Horoscop, miercuri, 22 februarie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic, 22 februarie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Astăzi, renunță la cofeină, Berbec, pentru că s-ar putea să nu ai nevoie de acest impuls pentru sistemul tău. Luna își va începe tranzitul de două zile în semnul tău, ceea ce te poate face să te simți impulsionat emoțional și ambițios. Aceasta este o zi excelentă pentru a face exerciții fizice și pentru a realiza lucruri importante. Este posibil să fii predispus la distrageri și să te simți copleșit.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Luna intră pe teritoriul inamicului tău și acest lucru poate fi un lucru foarte bun pentru tine dacă trebuie să dezbați o problemă sau să discuți un subiect care te pasionează. S-ar putea să fii un pic mai tăios, atunci când vine vorba de relațiile cu asociații sau cu persoanele din rețeaua ta. Încearcă să programezi discuțiile de acest gen spre sfârșitul săptămânii.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Îți vei revizui prieteniile în această săptămână, când Luna intră în Berbec. Vei descoperi că unele nu sunt menite să fie, indiferent de cât timp vă cunoașteți. Apoi, vor exista relații rapide și solide pe care le veți dezvolta într-o perioadă scurtă de timp fără să știți de ce. S-ar putea să vă fie greu să înțelegeți cum lucrurile se destramă, iar altele se construiesc. Consideră că este ceva obișnuit astăzi, Gemeni.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Emoțiile puternice legate de muncă ies la suprafață astăzi, deoarece tânjești după respectul pe care simți că îl meriți din partea clienților, a colegilor și a figurilor de autoritate. Este posibil să te simțiți profund apreciat și, în același timp, subapreciat. S-ar putea să fie momentul să ai o discuție despre compensații în curând.

 

Leu (23 iulie - 22 august)

De ce să te cerți cu cineva care nu crede sau nu prețuiește aceleași lucruri ca și tine? S-ar putea să nu fii de acord cu modul în care gândește cineva și, oricât de tentant ar fi să subliniezi defectele din argumentele sale, de ce să te deranjezi? Ai lucruri mai bune de făcut decât să pierzi timpul încercând să schimbi pe cineva care nu vede problema.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Ești într-o misiune de a găsi ceea ce cauți și dacă simți că ți se ascunde o informație, vei fi un super detectiv până când o vei afla. Astăzi este o zi excelentă pentru a face cercetări și a verifica informații online.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Luna intră în sectorul tău de relații, iar în această perioadă s-ar putea să ți se pară greu să te apropii de o persoană la care ții. Conflictele de program și constrângerile de timp pot fi greu de depășit până la mijlocul acestei săptămâni.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Ai misiunea de a pune anumite lucruri în ordine. O frenezie a curățeniei și o tendință organizatorică te poate împinge să începi curățenia de primăvară puțin mai devreme decât era planificat inițial. Este o zi excelentă pentru a programa ridicarea unei donații sau pentru a angaja o echipă de curățenie care să facă o curățenie în profunzime în casa ta.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Te simți pasionat de cineva din viața ta și lucrurile devin din ce în ce mai bune în ultima vreme. Ești atras de o anumită energie care te atrage mai aproape de o persoană care îți place. S-ar putea chiar să te îndrăgostești.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu vrei să fii insistent când vine vorba de familia ta, dar astăzi s-ar putea să te afli pe partea agresivă a lucrurilor. Dacă se pare că te îndrepți spre o ceartă, Capricorn, alege-ți bătăliile în loc să alegi lupte pe care știi că nu le poți câștiga sau care nu vor face decât să provoace drame inutile.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Când Luna se află în Berbec și în sectorul tău de comunicare poate fi un semnal de a te feri de certurile cu ceilalți. Conversațiile se pot simți controversate și dificile. Alege alte forme de comunicare pentru a evita greșelile de comunicare și erorile de dactilografiere.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)

Luna de astăzi accentuează activitatea în sectorul tău de bunuri personale. Cu Luna în Berbec, este posibil să fii înclinat să rătăcești obiecte sau să pierzi ceva de valoare. Încearcă să nu te grăbești atunci când trebuie să fii mai atent la detalii. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel