Horoscop, miercuri, 22 decembrie 2021. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Pixabay.com/ autor Alexas_Fotos,
Descriere foto: Pixabay.com/ autor Alexas_Fotos,

Horoscop zilnic - 22 decembrie 2021. Previziuni pentru toate zodiile. 

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

 

Este o zi minunată pentru tine. Vei avea parte de sprijin din partea universului și vei duce la bun sfârșit toate planurile. Vei primi un plus de energie, iar asta își va prinde foarte bine mai ales că în ultima perioadă te simțeai obosit și lipsit de putere. 

 

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

 

În această perioadă vei simți că oamenii din jurul tău sunt în dezacord cu tine și nu te susțin în ceea ce vrei să faci. 


Trebuie să te concentrezi mai mult pe tine și să nu lași să te afecteze ceea ce își spun oamenii din jur. 

 

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

 

Astăzi este despre regăsirea de sine și despre ajutor pentru comunitatea din care faci parte. 

 

Perioada aceasta este perfectă pentru a te reconecta cu o practică spirituală sau, dacă ești o persoană căreia îi place să participe la o slujbă, să donezi la o biserică sau la o cantină pentru săraci în această perioadă a anului, să faci o depunere de obiecte care știi că îi pot ajuta pe cei fără adăpost din comunitatea ta. 

 

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

 

Luna în Leu evidențiază sectorul tău de proprietate personală, iar acesta este momentul perfect pentru a da ultimele retușuri la exteriorul și interiorul casei tale pentru a face ca lucrurile să arate festiv și plin de viață. 

 

Leu
(23 iulie - 22 august)

 

Din fericire pentru tine, Luna îți oferă un impuls suplimentar de energie în timp ce continuă să tranziteze semnul tău zodiacal astăzi (și mâine). Această mică lumină a iubirii îți dă permisiunea de a face ceva special pentru tine. 

 

Lenevește un pic mai mult după o zi grea la serviciu sau petrece ceva timp ghemuit pe canapea pentru a viziona un film cu prietenul tău blănos. 

 

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

 

Chestiunile legate de sănătate sunt importante de luat în considerare pentru astăzi și mâine. 

 

Luna în sectorul dușmanilor tăi ascunși te încurajează să acorzi o atenție sporită unor lucruri pe care le poți trece cu ușurință cu vederea, dar care pot fi dăunătoare atunci când o faci. 

 

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

 

În următoarele zile, Luna îți evidențiază sectorul prieteniei. 

 

Este o zi minunată pentru a ieși cu cel mai bun prieten, făcând cumpărături de ultimă oră din vitrină, în timp ce te bucuri de agitația săptămânii. 

 

Ai câteva persoane pe lista ta de contacte? Astăzi și mâine sunt perfecte pentru a te conecta cu prietenii apropiați și pentru a-i saluta.

 

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

 

Aceasta ar putea fi o zi importantă pentru tine, cu Luna în Leu care pune accentul pe muncă și pe reputația ta publică. 

 

Aveți o mulțime de oameni care vă admiră. Este important să nu abuzezi de puterea ta dacă ai un rol de conducere. Este posibil să fii puțin mai intimidant decât de obicei astăzi.

 

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

 

Tot ceea ce faci și spui are un fel de conotație spirituală, chiar dacă nu ești pe deplin conștient de impactul pe care îl au cuvintele tale asupra celorlalți. 

 

Ziua este perfectă pentru meditație, pentru stabilirea intențiilor și pentru a planifica următoarea carte pe care o vei citi. 

 

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

 

Este indicat să nu spui prea multe despre lucruri care nu vrei să se repete, iar dacă încerci să păstrezi anumite lucruri secrete, ai grijă să nu lași să cadă indicii sau să crezi că discuțiile nu vor fi auzite. 

 

Luna în Leu, în sectorul tău al secretelor, poate încuraja scoaterea la lumină a unor informații. Așadar, fii selectiv și prudent. 

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

 

Sectorul tău partenerial se luminează când Luna se află în semnul Leului. Este o perioadă excelentă pentru a forja relații profesionale și chiar romantice. 

 

Folosiți această perioadă cu înțelepciune pentru a vedea care sunt domeniile în care sunteți cel mai compatibili și analizați cum să profitați la maximum de oportunitățile care implică alte persoane. 

 

Pești
(19 februarie - 20 martie)

 

Este o zi liniștită în comparație cu restul săptămânii. Resetați-vă și concentrați-vă pe îmbunătățirea rutinei și a sarcinilor de zi cu zi. 

 

Acesta este un moment excelent pentru a fi concentrat asupra lucrurilor mici pe care le puteți realiza astăzi fără prea mult efort. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel