Horoscop, miercuri, 19 iulie 2023, cu Neti Sandu: Se adună bani pentru o ZODIE

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu cele mai proaspete previziuni ale zilei.

 Neti Sandu a prezentat horoscopul zilei, potrivit stirileprotv.ro.Astrologul anunță vești bune pentru zodii, dar și câștiguri financiare. 

BERBEC

Poate o să faceţi nişte modificări pe acasă, dacă nu vă mutaţi chiar şi o să vă asiguraţi că ai voştri se simt bine, că le-ar prii mutarea.

Poate adunaţi nişte oameni în jurul vostru ca să aveţi mai mult spor la toate preocupările de timp liber, să vă simţiţi bine în excursii.

TAUR

Se poate s-aveţi o petrecere în familie la sfârşitul săptămânii şi să vă pregătiţi de zor, să faceţi aprovizionarea şi să ţineţi cont de ce-şi doreşte fiecare în parte.

O să daţi dovadă de răbdare, înţelegere, de blândeţe în relaţia cu partenerul de cuplu c-o da semne de oboseală şi vă tot ceartă.

GEMENI

O reuşită în formula de grup - poate va fi un succes de echipă, fie la serviciu, fie în particular şi o să vă sincronizaţi la preocupările de tot felul.

Poate vă faceţi timp pentru copii, nepoţi să-i scoateţi la plimbare, să practice un sport, să petreceţi mai mult timp cu ei.

RAC

Veşti dintre cele mai bune, invitaţii pe la diverse evenimente şi o să se găsească cineva să vă cheme în străinătate să petreceţi câteva zile, un concediu.

Se adună bani, pot fi sume restante, sau vin pe filiera partenerului de cuplu şi o să vă permiteţi o escapadă turistică.

LEU

Rezolvări - atât în plan profesional, cât şi personal şi o să daţi drumul proiectelor noi dacă s-au încheiat cu bine cele anterioare.

Se poate să bateţi palma pentru un proiect şi o să vă asiguraţi un venit constant, şi chiar aţi mai putea lucra şi în paralel.

 FECIOARĂ

Noi provocări, care să v-aduc mai aproape de succesul la care visaţi după o perioadă de muncă multă, şi frustrare, că n-aţi mai avut deloc timp şi pentru voi.

O să începeţi o viaţă nouă. poate pentru că vă construiţi o casă, vă schimbaţi locul de muncă, vă luaţi poate şi maşina

 BALANŢA

O să ieşiţi la rampă cu ceva nou care să vă reprezinte, să daţi lovitura în afaceri c-aveţi multe de arătat lumii, şi o să vă primiţi şi răsplata.

Vă alăturaţi unui grup cu care să plecaţi pe undeva la distracţie, să luaţi o porţie de bunădispoziţie.

SCORPION

Relaţia cu partenerul de cuplu o să devină şi mai armonioasă dacă o să vă pliaţi pe cerinţele lui, şi o să ieşiţi mai des în doi.

E posibil să apară cineva, dacă n-aveţi pe nimeni în viaţa noastră sentimentală, şi o să vă înţelegeţi de minune.

SĂGETĂTOR

Se poate să fiţi cu bagajele în hol, gata de plecare în vacanţă, sau poate vă duceţi la studii, la un interviu în străinătate ca să lucraţi ceva, măcar pe perioada verii, dacă nu mai mult.

Se definitivează un statut, poate deveniţi proprietari, sau se încheie un proces, cu o sentinţă judecătorească în formarea voastră.

 CAPRICORN

O să puteţi face o investiţie care să vă pună la adăpost pentru o vreme, din punct de vedere financiar şi o să vă vedeţi şi de preocupările din particular.

Problemele de sănătate va înghiontesc pe ici, pe colo şi aţi face bine să vă duceţi la doctor, să nu se complice ceva pe-acolo.

 VĂRSĂTOR

O să vă interpeleze cineva care şi-ar dori să plecaţi pentru câteva zile undeva, prin ţară, sau chiar în afară, ca să vă revigoraţi.
O apariţie neaşteptată, vine cineva care v-a rezolvat un lucru pe care l-aţi cerut, poate primiţi şi OK-ul pentru un job.

 PEŞTI

Noutăţi în plan profesional - poate - o să lucraţi ceva în plus şi o să luaţi mai mulţi bani fie doar luna care vine, fie vi se măreşte salariul şi atunci e permanent.

E cineva care vă face curte şi numai dacă n-aveţi pe nimeni o să luaţi în serios relaţia şi să începeţi o acomodare.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel