Horoscop, miercuri, 2 martie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop, sursa unsplash/ autor Josh Rangel
Descriere foto: Horoscop, sursa unsplash/ autor Josh Rangel

Horoscop. Previziuni pentru toate zodiile.

Berbec

Este timpul să înveți o lecție importantă, Berbec, și s-ar putea să fii nevoit să faci o scufundare adâncă în viața ta interioară de gândire pentru a ști ce simți în legătură cu o anumită situație. Ziua este marcată de un nou început inaugurat de Luna Nouă, care are loc în semnul zodiacal al Peștilor, casa ta solară a dușmanilor ascunși și a karmei. O relație dificilă poate fi unul dintre cei mai mari profesori din viața ta, deschizându-ți ochii asupra tiparelor care trebuie să se schimbe.

Taur

Ai încredere că universul te va conduce pe drumul pe care trebuie să mergi, mai ales când vine vorba de întâlniri cu oameni noi. Luna Nouă are loc în semnul zodiacal al Peștilor, casa ta solară a prieteniilor, iar fereastra de oportunitate de a întâlni pe cineva special se deschide pentru tine. Așadar, fă lucruri care îți permit să interacționezi cu o mulțime de indivizi care apreciază și prețuiesc aceleași lucruri ca și tine. Înscrie-te și participă la evenimentele unui club social sau alătură-te unui grup de membri online care îți oferă șansa de a interacționa și de a împărtăși idei cu alții.

Gemeni

Dacă ți se cuvine să ai un anumit titlu sau o anumită poziție, vei ajunge acolo unde trebuie să ajungi fără a fi nevoit să fii prea agresiv sau asertiv. Luna Nouă are loc în semnul zodiacal al Peștilor, casa ta solară a carierei și a statutului social. Și uneori soarta te întâlnește acolo unde te afli. Concentrează-te pe munca pe care trebuie să o faci și pe excelența pe care o oferi. Căutați să adăugați valoare și să faceți pentru alții lucruri pe care ei nu le pot face pentru ei înșiși, poziționându-vă ca un expert de care aveți mare nevoie.

Rac

Alege un curs pe care ți-ar plăcea să îl urmezi, începe să scrii pe blog sau începe să îți creezi lista de lecturi viitoare pentru noul an astrologic. Luna Nouă are loc în semnul zodiacal al Peștilor, casa ta solară a învățăturii superioare.  Acesta este momentul să te gândești la activitățile tale extracurriculare și să te gândești la ce tipuri de abilități merită să le studiezi. Este posibil să te fi gândit să te întorci la școală sau să ai succes într-o carieră pe care o ai deja pentru a te conforma cu cerințele statului. Dacă este așa, acum este un moment excelent pentru a o urmări.

Leu

Aveți încredere că universul vă va asigura. Luna Nouă are loc în semnul zodiacal al Peștilor, casa ta solară a resurselor comune, și chiar dacă poate fi înfricoșător să depinzi de alții pentru anumite nevoi, înveți prin acest nivel de vulnerabilitate ce înseamnă să faci parte dintr-o familie. De asemenea, poți învăța să îți schimbi gândirea-viață de la "ce este pentru mine", deci cum pot fi de folos celorlalți în viața mea?

Fecioară

Nu tot ceea ce crezi că merită energia și talentele tale la un moment dat va fi sarcina pe care o vei duce la bun sfârșit. Luna Nouă are loc în semnul zodiacal al Peștilor, casa ta solară a angajamentelor.  S-ar putea să fii gata să treci în revistă promisiunile pe care le-ai făcut în trecut și pe care ai ales să nu le respecți. Este timpul să ștergi tabula rasa și să o iei de la capăt, iar acest lucru ar putea include un domeniu al vieții tale amoroase sau cu un partener cu care te-ai gândit să aprofundezi o relație.

Balanță

Un regim zilnic este o idee excelentă, dar uneori este bine să schimbi lucrurile. Luna Nouă are loc în semnul zodiacal al Peștilor, casa ta solară a rutinelor, ceea ce face ca această săptămână să fie momentul perfect pentru a stabili noi rezoluții, pentru a forma un plan de joc al obiectivelor tale și pentru a începe să faci îmbunătățiri, chiar dacă începi cu pași mici.

Scorpion

Sunt atât de multe lucruri minunate pe care încă nu le-ai făcut, dar acum că Luna Nouă are loc în semnul zodiacal al Peștilor, casa ta solară a creativității și pasiunii, ești deschis la experimente. Acesta este un moment minunat pentru a încerca să te antrenezi în a face artă. S-ar putea să nu vă placă să veniți acasă pentru a face același lucru în fiecare seară. De ce să nu treci pe la un magazin de artizanat și să cauți idei pe care le poți încerca și acasă. 

Săgetător

Este întotdeauna plăcut când poți începe să faci mici îmbunătățiri care au impact asupra vieții tale de acasă. Luna Nouă are loc în semnul zodiacal al Peștilor, casa ta solară a familiei, este un moment excelent pentru a-ți întoarce atenția spre viața personală. Gândește-te la părinții tăi sau la persoanele pe care le respecți și care au contribuit la educația ta. Sună-i și pune-te la curent cu ce se întâmplă în lumea lor și folosește acest timp pentru a-ți recăpăta un puternic simț al perspectivei.

Capricorn

Sunteți în căutarea unui nou calculator sau pentru a vă actualiza tehnologia? Luna Nouă are loc în semnul zodiacal al Peștilor, casa ta solară a comunicării, care include, de asemenea, datele și social media. Acesta este un moment excelent pentru a face actualizări la computerul tău sau pentru a ieși să treci în revistă cele mai recente modele de tehnologie și pentru a face îmbunătățiri sau progrese la ceea ce ai deja, dacă este necesar. 

Vărsător

Nu iubești banii, dar te bucuri de ceea ce pot face pentru tine și pentru ceilalți? Luna Nouă are loc în semnul zodiacal al Peștilor, casa ta solară a banilor, așa că acesta este un moment în care te poți concentra asupra scopului venitului și a modului în care acesta oferă oportunități pentru tine și familia ta.  Gândește-te la investiții pe termen lung sau care sunt cele mai bune modalități de economisire pentru familia ta. 

Pești

Faceți ceva doar pentru voi înșivă pentru a vă îmbunătăți bunăstarea generală, mai ales din punct de vedere spiritual. Luna Nouă are loc în semnul tău zodiacal, casa ta solară a identității personale. Așadar, de ce să nu începi o practică meditativă sau să începi un curs de yoga, sau chiar să începi să îți reîmprospătezi abilitățile când vine vorba de vindecarea chakrelor sau să lucrezi la un magazin care vinde cristale, cărți de tarot și alte tipuri de meșteșuguri oculte.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel