Horoscop, miercuri, 20 iulie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White

Horoscop zilnic: 20 iulie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Este timpul să iei decizii, Berbec. Trebuie să îți folosești imaginația pentru a te gândi la viitor și la ceea ce speri să devină viața ta. Îmbrățișează un crez și mergi spre el cu toată inima.


Taur (20 aprilie - 20 mai)

Renunță la trecut, Taurule, acesta nu îți mai servește. Când găsești acel loc special al recunoștinței, nu-ți vei mai face griji cu privire la ceea ce nu ai primit sau la ceea ce ai fi putut avea. Începi să îți vezi viitorul într-un mod în care nu o făceai până acum. Ești pregătit să primești. 


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Nutrești un fel de ranchiună față de un prieten, Gemeni. Acest lucru te reține acum. Nu ești aici pentru a-ți face griji că cineva nu a primit ceea ce i se cuvine atunci când merită. O parte din tine se gândește că nu vei primi ceea ce ți se cuvine de drept pentru că ți-a fost încălcată încrederea în univers. Dar aveți încredere că lucrurile vor ieși la lumină și veți înțelege de ce s-au întâmplat așa.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Asumă-ți vina, Rac. Atunci când greșești, este mult mai sănătos să îndrepți greșeala cerându-ți scuze și făcând eforturi pentru a repara lucrurile. Poți fi o persoană mai mare și poți face ceea ce trebuie pentru toți.


Leu (23 iulie - 22 august)

Viața ta capătă un nou sens și îți găsești libertatea de a fi tu însuți. Mintea ta este puternică și foarte puține lucruri te îndepărtează de ceea ce ai decis că ai nevoie în această viață.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Atunci când reușești să îmbrățișezi scopul vieții tale, este ca și cum porțile oportunităților se deschid. Ai șansa perfectă de a trăi viața pe care ești menit să o trăiești. Așadar, nu o jucați mărunt.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Este greu să știi dacă vrei să fii cu cineva pentru totdeauna. S-ar putea să ai senzația că ai încercat mai mult decât oricine altcineva pe care îl cunoști să îndrepți lucrurile, dar nu este așa. O parte din tine ar putea fi deja pe ușă pentru a-ți găsi viitorul.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

S-ar putea să vă faceți griji un pic mai mult decât de obicei astăzi. Există anumite temeri pe care nu vei putea să le depășești doar pentru că îți dorești. Lucrurile au nevoie de timp pentru a se vindeca.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Râzi de viitor, Săgetătorule. Ești un veșnic optimist, așa că atunci când ai pe cineva care poate să râdă cu tine și să se bucure de această zi, consideră-te norocos.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

O persoană ar putea încerca astăzi să vă știrbească stima de sine. S-ar putea să ți se pară greu de gestionat, dar dacă îți propui să faci ceva, vei vedea că și ție îți va fi mai ușor și vei merge mai departe.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Găsește astăzi acel echilibru perfect între muncă și distracție. Nu trebuie să fii numai muncă pentru a fi special pentru cineva. Poți fi doar tu însuți.


Pești (19 februarie - 20 martie)

Îndoiala se poate instala în orice moment. Treci prin atât de multe schimbări. Este firesc să pui totul la îndoială sau să te întrebi de ce. Deocamdată, eliberează-te de dorința de a controla rezultatul și realizează că ești responsabil doar pentru ceea ce pui în lucruri.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel