Horoscop, miercuri, 19 iunie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Interviu în exclusivitate cu Daniela Simulescu. Ce semne zodiacale dau nas în nas cu norocul până la finalul anului 2024
Descriere foto: Interviu în exclusivitate cu Daniela Simulescu. Ce semne zodiacale dau nas în nas cu norocul până la finalul anului 2024

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei de la ora 09.00 pe DC News TV, DC News și Astrosens - Facebook și YouTube.

Berbec

Soarele este în casa a III-a și face careul cu Neptun. Tu chiar crezi în vorbele celorlalți și câteodată și mintea îți joacă destul de multe feste. Nu trebuie să ai neapărat încredere în cuvintele celorlalți, ci trebuie să ai grijă. 

Taur

Din păcate, din punct de vedere financiar, s-ar putea să fie destul de multe riscuri. Recomandarea este ca astăzi să nu faci o investiție sau o achiziție bazându-te doar pe faptul că ți-a recomandat un prieten. 

Gemeni

Acest careu dintre Soare și Neptun te deranjează extraordinar de mult, chiar dacă în semnul tău e Jupiter. Însă acest aspect îți ia mințile și te regăsești într-un ocean al iluziilor.

Rac

Dacă ai visat sau ți se pare ceva legat de o situație, să știi că așa e. Din când ân când mai dai și tu greș. Trebuie să faci diferența dintre realitate și ficțiune.  

Leu

Prietenii în care îți pui toate speranțele te cam dezamăgesc sau ei se vor simți dezamăgiți de tine. În viața mai întâlnim și astfel de situații, nu avem ce să facem. Stai departe de a-ți face planuri și idealuri astăzi.

Fecioară

Sunt niște situații înșelătoare la locul de muncă, care te vor costa. Ce ar trebui să înveți astăzi este să nu te încrezi atât de ușor în cineva, pentru că azi s-ar putea să îți spună ceva, iar mâine altceva.

Balanță

Ai mare grijă la drumuri, la călătorii, la chestiunile administrative și la cele juridice. Să nu îți ia cineva mințile și să te trezești pe urmă că ai pierdut chestii serioase.

Scorpion

Ție îți place să faci pe detectivul, să afli, să cercetezi. Astăzi te cam păcălești, iar dacă nu ești atent, îi vei păcăli și pe ceilalți. Nu face telefonul fără fir, pentru că nu te ajută la nimic, dar nici pe alții nu îi ajută. 

Săgetător

Partenerul una zice și alta face. Tu te dai după programul lui, dar te trezești fără pic de stabilitate. Recomandarea este că dacă ești singur și ai cunoscut pe cineva, să nu crezi imediat totul și să mai cercetezi.

Capricorn

Zilele acestea te invită să ai grijă pe cine pariezi. Nu paria pe nimeni, nici măcar pe tine însuți, pentru că și tu s-ar putea să reacționezi cu totul diferit în anumite situații. Stai în banca ta, lasă viața să se întâmple și cel mai important, nu te victimiza. Să nu crezi nimic, până nu vezi cu ochii tăi.

Vărsător

Ai niște gusturi mai ciudate, mai dubioase zilele acestea, așa că s-ar putea să fii atras de niște persoane tare nonconformiste. Pentru copiii tăi, o să îți imaginezi tot felul de lucruri dar care nu au treabă cu dorințele lor. Ai un talent de a distorsiona puțin realitatea. Cu greu rămâi cu picioarele pe pământ.

Pești

Ești în stare să faci multe compromisuri, să lași de la tine, doar ca să te ai bine cu familia. Recomandarea este: dacă ți se cere un deget, să nu dai toată mâna.  

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel