Horoscop, miercuri, 22 iulie 2021

Data publicării:
Horoscop. Foto Pixabay
Descriere foto: Horoscop. Foto Pixabay

Horoscop. Pe 22 iulie, avem mai multe evenimente astrologice: Soarele intră în semnul Leului, Venus intră în Fecioară, Venus careu Lilith, Venus opoziție Jupiter.

Berbec

Soarele se alătură lui Marte. Poți profita de această zi să te ocupi de o activitate fizică/sportivă. Fii cât mai organizat la serviciu.

 

Taur

Vei opune rezistență la ideile noi ale celor din jurul tău. Nu te vei lăsa până nu vei primi argumente cât mai serioase.

 

Gemeni

Vorba dulce mult aduce! Dacă vei reuși să te ții de această vorbă, vei avea succes astăzi. Vei fi preocupat de starea casei.

 

Rac

Partenerul este dispus să te asculte, să îți urmeze recomandările, mai ales dacă este vorba de chestiuni financiare importante.

 

Leu

Vei primi un exces de energie de la astre. Depinde doar de tine dacă îl vei distribui în acțiunile care contează cu adevărat.

 

Fecioară

Intrarea lui Venus în semnul tău îți va aduce clipe de bucurie, dar și o porție sănătoasă de încredere în forțele proprii.

 

Citește previziunile astrale pentru toate zodiile pe DCNews.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel