mai ambițioși zilele acestea. Nu lăsați să treacă zilele doar uitându-vă la un film motivațional, inspirațional și să credeți că dacă o să vă uitați la filmul respectiv sau ascultați un discurs o să reușiți, nu. Puneți în aplicare ce auziți acolo, pentru că aveți toate șansele să câștigați ceva în viața voastră.

Capricorn

Trigonul dintre Soare și Pluto vă face mult mai conștienți de valoarea oamenilor cu care lucrați. S-ar putea să începeți să-i vedeți pe unii într-un mod mult mai pozitiv, iar pe unii să-i acceptați așa cum sunt. Relația cu colegii se va îmbunătăți când faceți asta, iar mediul de lucru va fi pe placul vostru.

Vărsător

Trebuie să învățați să vă puneți pe primul loc în absolut orice situație, chiar dacă vi se scot ochii și oamenii reproșează că sunteți egoiști și că vă gândiți doar la voi. Zilele acestea asta e de făcut.

Pești

Luna Plină de mâine va activa foarte mult casa IV-X. Familia vă cere ceva, în  carieră vi se cere ceva. Cumva aveți impresia că toată lumea trage de voi și voi nu mai existați. Nici nu o să existați dacă nu comunicați, dacă nu spuneți lucruri și dacă nu vă deschideți celorlați astfel încât să știe ce se întâmplă în sufletul vostru.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel