Horoscop, miercuri, 2 noiebrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Freepik
Descriere foto: Horoscop. Foto Freepik

Horoscop zilnic. 2 noiembrie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Sfârșitul poate fi frumos dacă îl tratezi cum trebuie. Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor, care guvernează închiderea, dar și visele și intuiția.


Astăzi, este posibil să primești sclipiri de intuiție cu privire la un nou domeniu al vieții tale. Este posibil ca lucrurile să nu fie clare pentru tine acum, dar nu trebuie să fie așa. Poți învăța pe măsură ce îți urmezi viziunea pe care o ai pentru viața ta.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Câștigi prieteni și uneori îi pierzi. Când Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor, anumite relații care erau atârnate de un fir de ață pot da semne de dispariție.

O persoană poate să plece din senin, dar, în sinea ta știai deja că relația nu era atât de solidă pe cât ți-ai fi dorit să fie. Nu rumega o situație care nu avea să ducă nicăieri, în primul rând.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Rolul tău în viață și la locul de muncă se poate schimba, dar este în regulă. Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor, iar acest lucru aduce în atenție zona ta de carieră și statutul social.


Ai puncte forte unice, dar ai și unele puncte slabe. Uneori, un șef care vrea ce este mai bine pentru tine te poate face să îți orientezi atenția spre alte lucruri.

Acest lucru nu este ceva pentru care să fii trist, ci, în schimb, gândește-te la toată distracția pe care o poți avea pentru a face ceea ce îți place în schimb.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Nu toate credințele de care te agăți sunt necesare pentru modul în care decizi să-ți trăiești viața. Pe măsură ce crești și îți asumați propria identitate, evoluezi. Modul în care ai fost crescut poate să nu mai funcționeze pentru epoca actuală. 


Aceasta este lecția de viață atunci când Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor, sectorul tău de credință. Și, pe măsură ce îți aduce filozofii la cunoștință, s-ar putea să decizi că este timpul să renunți la vechile mecanisme de supraviețuire și să iei altele noi.

 

Leu (23 iulie - 22 august)

Este posibil ca o situație care ți-a definit viața să nu mai aibă același nivel de importanță pe care îl avea cândva. Crești ca persoană și, astfel, secretele, manipularea și controlul sunt mai ușor de depistat.


Când Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor, sectorul sfârșiturilor, primul lucru la care ești gata să renunți în viața ta este grija față de opiniile altora. Știi ce înseamnă să fii tu, iar ale lor trec pe plan secundar.

 

 Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Ești gata să fii propria persoană, iar asta ar putea însemna să lași un partener să treacă în plan secundar.


Relațiile sunt în continuă schimbare și se redefinesc. Chiar și atunci când iubești pe cineva, există momente în care rolul său în viața ta trebuie să crească, pentru a răspunde nevoilor și dorințelor tale din acel moment.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Este posibil ca ceea ce a funcționat pentru tine să nu mai funcționeze, iar acum este timpul să vezi lumea cu alți ochi.


Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor. Ar putea fi timpul să începi un nou mod de a face lucrurile de dragul progresului.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Romantismul este întotdeauna plăcut atunci când ești interesat să te bucuri de viață la un alt nivel. Ești în căutarea unei experiențe care să te ia cu asalt.


Vrei ca timpul să se oprească pentru a-ți putea pierde respirația și a te bucura de prospețimea unei noi iubiri.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Problemele familiale sunt importante pentru tine. Te afli într-un moment al vieții în care știi cine ești și de ce ai nevoie.


Vrei lucrurile bune și sunt mai puține lucruri în viață care contează mai mult decât adorarea propriei ființe.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

O prietenie se schimbă în viața ta. Prietenii pot apărea în viața ta exact atunci când ai nevoie de ei. Deși prezența lor poate fi super intensă, poate fi doar pentru o scurtă perioadă de timp pentru a te învăța o lecție pe care sufletul tău a fost menit să o învețe de la ei.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Ceea ce credeai că ai nevoie este de fapt fals. Ești gata să testezi apele pentru a vedea dacă situațiile se îmbunătățesc prin încercarea unei abordări diferite.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)

Înveți o lecție de care ai mare nevoie. Pe măsură ce crești, dincolo de ceea ce ai crezut cândva că ești sau că trebuie să fii, vezi lumea într-o nouă lumină. S-ar putea să nu înțelegi întotdeauna care sunt următorii pași pentru tine, dar faptul că ai un loc de unde să începi poate face toată diferența.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel