Horoscop, joi, 21 septembrie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru fiecare zodie

Data publicării:
Neti Sandu, HOROSCOP 2023/ captură video Stirile PRO TV
Descriere foto: Neti Sandu, HOROSCOP 2023/ captură video Stirile PRO TV

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu principalele previziuni astrale ale zilei. 

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de joi , 21 septembrie, în cadrul stirileprotv.ro. 

BERBEC

O să vă cereţi drepturile şi lucrurile se-aşează în favoarea voastră, se poate să primiţi şi despăgubiri după ce v-au tot fost contestate drepturile - în plan profesional, său personal.

E cineva care vrea să vă cunoaşteţi şi în carne şi oase, după o perioadă de conversaţii în reţelele de socializare şi poate începeţi o relaţie.

TAUR

Vă cheamă şefii la o discuţie şi vă încredinţează un proiect care v-ar aduce o sumă mare de bani, dar şi un volum mare de muncă, dar voi nu fugiţi de muncă.

E momentul să vă îngrijiţi de sănătate şi să faceţi nişte analize medicale şi să vedeţi cum se simt şi ai voştri să puteţi interveni.

GEMENI

O să faceţi o întrunire cu grupul ca să puneţi la cale o preocupare din care toată lumea să aibă de câştigat şi să vă fie şi la-ndemână ceva mai lejer pe cât posibil.

Poate vă interesaţi pe la bănci pentru un credit imobiliar şi nu treceţi la fapte până nu-i consultaţi şi pe ai voştri.

 RAC

Poate nu v-aţi decis, încă, să lucraţi şi în particular că vă luaţi întâi o porţie de odihnă, că aţi atins acel prag de epuizare şi nu vreţi să vă îmbolnăviţi.

Se poate să primiţi o confirmare de la şcoală, de la un angajator poate, ca să vă puteţi apuca de treabă.

 LEU

Relaţia cu coechipierul de viaţă promite să fie mult mai bună şi să vă faceţi planuri de căsătorie, să aveţi copii, să vă mutaţi într-o locuinţă mai spaţioasă.

E cineva care-şi face curaj să vă invite la plimbare, la cafea şi o să răspundeţi invitaţiei, că păreţi interesaţi de persoana respectivă.

 FECIOARĂ

Se reglează o situaţie, vă recuperaţi bani, bunuri, şi o să puteţi da drumul proiectelor noi că intraţi într-o nouă etapă de viaţă şi o să păşiţi cu dreptul.

O să analizaţi pe toate feţele o ofertă de lucru, poate fi şi în străinătate şi să v-alegeţi cu un profit.

 BALANŢA

Or să vă treacă nişte bani prin mână şi veţi avea de buzunar ca să ieşiţi în oraş, că prietenii v-aşteaptă la o parolă, la un juice.

Poate apelaţi la rezervele financiare ca să vă luaţi aparatura de uz casnic, ori să vă cumpăraţi o maşină nouă.

 SCORPION

Vi se rezolvă chestiuni mai vechi şi o să vă lansaţi într-o nouă provocare profesională că există solicitări din mai multe direcţii şi o s-aveţi de făcut o selecţie.

E cineva care va scoate la plimbare, poate şi pentru că are ceva important să vă comunice, sau ca să vă relaxaţi împreună.

SĂGETĂTOR

O să vă fie recompensată, cumva, munca şi va fi stimulativ pentru mai departe că ar mai fi ceva de lucru şi o s-aveţi energia necesară ca să vă implicaţi în proiect.

Poate vă înscrieţi pe o listă de promovare şi fie o să daţi un examen, fie primiţi, direct, numirea.

 CAPRICORN

Sunt şanse să vă descurcaţi cu banii şi cu cheltuielile, mai faceţi o economie, vă chivernisiţi ca să v-ajungă pentru o perioadă bună de timp.

Se pare c-aţi descoperit o destinaţie de weekend şi o să vă faceţi cadou o ieşire pe undeva - poate e şi la un preţ bun.

 VĂRSĂTOR

Relaţia cu partenerul de cuplu promite să fie că vă doreaţi şi poate ajungeţi şi să vă uniţi destinele pe viaţă, să legalizaţi relaţia anul ăsta, anul viitor.

O să se regleze cumva situaţia financiară, vin ceva bani din urmă, dar şi oferte de colaborare.

 PEŞTI

E de perfectat o situaţie care poate să ţină de scoală, sau de o angajare undeva şi se rezolvă - totul e să ştiţi exact ce vreţi şi să fiţi fermi pe poziţie.

O să existe un motiv pentru care or să iasă banii din cont, poate - aţi dat de ceva scumpule de cumpărat, o maşină, ori altceva.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel