Horoscop, miercuri, 20 decembrie. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop. Sursă foto: freepik
Descriere foto: Horoscop. Sursă foto: freepik

Horoscop zilnic, miercuri, 20 decembrie. Astrologii au veşti bune şi întrevăd surprize pentru unii nativi ai zodiacului. 

Berbec

Trebuie să te apuci de treabă! Luna intră în Berbec, semnul tău zodiacal, și în casa dezvoltării personale. Este momentul perfect să îți stabilești obiectivele pentru noul an. Folosește această săptămână pentru a lua o decizie finală cu privire la ceea ce îți propui, apoi începe să îți imaginezi aceste obiective în mintea ta.

Taur

Nu te lăsa păcălit de oamenii în care crezi că poți avea încredere. Fii atent la persoanele care par să acționeze în contradicție cu vorbele și acțiunile lor. Va trebui să acorzi atenție locurilor în care îți investești energia și să te retragi atunci când nu primești aceeași recunoaștere.

Gemeni

Ieși și socializează. Este momentul perfect să îți deschizi aripile și să zbori. Ești făcut să întâlnești alți oameni și să te distrezi în această viață. Nu sta acasă simțindu-te singur (cu excepția cazului în care asta îți dorești). Începe să te extinzi și să te bucuri de toate lucrurile minunate pe care această perioadă a anului le oferă.

Rac

Dă-ți voie să visezi! Lucrurile la locul de muncă pot începe să se îmbunătățească și cine știe, dacă cauți un job, ai putea primi o ofertă. Dacă te gândești să îți schimbi cariera, ia în considerare să îți îmbunătățești CV-ul. Apoi, aplică fără ezitare.

Leu

Mai sunt atât de multe lucruri de explorat chiar și în timpul scurt pe care îl mai ai la dispoziție în acest an. Luna intră în Berbec, în zona învățării și te invită să înveți în reprize. Descompune un subiect nou în părți ușor de înțeles și stăpânește-le pe fiecare în parte până când ești pregătit să atingi un nivel nou. Energia Berbecului este asociată cu viteză, așa că, cu cât acțiunea și lecția sunt mai mici, cu atât mai bine.

Fecioară

Nu ești o persoană impulsivă, dar ai putea fi puțin mai reactivă decât de obicei. Luna intră în Berbec, în zona resurselor comune. Acesta este momentul în care vei fi generos cu cei din jur. Poate vei plăti nota de la restaurant pentru o familie pe care o vezi acolo sau vei face o faptă bună la o cafenea sau la drive-thru. Când ai ceva de oferit, s-ar putea să o faci fără ezitare și să te simți cu adevărat bine.

Balanță

Ai atât de multe lucruri pe care ai vrea să le dăruiești. Vei oferi oamenilor mai mult decât s-ar așteaptă de la tine. 

Scorpion 

E mai bine să îți alegi sarcini scurte pentru lista ta zilnică de activități. Luna intră în Berbec, în zona rutinelor zilnice, ceea ce poate face timpul să treacă rapid. Așadar, pune sarcinile cu termen limită în partea de sus a agendei tale.

Săgetător

Îți place când ai o idee nouă, iar când te simți plin de energie în privința unei victorii, ești gata să profiți de moment cu ardoare. Luna intră în Berbec, în zona pasiunii și creativității. Este un moment excelent să îți folosești imaginația. Vizualizează ceea ce vrei să se întâmple, iar lucrurile vor decurge de la sine.

Capricorn

Preferi să faci lucrurile în felul tău. În loc să stai aproape de casă sau să te ocupi doar de treburi gospodărești, ai putea să preferi mai mult spațiu personal. Este bine să îți acorzi timp de calitate pentru mine, pentru a te gândi sau chiar pentru a scrie în jurnal. Atunci când este posibil, fă exerciții fizice sau bucură-te de puțină liniște.

Vărsător

Poți fi un vorbitor desăvârșit atunci când ai chef să te deschizi și să împărtășești. Luna intră în Berbec, în zona comunicării, și îi poate încânta pe cei care sunt obișnuiți cu firea ta mai tăcută și mai rezervată. Cei apropiați vor avea parte de o surpriză pentru că s-ar putea să te gândești la multe lucruri și să ai moduri intrigante de a prezenta ideile.

Pești

Este timpul să obții ceea ce îți dorești. Luna intră în Berbec, în zona investițiilor și a proprietății personale. Acum este momentul să îți urmărești visurile pentru o casă nouă sau să te uiți la tipul de apartament în care ți-ar plăcea să locuiești. Poate vei găsi distractiv să vizitezi site-uri imobiliare și să te uiți selectiv la ce este disponibil, notează YourTango.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel